Slik løser du en vannskadet iPhone 6 raskt og trygt

Vannskader på iPhone har forskjellige tilfeller. Som en generell informasjon har iPhone en veldig bra tetthet av saken, noe som gjør det vanskelig for vann å komme inn i iPhone, men den har også hull som er koblet direkte til innsiden av iPhone. Hullene som kan trenge gjennom vannet er: mikrofon, øreplugg, hodetelefonkontakt, hovedmikrofon, høyttaler, 30 pinners eller lynport. Vann kan spre seg til intern iPhone og forårsake problemer på grunn av kontakt med iPhone-komponenter.

Vannskader på iPhone virker slutten på alt, men vi håper fremdeles at iPhone-enheten vår kan overleve med mulighet avhengig av tilstanden. Noen venner rapporterte at det ikke var skader på iPhone-en etter at de hadde mistet iPhone-en i vasken. Noen andre rapporterte at skjermen deres ikke var responsiv og andre problemer som kan oppstå på grunn av vann skadet. Denne saken kan være mye og kan ikke dekkes i bare 1 artikkel. Det er et tilfelle der iPhone blir droppet ned i et svømmebasseng eller synke med full vann. Det er også en sak hvor iPhone blir droppet i sjøvann som ikke bare inneholder H2O, men den inneholder salt osv. Den andre vannskadede saken er forårsaket av utslipp av sukker som kaffe eller søt te. Alle disse sakene har forskjellig skadet nivå. Denne artikkelen vil generelt diskutere hvordan du fikser en vannskadet iPhone 6 raskt og trygt som førstehjelp eller noen dager etter.

Innsatsen for dette problemet her er å gjøre det selv, som selvfølgelig Technobezz ikke kan sikre at iPhone-enheten din går tilbake til det normale. Det er bare den beste innsatsen vi kan gjøre for å minimere skaden, eller kanskje vil gjøre den tilbake til normal igjen. Hvis iPhone fremdeles har en garanti, foreslår jeg at du går til Apple Store eller Apple Autorised Service Provider. Hvis de finner vann som er skadet på iPhone-en din, kan du bruke Applecare + hvis du har den, og ved å betale $ 79 ikke inkludert skatt, kan du betale for den reparasjonen. Jeg synes det er ganske billig.

Slik løser du en vannskadet iPhone 6 raskt og trygt

Hva bør du gjøre når iPhone-en din blir falt i vann? Fordi det er en nødsituasjon, kan du kanskje gjøre alle disse trinnene eller i det minste det første trinnet og andre trinn.

Ikke gjør disse

 • Ikke tørk iPhonen din med hårføner, fordi den kan skade skaden på iPhone-komponenter.
 • Ikke bruk iPhone når den har falt i vann.
 • Ikke lad iPhone eller fest tilbehør på kontakten til iPhone som lyn eller hodetelefonkontakt.
 • Ikke rist iPhone for ofte og knapt.

Gjør det fort

 1. Slå av iPhone raskt for å unngå skader ombord og iPhone-komponenten hvis iPhone er PÅ.
 2. Rengjør alle hjørner på din iPhone ved å bruke den beste vannabsorberende substansen du har, men jeg foreslår at du bruker vev og lar vannet absorbere seg i vevet. Gjør det også for hodetelefonporten fordi vevet er godt nok i å absorbere vann. Forsikre deg om at alle hjørner du kan nå er blitt absorbert av vev.
 3. Avhengig av hvilken del av iPhone som har vann, toppen eller bunnen eller til og med alt. Hvis den er i toppen, plasserer du iPhone opp ned som om vannet vil komme ut derfra. Gjør det motsatte hvis iPhone blir utsatt for vann i bunnen. Denne ideen er å få vann til å spre seg til dypere område. Hvis iPhonen din slippes helt i vann, er det veldig vanskelig å forutsi, men jeg vil foreslå at du plasserer iPhone med venstre side oppover. Det er for å unngå at vannet berører logikkortet på høyre side av iPhone.
 4. Få silikagel poser eller ukokt ris. Men silika er bedre i å absorbere fuktigheten som brukes av bransjer for å få deres produkt til å holde seg tørt. Silikagelpose vil absorbere vannet naturlig og ser ut til at det vil trenge minst 48 timer.

DIY åpner iPhone 6

Dette trinnet er faktisk den beste måten etter de tre trinnene ovenfor, men selvfølgelig trenger det verktøy som en skruddriver for å gjøre det. Og når du åpner iPhone-en din, vil den skille seg fra hverandre. Jeg mener, å åpne iPhone 4 / 4s vil være annerledes med å åpne iPhone 5 / 5s eller iPhone 6/6 plus. Men generelt må koblingsbatteriet på iPhone fjernes for å unngå elektrisk strøm. bruk vev for å absorbere vannet, og bruk ikke en hårføner igjen.

Du trenger :

 • P2 pentalobe skrutrekker for iPhone
 • philips # 00 skrutrekker
 • liten sugekopp
 • åpningsverktøy

trinn

 • Fjern de to Pentalobe-skruene ved siden av Lyn-kontakten
 • Trykk på et sugekopp på skjermen, rett over hjemmeknappen
 • trekk opp sugekoppen for å skille frontpanelet litt fra bakstykket, sakte med en liten vinkel. vær forsiktig, ikke dra opp skjermen i en vinkel større enn 45 grader

 • Fjern de følgende fem Phillips # 00-skruene som fester kabelmonteringen på frontpanelet. Husk at hver skrue har en annen lengde, ikke bytt

 • lirke opp de 4 kabelkontaktene nøye ved hjelp av åpningsverktøy

 • for å trekke ut batterikontakten, fjern Phillips # 00-skruene fra batterikontakten, husk at hver skrue har en annen lengde, ikke bytt

 • Bruk et plaståpningsverktøy for å lirke batterikontakten forsiktig opp fra kontakten på logikkortet

 • rengjør deretter hver komponent med vev. bruk silikagelposer Silikagelpose vil absorbere vannet naturlig og synes det vil trenge minst 48 timer

se en annen artikkel: Slik løser du Spotlight Forever Indexing-problemet på Mac OS X