De beste Bluetooth-høyttalerne for Mac i 2020

Hvis du vil forbedre lyden for Macbook, iPhone eller iPad, er det mange alternativer med Bluetooth-høyttalere tilgjengelig for Mac-en. Høyttalerne er tilgjengelige i forskjellige størrelser og former, hvor mange av dem er designet for bruk både innendørs og utendørs. Imidlertid er det visse funksjoner du må passe på mens du velger en god høyttaler for Mac-en. Dette inkluderer komprimeringsteknologien som er brukt; den 360 graders lydfunksjonen, Amp-klassifiseringen som klasse A, B eller D, batteriets levetid, WiFi-tilkoblingsalternativer, flere rominnstillingsalternativer osv. La oss sjekke ut toppfunksjonene til de beste Bluetooth-høyttalerne for Mac.

Se også: Liste over beste tilbehør til Samsung Galaxy S9

Beste Bluetooth-høyttalere for Mac

En mid Range løsning for din Mac

Klipsch ProMedia 2.1 Bluetooth-høyttaler

Den leveres med en subwoofer som måler 9, 5 x 9, 8 x 10, 2 tommer (HWD). Det er et tredelt Bluetooth-høyttalersystem som har to satellitthøyttalere sammen med en subwoofer på 6, 5 tommer. Den tilbyr 100 W strøm, med 65 W fra subwooferen og 18 W fra hver av satellitthøyttalerne, på en frekvensrespons på 31 HX til 20 kHz. Høyttalerne hviler på et metallstativ og inneholder volum og sub-woofer-nivåknotter.

En av satellitthøyttalerne har en kontrollpod for justering av volum. Det er to lyduttak på 3, 5 mm for hodetelefonen og mikrofonen. Den er THX-sertifisert og har en spesiell Klipsch Micro Tractrix Horn som optimaliserer lyd for CD-er, MP3-nedlastinger og annen streaming lyd. Den er kompatibel med smarttelefoner, bærbare datamaskiner og andre enheter.

Designet er enkelt og det er enkelt å installere.

Hvem er det til:

 • De som vil ha en god bom mens du hører på lyd og musikk.
 • De som leter etter en mellomtrekkløsning i et Bluetooth-høyttalersystem for sin Mac.
 • Også egnet for spilling, hvor subwooferen presterer imponerende.

Se det på Amazon

Kompakt og bærbar leverer imponerende lyd

Bose lydkobling farge Bluetooth høyttaler II

Det er oppfølgeren til den originale Bose Sound-link Color Bluetooth-høyttaleren. Modellen kommer helt i glatt og hard plast med litt gummi på sidene, tåler dråper. Den er vannavstøtende med IPX 4-sertifisering. Den inkluderer en mikrofon som tilbyr høyttalertelefonfunksjoner sammen med NFC-teknologi for støtteenheter. Du kan koble sammen opptil 8 enheter. Du kan bruke mikrofonen for å få hjelp fra Siri eller Google Nå. Den har en batterilevetid på 8 timer.

Det er enkelt å parre høyttalerne med din iPhone eller andre enheter. Den tilbyr Bose Connect, en ledsager-app for både iOS- og Android-enheter. Den støtter Bluetooth 4.2-versjon og har en 3, 5 mm tilleggsport.

Hvem er det til:

 • De som ønsker et beskjedent høyttalersett, som er kompakt og vannavstøtende og gir imponerende lyd.
 • De som leter etter en liten, men kraftig og robust høyttaler.

Se det på Amazon

Bruke små høyttalere for å heve lydfeltet

Bose Sound-link Revolve Portable Bluetooth 360 Speaker

Dimensjonene er 6 tommer høyde x 3, 25 tommer dybde. Den veier 1, 5 kilo. Den er sylindrisk i utformingen og tilbyr en allestedsnærgående lyd på 360 grader. Den kommer i en sømløs aluminiumdesign. Den er motstandsdyktig mot vann så vel som støt og egner seg utendørs. Det er et stativbeslag, som lar deg feste høyttaleren til veggfestet. Du kan kjøpe en ladeholder for et ekstra beløp for enkel lading hvis det er nødvendig.

Batterilevetiden er omtrent 12 timer med moderat volum. De tilbyr den beste lyden når de er plassert i nærheten av en vegg for å få litt refleksjon og forbedre bassen. Det er en integrert mikrofon, slik at du kan bruke høyttaleren som en smarttelefon. Du kan enkelt ta en samtale og få tilgang til Siri og Google Nå. Den leveres med NFC-teknologi for støtteenheter. Du kan bruke Bose Connect-appen til å parre de to høyttalerne for å få tilgang til avspillingsmodus.

Hvem er det til:

 • De som leter etter et kompakt og elegant høyttalersett til Apple og andre enheter.
 • De som ikke har noe imot å betale mer for flott lyd i små høyttalere.
 • De som vil bruke høyttalere utendørs, da det er sjokk og vannavstøtende.
 • De som vil høre på høy musikk med mer bass, uten forvrengning.

Se det på Amazon

Bærbare høyttalere cum Power Bank

Kule vind Bluetooth-høyttalere

Dette er vanntette Bluetooth-høyttalere som er IPX56-sertifisert. De er laget av solid silikonmateriale, og beskytter disse utendørshøyttalerne godt. Den tilbyr støtte for NFC, og høyttalerne kan kobles enkelt med en berøring. Batteriet er kraftig på 5200 mAh og tilbyr støtte for 24 timers spill, avhengig av volumet. Den er kompatibel med de fleste elektroniske enheter og kan brukes til å lade dem opp. Tilkoblingsområdet er omtrent 33 fot og driftsfrekvensen er 20 Hz til 2000 Hz. Dimensjonene er 6, 7 x 2, 7 x 2, 6 tommer og vekten er 1, 4 pund.

De trådløse høyttalerne har en innebygd mikrofon for samtaler. Den tilbyr støtte for USB-utgang også; så det kommer med multifunksjonaliteter. Høyttalerne tilbyr avanserte digitale lyder med redusert støy og vindteknologi, og tilbyr akustisk lyd av topp kvalitet. Den har 40 mm premiumdrivere som kan brukes både innendørs og utendørs. Det er en innebygd 3, 5 mm tilleggsport for tilkobling med medieenheter ved bruk av Bluetooth. Høyttaleren tilbyr klar lyd og en dyp bass selv mot støyende bakgrunner. Designet er stilig og ytelsen er solid, og tilbyr en universell kompatibilitet for iPhones, iPads, iPods, nettbrett, Android-enheter og smarttelefoner, MP3 og MP4.

Hvem er det til:

 • De som vil ha bærbare, vanntette Bluetooth-høyttalere til sine Mac-maskiner.
 • De som vil ha bærbare høyttalere til Macen sin til å bruke til fester, bassenger, strender eller når du går og sykler.

Se det på Amazon

Ultra Portable HD-lydhøyttalere for Mac

Alpatronix AX440 Bluetooth-høyttaler

Disse høyttalerne har et HD-lydsystem og en sømløs tilkobling opp til en avstand på 30 fot. Designet er enkelt og intuitivt, så det er enkelt å kontrollere innstillingene. Dimensjonene til høyttalersettet er 12 x 4, 5 x 5 tommer (LWH), og det veier 3 kilo. Høyttalerne drives på 30 W hver med doble lyddrivere.

Det er to passive subwoofere på begge sider av høyttaleren og tilbyr utmerket bass. Den er kompatibel med Mac-enheter så vel som de nyeste Samsung-enhetene. Høyttalersettet er lett og kompakt og egnet for utendørs og innendørs formål. Den leveres med en USB-port samt en 3, 5 mm aux-inngang for tilkobling direkte til enheter som ikke har Bluetooth. Batteriet er vurdert til 5400 mAh og er innebygd med hurtiglading, noe som gir 8 timers avspilling på en enkelt lading. Du kan også bruke USB-porten som strømbank til å lade iPhone og andre enheter mens du spiller musikk samtidig.

Hvem er det til:

 • De som vil ha et sett bærbare høyttalere av høy kvalitet til sin Mac, med en kompakt design.
 • De som vil ha høy, kraftig lyd både innendørs og utendørs, for eksempel i bassengkanten, mens du camping, i hagen, på kjøkkenet, mens du spiller golf, ved stranden og så videre.

Se det på Amazon

Små, iøynefallende, bærbare høyttalere for Mac

KINGWorld Bluetooth-høyttaler

Det er et lite, bærbart, iøynefallende Bluetooth-høyttalersett som gir tydelig lydkvalitet. De trådløse høyttalerne tilbyr kraftig bass- og HD-stereolyd med høyt volum. Den benytter seg av Bluetooth 4.0-versjonsteknologien og tilbyr et trådløst område på 33 fot, og kobles til Mac-enhetene dine innen 30 sekunder. Tilkoblingen som tilbys er stabil og musikken er gjengitt uten forvrengning.

Du kan spille musikk fra Mac-enheter så vel som andre populære bærbare datamaskiner; PC; MP3-enheter og så videre. Designet er robust og holdbart, så du kan bruke det både innendørs og utendørs. Dimensjonene til de trådløse høyttalerne er 8, 5 x 8, 5 x 4, 6 cm og vekten er 210 gram. Batteriet drives på 600 mAh.

Hvem er det til:

 • De som leter etter et lite, kompakt, bærbart høyttalersett som de enkelt kan ta med seg i veske, til Mac-enhetene sine, og tilbyr krystallklar lyd.
 • De som vil ha en kraftig lyd mens du bruker høyttaleren, fester; camping; på kjøkkenet eller i et klasserom.

Se det på Amazon

Mer bass og volum i en lommehøyttaler for Mac

Bose Sound-link Micro Bluetooth Speaker

Du kan faktisk ha denne høyttaleren i lommen uten å ofre lydkvaliteten. Den er IPX7-sertifisert; så den er vanntett, og du kan bokstavelig talt senke den i vann. Det er også en innebygd høyttalertelefon for å ringe. Den er lett og bærbar på 10 gram eller 290 gram. Dimensjonene til denne kompakte høyttaleren er 1, 5 x 3, 75 tommer (WD). Byggekvaliteten er utmerket med en fleksibel gummibånd som er motstandsdyktig mot rive. Du kan bruke dette til å spenne høyttaleren til vesken din eller noe annet.

Bassporten er til stede på basen og er godt designet for å tilby den beste ytelsen. I tillegg er det en micro USB-port for lading sammen med volumkontroller og en funksjon for å kontrollere avspilling. Batterilevetiden er rundt 6 timer. Du kan bruke Bose Connect-appen for å koble til andre andre høyttalere trådløst. Den har en høyttalertelefon som er innebygd, for å ta høyt samtaler og få tilgang til Siri eller Google Assistant.

Hvem er det til:

 • De som vil ha en trådløs høyttalere i lommestørrelse for sine Mac-enheter, og som kan produsere rik, høy lyd.
 • De som leter etter en vanntett trådløs høyttaler for bruk utendørs.

Se det på Amazon

Marine grade, bærbar høyttaler for Mac-maskiner

Pyle Bluetooth-høyttaler

Høyttaleren er vanntett og støtsikker med IPX4-sertifisering. Du kan senke den helt i vann, og den tåler også dråper, da den er støtsikker. Bassutgangen er imponerende, og har et komplett utvalg av stereolydutgang. Den er kompatibel med alle Apple-enheter og også med Android-enheter som Samsung S7 og så videre. Dimensjonene til denne bærbare høyttaleren er 8, 3 x 2, 5 x 2, 7 tommer, og frekvensresponsen er 60 Hz til 20000 Hz.

Det har et innebygd batteri drevet på 1400 mAh og tilbyr en batterilevetid på rundt 6 timer, og det er oppladbart. Du kan lade høyttalerne ved å bruke USB-kabelen som følger med pakken. I tillegg er det en knekt på 3, 5 mm for bruk av hodetelefoner. Den kommer med en metallkroksløyfe som kan brukes til å enkelt festes til en kjede eller klips.

Hvem er det til:

 • De som leter etter solide, utendørs høyttalere i marin klasse for sine Mac-enheter.
 • De som leter etter en vanntett, solid, støtsikker utendørshøyttaler med imponerende bass og volum.
 • De som vil ha en kompakt høyttaler til bruk mens du slapper av ved bassengkanten; mens du reiser; på kjøkkenet eller på kontoret; og så videre.
 • Passer for å lytte til musikk i et lite eller anstendig hage.

Se det på Amazon

Forbedret stereo i en sprutsikker høyttaler for Mac

OontZ vinkel 3

Disse høyttalerne er kompatible med Mac og iOS og også med andre Bluetooth-kompatible enheter. Du kan derfor bruke dem uansett hvilken enhet du kobler den til. Det er en Play and Pause-knapp på selve enheten. Maksimumsverdien på lydutgangen er 10Watt, noe som er nok til at en liten sammenkomst kan komme sammen. Basskvaliteten som tilbys av Passive Bass Radiator er også anstendig nok til at du kan glede deg over musikken.

Du kan bruke OontZ Angle 3-høyttalerne som hjelpehøyttaler for å ringe. Telefonsamtaler er hørbare og tydelige. Den er kompakt med dimensjoner på 5, 3 x 2, 6 x 2, 8 tommer, og den veier 10 gram. Du kan enkelt plassere den i lommen, og den er lett å transportere og høre på musikk mens du er på reise. Batterilevetiden er god på cirka 12 timer, og den har et oppladbart batteri på 2200 mAh. Den er behagelig å bære rundt uten kvadratiske eller skarpe kanter, er superlett og kan passe godt i ryggsekken.

Den leveres med en IPX5-rating og er robust for bruk utendørs; så du trenger ikke å bekymre deg mye for at regn eller sand ødelegger høyttalerne. Det er støvtett; regntett så vel som sprutsikkert. Det kan tåle noen små dråper også, på grunn av gummipakningen i endene, som demper fallet.

Hvem er det til:

 • De som leter etter en svært bærbar Bluetooth-høyttaler for sine Mac-enheter så vel som andre Android-enheter.
 • For de som vil høre på musikk ute ved hjelp av høyttalerne, for eksempel på stranden eller ved bassenget eller i hagen.

Se det på Amazon

Rette og minimale høyttalere for din Mac

Anker Soundcore Bluetooth-høyttaler

Det består av et enkelt svart rektangel bygget av myk plast dekket med et rist og har en generell estetisk appell. Det er en LED-lampe som blinker rødt når batteriet er lite. Den har Bluetooth 4.0-tilkobling med en rekkevidde på 66 fot. Det er en tilleggsinngang for enheter som ikke er kompatible med Bluetooth. Batterilevetiden er rundt 24 timer med avspilling. Volumet er rimelig for en høyttaler i denne størrelsen. Stereolyd kommer med en dyp bass, som gir god klarhet og ingen forvrengning.

Bygget er solid, med en dråpesikker funksjon, ettersom den benytter seg av taktile materialer med sømløse kontroller.

Hvem er det til:

 • De som leter etter en enkel, minimalistisk design i en høyttaler for Mac-ene og andre Android-enheter.
 • De som vil ha en lett, men robust kroppsdesign som tilbyr perfekt lyd som kan brukes utendørs, i parken, på hagen eller hvor som helst hjemme eller hjemmefra.

Se det på Amazon

Toppkvalitets Bluetooth-høyttalere for Mac-maskiner til en overkommelig pris

OontZ Angle 3 ULTRA

Dette er den mellomstore modellen med to drivere til stede foran, for å tilby stereolyd. Det er en passiv bassradiator på baksiden for å forbedre basslyden. Den kommer med en IPX6-hastighet for vannmotstand. Batteriet tillater avspilling på opptil 20 timer når det er fulladet. Boksen inneholder en mikro-USB-kabel og en minipluggkabel. Den fungerer også som høyttalertelefon i tillegg til trådløse høyttalere, og Bluetooth-serien er så høy som 100 fot. Antenndesignet bruker en spesiell design sammen med Bluetooth 4.2-versjonen for å tilby rask tilkobling og et stort utvalg. Den kommer sammen med en mikro-USB-ladekabel på 6 fot og en lydkabel på 3, 5 mm. Du kan kjøpe bæreveske som selges separat.

Du kan bruke soft touch-kontrollene på siden sammen med inngangsportene og ladeportene, som også er til stede her. Lydkvaliteten er utmerket for en høyttaler i denne størrelsen, og gir utmerket lyd for musikken i alle sjangre. Bassen er rik og tett med en ren og tydelig diskant og god tonebalanse. Kraften som leveres er 14 watt og er nok til å fylle til og med et høyt rom. Bassradiatoren er en proprietær, og den har to presisjons stereo drivere slik at det ikke blir forvrengning av lyd selv ved høyt volum.

Du kan spille av musikken til 2 ultrahøyttalere ved å koble dem trådløst. Spill musikk fra Amazon Echo; Echo Dot; din iPhone eller en hvilken som helst annen smarttelefon. Det er mulig å spille musikk på separate områder. Du kan få Siri-støtte når du kobler til Apple-enhetene dine.

Hvem er det til:

 • De som leter etter en mellomstor modellhøyttalere til Mac-maskiner, tilgjengelig til en overkommelig pris.
 • De som leter etter Bluetooth-høyttalere med høyt utvalg.
 • Perfekt som reisehøyttaler og for de som leter etter et værbestandig; sprutsikker og regntett høyttaler.

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Beste Bluetooth-høyttalere for Mac med trendy design

Libratone Zipp

Som navnet antyder, kan du pakke ut ytterdekselet og bytte det med et annet som du liker. Libratone Zipp er kjent for sin langvarige batterikraft. Den har WIFI-funksjoner som muliggjør Spotify Connect og AirPlay-funksjonalitet. Du kan også streame live radio med den. Den mest oppsiktsvekkende egenskapen til Libratone Zipp er at den kommer med en USB-port som du kan bruke til å lade mobilen. Når det gjelder lydkvaliteten, gir den 360 graders lyd fra 5 drivere som øker bassen og gir lydkvalitet av høy kvalitet.

Se på Amazon

Beste bærbare Bluetooth-høyttaler for Mac

Libratone for

Dette er en annen Bluetooth-høyttaler som er best for reiser. Libratone Too for hver eneste reisendes produkt, er kompakt, bærbart og praktisk. Formen på denne høyttaleren er i form av et rør med runde kanter. Det er kjent for sin solide og trendy design. Det er sprutsikkert og bortsett fra portabiliteten har det mye å by på når det kommer til design. Denne høyttaleren kommer til en overkommelig pris og er også tilgjengelig i 4 fargevarianter. Det øker appellen og gjør at høyttaleren ser mer livlig og levende ut.

Det har et par på 1, 5 drivere i full rekkevidde og en passiv driver for å legge til den skarpe lydkvaliteten. Med 360-graders utgang og skarp og tydelig lyd er det best for utendørs formål. Den kommer også med en mikrofon som du kan bruke til å ringe. Høyttaleren er lett og har et lydgrep som gjør den til et ideelt valg for reiser.

Se på Amazon

Beste Bluetooth-høyttalere for Mac med flotte funksjoner

Creative Sound Blaster Roar Pro

Roar Pro er en kompakt Bluetooth-høyttaler, som er et tillegg til utvalget av brølende høyttalere. Det kan lades nok til å vare i 8 til 10 timer. Så mangelen på makt er overhode ikke en bekymring. Det er tre mellomdistansedrivere til stede med to bassradiatorer for å gi en fast og sterk høyfrekvent lyd.

Det er noen interessante funksjoner som Roar-knappen som sparker høyttaleren i overdrive, eller TerraBass-knappen der du har en sterk og solid basseffekt av høy kvalitet når du lytter til lave volumer. Bortsett fra disse modusene, er det brytere for tre andre modus, nemlig varme, nøytrale og energiske. Du kan veksle mellom disse modusene avhengig av lyden du lytter til. Roar Pro leveres med et microSD-spor for deg å skli inn minnekortet som gjør det til en altomfattende og allsidig Bluetooth-høyttaler.

Se på Amazon

Beste Bluetooth-høyttaler for Mac under $ 150

Edifier MP700

Edifier MP700 er en smart og solid Bluetooth-høyttaler som kommer med et oppladbart batteri. Dette sikrer at høyttaleren varer i omtrent 8 timer. Edifier MP700 er en kompakt og litt tung høyttaler på grunn av aluminiumslegemet. Men dette kabinettet beskytter det mot skader i tilfelle støt mens du er på reise. Det er et justerbart bærehåndtak i denne høyttaleren som også fungerer som et bærestativ hvis du vil få høyttaleren til å stå.

Bluetooth er den viktigste trådløse tilkoblingen for Mac-en, men den har også en AptX-kodek for enhetene som støtter den. Effekten for denne kompakte høyttaleren er utmerket for opptil 36 W. Det er fire drivere til stede for å gi et ekspansivt og bredt utvalg av lydkvalitet. Den består også av en USB-port for deg å lade mobilen din mens du er på farten. Porten er dekket med en gummiklaff for å beskytte mot alle slags støv.

Se på Amazon

Beste billige Bluetooth-høyttalere for Mac

Jabra Solemate Max

Jabra Solemate max har et robust design og en fantastisk lydkvalitet. Den eneste ulempen med denne Bluetooth-høyttaleren er dens tunge vekt. Jabra Solemate Max veier hele 3 kg. Den leveres med bærehåndtak. For å kompensere for den tunge vekten, har den et kraftig batteri som gjør at høyttaleren varer i mer enn 14 timer. Så hvis du er ute etter å ha en festkveld, er dette det beste valget for deg! Bortsett fra den definerende batterikraften, er den ekstremt god på lyden.

Bassen til denne høyttaleren er fast og sterk. Effekten på 90 W sikrer at du kan bruke denne høyttaleren både ute og inne uten å bekymre deg for lydens rekkevidde. Du kan ta festen utendørs uten bekymringer, og likevel ha en god lydstemme. Den er værbestandig, støv- og smussbestandig.

Se på Amazon

De rimeligste Bluetooth-høyttalerne for Mac

Denon Envaya Mini

Denon Envaya Mini er den mest trendy Bluetooth-høyttaleren med en kompakt størrelse og et trendy design. Den er laget av et metallgitter som er høydepunktet i appellen. Endene er laget av gummi og hele kroppen ligner noe som et kuboidt rør. Det er en solid høyttaler med bare en ulempe - at den veier 558 g, som er litt på oversiden for en bærbar høyttaler. Brukerne er fornøyde med lydkvaliteten til Denon Envaya Mini som kan skryte av en 40 mm drivere i full rekkevidde og passive drivere som gjør lydkvaliteten lyden skarp og sterk. Lydopplevelsen er flott, lyden som produseres av denne høyttaleren er uten tvil den høyeste. Det kommer også med en Apt X-tilkobling. Batteriets levetid er fantastisk, med en varighet på 10 timer.

Se på Amazon

Beste Bluetooth-høyttaler for Mac med revolusjonerende design

Cowin Ark

Cowin Ark er den mest interessante Bluetooth-høyttaleren som er tilgjengelig i markedet. Den kommer i to deler. Den nedre delen som støtter den øvre delen kalles Ark og den øvre delen som er selve høyttaleren kalles Cruze. Cruze på toppen av arken og hele settet ser intet mindre ut enn et romalderapparat! Det har et oppladbart batteri inni seg. Arken jobber med magnetisk teknologi og lader Cruze gjennom den. Lydkvaliteten er utmerket, takket være sine to høyttalerdrivere og to passive radiatorer. Hvis den brukes sammen med en lydstang, er strømuttaket nok til å fylle et rom med lyd.

Se på Amazon

Konklusjon

Bluetooth-høyttalere for Mac-enheter blir det foretrukne alternativet, da de er bærbare og kompakte og er kompatible med Mac og Android-enheter. De er ganske enkle å koble til og bruke og tilbyr en god lydkvalitet. De fanger opp alle elementene i lyden din og tapper heller ikke lommeboka i prosessen. De fleste av dem er tilgjengelige til en fornuftig pris uten å ofre kvaliteten.

 

Legg Igjen Din Kommentar