Beste Ultrabooks å kjøpe i 2020

Ultrabooks er bærbare datamaskiner eller lette / supertynne bærbare datamaskiner. Intel myntet først dette begrepet for flere år siden. De fleste ultrabooks tilgjengelig i dag måler mindre enn en tomme i tykkelse. De er også i stand til å utføre alle vanlige profesjonelle oppgaver ganske raskt. Uansett hva dine behov er, her er noen av de beste ultrabookene. Fra krafthuset HP EliteBook til Huawei MateBook X Pro, de leverer alle et utmerket alternativ for bærbar PC og er egnet for de som leter etter et ultra-lett alternativ i stedet for den tradisjonelle heftige bærbare datamaskinen.

Se også: Beste 15, 6-tommers bærbare datamaskiner

Beste Ultrabooks

Fantastisk forretningsmaskin

HP EliteBook X360 G2

EliteBook-serien er HPs bærebjelke og ikke rart. Den kommer med et metallkabinett, en pekepenn og er helt fleksibel med et 360-graders hengsel slik at du kan brette det helt tilbake, konvertere det til et nettbrett, et skjerm eller opp ned V. Det veier 2, 8 pund og har dimensjoner på 12, 5 x 8, 6 x 0, 6 tommer. Det er en USB 3.0-port; hodetelefonkontakt og smartkortleser til høyre og et micro SD-kortspor; en Thunderbolt 3; et låsespor og en annen USB 3.0-port sammen med HDMI-utgang til venstre.

Du kan bruke den valgfrie pennen til å tegne eller ta notater. Skjermen er en full HD, IPS 13, 3 tommer, med en berøringsskjermoppløsning på 1080 piksler, og har utmerkede farger og kontrast.

Ultrabooken drives av en Core i5-7300U, og hvis arbeidet ditt er mer krevende, kan du oppgradere til Core i7. Batteriets levetid varer i omtrent 8 timer. Sikkerhetsfunksjoner kan tilpasses av profesjonelle organisasjoner. Den støtter vPro og TPM, med HP SureStart som tar seg av BIOS og takler sikkerhetsproblemer.

Anbefalt for:

 • Beste forretning 2 i 1 alternativ. Imidlertid er det ikke en typisk kjedelig bærbar datamaskin, men veldig slank og kraftig, og kombinerer både utseende og ytelse.
 • Designet er vakkert, og det tilbyr mange sikkerhetsfunksjoner og kommer med et unikt tastatur.

Se det på Amazon

Mest formidabelt flaggskip fra Dell

Dell XPS 13

Denne alpine hvite og gull 13-tommers ultrabooken drives av en quad core CPU. Den bærbare datamaskinen er slank på bare 0, 3 tommer, og den veier bare 1, 21 kg eller 2, 67 kilo. Den leveres med en ring uten InfinityEdge, antireflekspanel og en 4K Ultra HD berøringsskjerm. Prosessoren er en 1, 8 GHz Intel Core i5-7200U med en 3 MB cache og opptil 3 GHz. Den har et berøringsskjermdisplay med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. De fire høyttalerne tilbyr kraftig volum for å se på film.

Grafikkortet er en Intel UHD 620. RAM-en er på 8 GB LPDDR3 og har lagring på 512 GB SSD. Når det gjelder porter, er det 2 USB 3.0-porter og 1 Thunderbolt 3-port; en HDMI-port; en jack for headset; en mikrofoninngang. 720 piksler HD-webkamera har 4 mikrofoner som tilbyr sterke videochat-innganger og kommunikasjon langveisfra. Den opererer på Windows 10 Home 64 bit.

Anbefalt for:

 • Prisen er høyere enn forgjengeren, men den passer for de som leter etter en forbedret ytelse og design.
 • Det er en bærbar datamaskin med en batterilevetid på utrolige 19 timer.
 • Perfekt til daglig bruk
 • Fargespekteret er utmerket for normale brukere, men ikke egnet for fotografer og videografer eller for kunstnere som vil trykke sitt arbeid, ettersom fargespekter er viktig for kreativiteten. Imidlertid kan mindre digitale malerverk håndteres enkelt.
 • Ikke egnet for krevende prosesser, for eksempel modeller i stor skala i 3D eller til 4K-videoredigeringsformål.
 • Når det gjelder spilling, er det bra nok for gamle eller lave effekttitler.

Se det på Amazon

Ultrabook-verdi for arbeid og lek

Lenovo IdeaPad 720S

Det er en glatt 14-tommers bærbar datamaskin i anodisert aluminium som veier 3, 3 pund og måler bare 0, 6 tommer i tykkelse. Det er 2 USB 3.0-porter på hver side av den bærbare datamaskinen, med 1 HDMI-ut og en SD-minnekortleser med Thunderbolt 3 til høyre og lyduttak til venstre.

Den bærbare datamaskinen drives av Intel Core i5-7200U, og den har en RAM på 8 GB og en SSD-lagring på 256 GB. Grafikkortene er Nvidia GEForce og 940MX-kort. Når det gjelder batterilevetid, kan det vare opptil 8 timer. Webkameraet er en 0, 9 megapiksler som tilbyr bilder som kan brukes. Den leveres på forhånd med IdeaPad 720S sammen med noen standardapplikasjoner.

Anbefalt for:

 • Passer for deg som ønsker en lett ultrabook under 1000 dollar
 • Den er behagelig for å skrive med en berøringspute på 4, 1 x 2, 6 tommer, egnet for å arbeide, slik at du enkelt kan rulle sveiper og navigasjonsbevegelser i Windows 10. RAM-en er nok til multitasking
 • Audio er godt avrundet med Dolby Audio og JBL-innstilte høyttalere
 • Grafikkortet kan håndtere beskjedne titler jevnt
 • Det er enkelt å redigere bilder ved hjelp av Phototastic Collage-editor med filtre og rammer

Se det på Amazon

Premium, berøringsskjerm Gorgeous 2 in 1

Lenovo Yoga 920, 13, 9 tommer berøringsskjerm

Dette er oppfølgeren til Yoga 210, og den kommer også med signaturdesignen på 360 graders hengsel. Den bærbare datamaskinen drives av Intel Core i7-8550U, en RAM på 8 GB DDR4 og har lagring på 256 GB SSD. Det er en bærbar datamaskin på 13, 5 tommer med en oppløsning på 1080 x 1920 piksler full HD LED berøringsskjerm og en pekepenn (Active Pen). Den leveres med Intel UHD Graphics 620.

Den veier rundt 11, 8 kg og er 0, 5 cm tynn og er lett, men solid. Den metalliske finishen gir den et førsteklasses utseende. Når det gjelder tilkoblingsalternativer, er det 2 USB C-porter og en USB 3.0-port, sammen med en lyduttak og en innebygd fingeravtrykksleser. Pekepennen drives av batteriet og svarer bra. Batterilevetiden er rundt 12 timer, selv om tunge oppgaver kanskje tapper det raskere. Den er vakkert designet og føles god og solid å holde. Webkameraet er plassert i det konvensjonelle sporet øverst.

Anbefalt for:

 • Grafikkort er integrert og ikke dedikert, så de kan ikke håndtere spill- eller videoredigering perfekt, men passer for eldre spill og ikke for grafiske intensive oppgaver.
 • Det er en bærbar PC som du enkelt kan konvertere til et nettbrett
 • Windows 10 kjører greit, og det er ikke mye oppblåst vare eller forhåndsinstallerte apper. Du kan enkelt behandle daglige, vanlige oppgaver.
 • Tastaturet er stort og behagelig å skrive, og berøringsskjermen er responsiv og rask
 • Lyden drives av Dolby Audio Premium og volumet er anstendig og egnet for å se på medier
 • Hvis du leter etter en tynn og lett bærbar PC som også er i stand til og kan konvertere til et nettbrett, men ikke til en budsjettpris, er dette noe for deg.

Se det på Amazon

Gi MacBook et løp for pengene: tynt, lett og kraftig

Microsoft Surface bærbar PC, 13, 5 tommer PixelSense, berøringsskjerm

Den har et helt aluminiumsdeksel, og gir det et solid utseende. Det støttes av Microsofts beste: Windows og Office. Den bærbare datamaskinen drives av Intel Core i7 og leveres med 16 GB RAM og 1 TB lagring.

Det er 1 USB-port 3.0, med en Mini Display-port og Surface Connect strøm- / dockingport. Det er ingen USB C-port. Den er slank med bare 14, 48 mm tykkelse og veier 1, 25 kg, og er imponerende lett og bærbar. Skjermen er en 13, 5 tommer PixelSense med Corning Gorilla Glass 3 for å beskytte den. Skjermoppløsningen er 2256 x 1504, med et sideforhold på 3: 2.

Microsoft har lagt til et eget merke av dampkammer som et kjølesystem for Surface bærbar PC, slik at det holder det kjører stille. Berøringsskjermen er strålende, rask, lydhør overfor gester, og spesielt når du bruker pekepennen sammen med Windows Ink og merknadsfunksjoner som finnes i Windows 10.

Anbefalt for:

 • 16 GB RAM er veldig nyttig for de som kjører den krevende programvaren, og for de som trenger å multi-oppgave flere apper samtidig. Det er en sterk og robust enhet med Windows 10 OS som tilbyr enkelhet kombinert med sikkerhet. Du kan også oppgradere til Windows 10 Pro hvis du ønsker det, som er gratis nå.
 • Tastaturet har plastnøkler med Alcantara-stoff, noe som gir det en behagelig følelse mens du skriver.
 • Du kan enkelt spille spillene som er tilgjengelige i Windows Store uten problemer på denne kraftige bærbare datamaskinen.
 • Kan enkelt brukes til vanlig arbeid, for eksempel bla gjennom, streame musikk og bruke Office-apper.

Se det på Amazon

Ikke perfekt, men bra

ASUS ZenBook 3 Deluxe

Det er en bedre versjon av den tidligere ZenBook 3 og er virkelig strålende. Den drives av en firekjerners Intel Core i7-8550U og leveres med en RAM på 16 GB. Lagringsplassen er 512 GB SSD og grafikkortet er fra Intel UHD 620.

Den 14 tommers ultratynne bærbare datamaskinen har en skjermoppløsning på 1080 piksler, men det er en ikke-berøringsskjerm. Den veier 2, 4 pund. Sporputen inneholder fingeravtrykssensoren som skal brukes til Windows Hello.

Når det gjelder tilkoblingsalternativer, har den den nyeste Thunderbolt 3 USB 3.1 Type C sammen med to dongler USB 3.0 og 3.1. Batteriet er 46Wh og er bra i bare 6 timer.

Anbefalt for:

 • Hurtigladefunksjonen er nyttig for deg som reiser mye. Det kan lade opptil 60% på 49 minutter.
 • Lydsystemet har 4 høyttalere som høres utmerket til å se på videoer og filmer.
 • Styreflaten føles som en drøm og er glatt og responsiv.
 • På grunn av fraværet av dedikert grafikk, kan det hende at skaperne / spillerne ikke synes det er tilfredsstillende. ZenBook 3 Deluxe er imidlertid perfekt egnet for den vanlige brukeren.

Se det på Amazon

En av de beste Ultrabooks for spillere

Razor Blade Stealth

Dette er en bærbar datamaskin på 12, 5 tommer med en skjermoppløsning på 3840 x 2160 piksler med en 4K berøringsskjerm. Det drives av Intel Core i7-7550U brikkesettet, med en prosessorkraft på 2, 7 GHz og Turbo Boost på opptil 3, 5 GHz. RAM-en er 16 GB og lagringsplassen er 512 GB SSD. Den er i stand til en kraftig ytelse for vanlige oppgaver. Den er tilgjengelig i svart finish eller en pistolmetall av grå finish, og tilbyr et solid design og veier 2, 84 pund. Den har 2 USB 3.0-porter.

Operativsystemet er Windows 10 Home. Batteriet varer i omtrent 7 timer.

Anbefalt for:

 • Passer for spillere. Razor Blade Stealth kommer med et alternativ på det eksterne grafikkortet ved hjelp av Thunderbolt 3, som gjør det kraftig for spill.

Se det på Amazon

Speedy with a Gorgeous Display

Huawei MateBook X Pro, Signature Edition

Dette er en 3K berøringsskjerm på 13, 9 tommer som veier 2, 9 kg og er 0, 6 tommer tykk med en oppløsning på 3000 x 2000 piksler. Den leveres med en RAM på 16 GB og lagring av 512 GB SSD. Det er en Thunderbolt 3-port sammen med en USB Type C-port sammen med en hodetelefonkontakt til venstre. Til høyre er USB-port A-type.

Anbefalt for:

 • Denne 14-tommers bærbare datamaskinen pakker i rask ytelse med et batteri som varer hele dagen. Ideell for på farten databehandling
 • Kombinasjonsportene er nyttige, siden du ikke trenger en adapter
 • Fingeravtrykkleseren kan brukes til å logge på Windows Hello
 • Ingen irriterende tastaturproblemer. Det er behagelig å skrive på den
 • Det er raskt nok til multitasking uten stammer

Se det på Amazon

Konklusjon

Når du handler etter en ultrabook, må du vurdere flere aspekter. Vekten skal være mindre enn 3 pund. Den skal ha en god batterilevetid på minimum 9 timer. I tillegg må du sjekke ut hvor mange porter ultrabook har. Noen av dem har bare en enkelt USB Type C, også kjent som Thunderbolt 3-porten, mens andre har gamle porter og Type C-porter i kombinert form. Berøringsskjermfunksjonene er også veldig nyttige, men denne typen ultrabook kan vise seg å være dyrere, og i tillegg tapper den også batteriet mer.

Uansett hva du velger ultrabooks, må funksjoner og funksjonalitet vektlegges, og ikke designet alene. Legg vekt på aspekter som batterilevetid og ytelsen til ultrabook.

 

Legg Igjen Din Kommentar