5 måter å fikse problemet med overoppheting av IPhone 5s

Hvis du har problemer med overoppheting med iPhone 5s, visste vi at det kan være ekstremt irriterende. Men det er noen løsninger du kan prøve ut for å løse det. Vi forberedte fem måter å fikse problemet med overoppheting av iPhone 5s på, og løsningene er listet opp nedenfor, og de er ikke krevende eller tidkrevende. Det motsatte.

Se også: 5 måter å fikse kan ikke sende eller motta meldinger på IPhone 5c

5 måter å fikse problemet med overoppheting av iPhone 5s på

Kilde: hannelreload.com

Løsning nr.1: Deaktiver synkronisering for Safari.

Alle fem måtene å fikse problemet med overoppheting av iPhone 5s på er enkle som vi lovet, og denne krever bare et par klikk. Gå til Innstillinger, iCloud, finn Synk for Safari, og deaktiver den.

Løsning nr. 2: Oppdatering av bakgrunnsappen.

I mange tilfeller forårsaker apper problemet, de kjører i bakgrunnen, og ofte er det for mange apper. Gå til Innstillinger, Generelt, og klikk på Oppdater bakgrunnsapp. Du kan deaktivere det for alle appene dine. Denne løsningen vil ikke bare løse problemet med overoppheting, det kan også forbedre batteriets levetid, og det er enda en grunn til å prøve det.

Løsning nr. 3: Start iPhone 5s på nytt.

Øverst på enheten din er det en hvilemodus / vekke-knapp. Trykk og hold den knappen, og når glidebryteren dukker opp, er det bare å dra den og slå av telefonen. For å slå den på igjen, trykk og hold inne den samme knappen.

Løsning nr. 4: Oppdater iOS.

Det er alltid en god ting å oppgradere enheten din, siden den løser et bredt spekter av feil og problemer. Du kan gjøre det via iTunes, eller trådløst, det er opp til deg.

Løsning nr. 5: Fabrikkinnstillinger.

Dette kan hjelpe i mange situasjoner. Før du begynner å slette innhold og innstillinger fra enheten, er det bare å ta sikkerhetskopi av filene dine. Gå deretter til Innstillinger, Generelt, Tilbakestill og velg Slett alt innhold og innstillinger. Når det er gjort, følg trinnene for å konfigurere iPhone 5s som en ny enhet.