5 måter å fikse IPhone 4/5/6 Bluetooth fungerer ikke

I denne artikkelen finner du 5 måter å fikse IPhone 4/5/6 Bluetooth som ikke fungerer. De fleste av klagene handler om tilkoblingsproblemer med Bluetooth-høyttalere, hodetelefoner og lydsystemer. Hvis du har problemer med Bluetooth, kan du se løsningene nedenfor.

Se også: 5 måter å fikse Iphone 5-hodetelefonfeil

5 måter å fikse iPhone 4/5/6 Bluetooth fungerer ikke

www.3g.co.uk

Løsning nr. 1: Bluetooth av / på

Naviger til Innstillinger, slå av Bluetooth og deretter på igjen. Du kan gjøre dette noen ganger.

www.iphonejd.com

Løsning nr. 2: Flymodus

Hvis skifting av Bluetooth ikke løste problemet, navigerer du til Innstillinger, aktiverer flymodus, venter en stund (15-20 sekunder) og slår det av igjen.

iphone-tricks.com

Løsning nr. 3: Glem Bluetooth-enhet

En annen ting du kan prøve er å glemme en Bluetooth-enhet og deretter prøve å koble sammen igjen. Naviger til Innstillinger> Bluetooth, finn en enhet og trykk på (i) ved siden av. Trykk på Glem denne enheten.

www.smartwatch.me

Løsning nr. 4: Start iPhone og Bluetooth-enheten på nytt

Start iPhone på nytt ved å trykke på sleep / wake-knappen og dra glidebryteren når den vises på skjermen. Når telefonen er slått av, trykker du på og holder nede sleep / wake-knappen for å slå den på igjen. Start også Bluetooth-enheten på nytt. Prøv å koble sammen igjen.

www.iphonehacks.com

Løsning nr. 5: Tilbakestill nettverksinnstillinger

Gjør følgende for å tilbakestille nettverksinnstillinger:

  • Gå til Innstillinger
  • Trykk på Generelt
  • Trykk på Tilbakestill
  • Trykk på Tilbakestill nettverksinnstillinger
  • I et popup-vindu, trykk på Tilbakestill nettverksinnstillinger for å bekrefte

www.transphone.net

Hva annet?

Hvis de ovennevnte løsningene ikke løste problemet, må du oppdatere iOS-programvaren og tilbakestille alle innstillingene.

For å oppdatere iOS, gå til Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering og trykk på Last ned og installer.

For å tilbakestille alle innstillinger, gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Nullstill alle innstillinger, og trykk deretter Tilbakestill alle innstillinger for å bekrefte handlingen. Dette vil tilbakestille iPhone til fabrikkinnstillinger, og vil ikke slette noen av dataene dine.

Det siste du kan gjøre hvis ingenting fungerer, er å slette alt innhold og innstillinger, men sørg for å ta sikkerhetskopi av alle filene dine. Gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Slett alt innhold og innstillinger, og trykk på Slett iPhone for å bekrefte handlingen. Når dette er fullført, vil enheten starte på nytt, og når den gjør det, følg trinnene på skjermen for å konfigurere iPhone som en ny enhet.

 

Legg Igjen Din Kommentar