Slik løser du iPhone 4s Bluetooth-tilkoblingsproblem

Bluetooth er en veldig nyttig teknologi som gir deg muligheten til å koble enheter med iPhone trådløst. Enten du trenger et tastatur for å gjøre det enklere å skrive eller om du vil høre musikken via Bluetooth-headset. Bluetooth på iPhone 4s bruker fremdeles den samme maskinvarebluetooth 4.0 som i forrige iPhone. Den virkelige fordelen med Bluetooth 4.0 er effektivitetsenergi. Standarden er designet primært for enheter som samler inn informasjon ofte, enten så mye som fem ganger i sekundet eller bare en gang i timen, og er optimalisert for lang batterilevetid. Utvalget av Bluetooth 4.0 opp til 300 fot med minimum hindring.

Noen brukere rapporterte om Bluetooth-problemet på iPhone 4-ene. For det vil vi dele noen metode for å fikse iPhone 4s Bluetooth-tilkoblingsproblemet . Symptomene ligner på disse:

 • iPhone 4s bluetooth kan ikke kobles med Bluetooth-enheten vår.
 • iPhone 4s bluetooth kan ikke kobles sammen med vår Bluetooth-enhet.

Symptomene på iPhone 4s Bluetooth-tilkoblingsproblem er relatert til iOS 8.x på iPhone 4s eller maskinvareproblem som er relatert til Bluetooth-maskinvare med trådløs brikke. La oss prøve trinn for trinn å fikse iPhone 4s Bluetooth-tilkoblingsproblemet selv. Technobezz vil dele feilsøkingen i to hovedmetoder som vi kaller: Do It by Yourself (DIY) Method and Expert Method .

Du kan gjøre trinnene i en sekvens og sjekke om problemet har løst eller ikke ennå. Du trenger ikke å gjøre alle trinnene hvis problemet er løst.

Technobezz-ansvarsfraskrivelse : Technobezz er ikke ansvarlig for å miste data- eller maskinvareproblemer som kan oppstå når du utfører denne feilsøkingen. Gjør det på egen risiko. Vi vil gi deg gode metoder, men visse ting kan ikke spås. Derfor anbefaler vi deg å gjøre disse viktige trinnene før du gjør feilsøkingen:

 • Sikkerhetskopiere iPhone 4s, se - Ultimate Guide Slik sikkerhetskopierer du iPhone til Mac / PC fordi noen trinn kan gjøre at du mister iPhone-dataene dine.
 • Hvis din iPhone 4s fremdeles er dekket av garantien, har du full rett til å rapportere problemet etter at du har gjort en DIY-metode. Gjennom en genial bar på Apple Store, ring en telefon til Applecare eller nærmeste Apple Autorised Service Provider.

Les også: Slik omgås du iCloud-aktivering iPhone 4 iOS 7.1.2

Slik løser du iPhone 4s Bluetooth-tilkoblingsproblem

Gjør det selv (DIY) -metoden

Forsikre:

 • Forsikre deg om at Bluetooth-enheten som er paret til iPhone 4s, er kompatibel med iPhone 4s. Sjekk bruksanvisningen til Bluetooth-enheten
 • Forsikre deg om at Bluetooth er i vanlig rekkevidde for iPhone 4s.
 • Forsikre deg om at Bluetooth ikke blir forstyrret av andre ting som kan forstyrre Bluetooth-tilkoblinger som WiFi-ruter, skjerm og barriere som arkiveringsskap, metalldører, kjøleskap, mikrobølgeovner osv.

Feilsøking av iOS

 • Gå til Innstillinger - Bluetooth, sveip av så sveip den på igjen .

 • Gå til Innstillinger - Wifi, sveip av og prøv å parre med wifi av, er den sammenkoblet?
 • Glem Bluetooth-enheten din. Gå til Innstillinger - Bluetooth, trykk på enhetene som er koblet sammen i listen over Bluetooth-enheter, og trykk deretter på Glem enhet og prøv å reparere.

 • Start iPhone på nytt ved å trykke og holde på strøm- og hjemmeknappen til den starter på nytt.
 • Slå av iPhone ved å trykke på strømknappen noen ganger til Slide Power Off vises, og skyv den til høyre. Slå deretter på den ved å trykke på strømknappen i sekunder.
 • Tilbakestill iPhone nettverksinnstillinger. Innstillinger - Generelt - Tilbakestill - Tilbakestill nettverksinnstillinger. iPhone vil starte på nytt for å gjøre dette Tilbakestill nettverket.
 • Slett alt innhold og innstillinger. Innstillinger - Generelt - Tilbakestill - Tilbakestill alt innhold og innstillinger .
 • Gjenopprett iPhone i gjenopprettingsmodus eller DFU-modus. Slik fører du iPhone til gjenopprettingsmodus: Koble iPhone til Mac / PC og start iTunes. Hold strømknappen og hjemmeknappen nede til iPhone starter på nytt, og når Apple-logoen begynner å vises, slipper du strømknappen, men fortsett å trykke på startknappen til iTunes-signatur og kabel lyn på iPhone 4s-skjermen vises.

Slik tar du iPhone 4s til DFU-modus: koble iPhone til Mac / PC og start deretter iTunes. Hold inne strømknappen og hjemmeknappen til iPhone starter på nytt. Telle til 5 sekunder og slipp av / på-knappen, men fortsett å trykke på Hjem-knappen. Hvis det lykkes, vil iPhone-skjermen forbli mørk, men iTunes oppdager iPhone 4-ene i gjenopprettingsmodus.

Velg gjenoppretting og iTunes vil laste ned firmware som er nødvendig og gjenopprette iPhone 4s til fabrikkinnstilling.

Les også: Slik løser du nærhetssensor ikke fungerer på iPhone 4s

Ekspertmetode

Kontroll av maskinvare og feilsøking

Hvis du har utført feilsøking for iOS, men du fremdeles står overfor problemet, og hvis iPhone 4s fremdeles er dekket av garantien, vil Apple gi en erstatning for iPhone 4s. Dette er en typisk tjeneste for å fikse iPhone 4s Bluetooth-tilkoblingsproblemer, en erstatning til den nye. De vil ikke gjøre en maskinvarefeiling inni eller erstatte en del. For deg som er nysgjerrige og som har lest vår ansvarsfraskrivelse, vil vi prøve å gi deg en generell beskrivelse av hva du kan gjøre med feilsøking på maskinvare.

 • Forsøk å koble fra batteriet på iPhone i 6 sekunder, koble det deretter til igjen og slå på iPhone

 • En annen ting du trenger å legge merke til er antennen på logikkortet til din iPhone 4s. Du kan prøve å skifte antenne. Denne løsningen er egnet for Bluetooth som virkelig ikke kan oppdage en Bluetooth-enhet i veldig kort rekkevidde.

 • Hvis alle disse trinnene fremdeles ikke kan løse problemet ditt iPhone 4s Bluetooth-tilkobling, kan det hende at logikkortet ditt har problemer. Noen tekniske trinn kan gjøres, for eksempel å varme opp Qualcomms MDM6600-brikke (oransje), som også har WiFi også inne i en viss temperatur av varmluft-arbeidsstasjonen.

Les også: Slik fullfører du ubundet Jailbreak iPhone iOS 8.3