Slik aktiverer du “Hey Siri” på iOS 9

Da Apple introduserte den intelligente personlige assistenten Siri med iPhone 4s, gikk brukerne inn i en helt ny verden der bruk av smarttelefonen ble enda enklere enn den var. Apple forbedrer stadig alle enhetene sine, og med hver nye iPhone- eller iPad-modell kan vi utforske nye muligheter. De jobber selvfølgelig kontinuerlig også på iOS, og hver nye versjon gir forbedringer, feilrettinger og spennende funksjoner. Da Apple lanserte iOS 9, ble ting enda enklere for de som liker Siri (og du vil knapt finne noen som ikke gjør det), for nå kan du snakke med den virtuelle assistenten håndfri. Det er kult! Vi skal dele en guide som viser hvordan du setter opp Siri og hvordan du aktiverer “Hey Siri” på iOS 9.

Når du er ferdig, vil du kunne snakke med Siri med letthet. Du kan be Siri sende meldinger, finne veibeskrivelse, sangen du vil spille, foreta en middagsreservasjon og mange andre ting.

Hvis du har en Apple Watch, ikke glem å aktivere "Hey Siri" -funksjonen på klokken, bare klikk her for å få den fullstendige guiden.

Du kan også lese: Slik bruker du Siri til Apple Music

Hvordan konfigurere Siri og hvordan aktivere “Hey Siri” på iOS 9

For å aktivere "Hey Siri" -funksjonen må du installere iOS 9. De nyeste Apple-smarttelefonene iPhone 6s og iPhone 6s Plus kommer med iOS 9, men når det gjelder andre modeller, må du oppdatere til iOS 9 hvis du allerede har tilfluktssted ikke, og her er hvordan du kan gjøre det:

Slik oppdaterer du iOS på iPhone, iPad og iPod Touch

Følg trinnene nedenfor for å aktivere "Hey Siri" på iOS 9:

Lås opp enheten

  • Gå til Innstillinger fra startskjermen
  • Trykk på Generelt og klikk deretter på Siri
  • Flytt Siri-bryteren for å slå Siri på

www.appradioworld.co

  • Du vil se denne meldingen på skjermen: Siri sender informasjon som stemmesignal, kontakter og beliggenhet til Apple for å behandle forespørselen din
  • Trykk på Aktiver Siri
  • Deretter flytter du bryteren ved siden av Tillat "Hey Siri"
  • Trykk nå på Konfigurer nå

www.slashgear.com

Du blir bedt om å si noen setninger som "Hey Siri", "Hey Siri, hvordan er været i dag?", Og "Hey Siri, det er meg"

www.technobezz.com

Det er det. Du er klar til å bruke "Hey Siri", bare sørg for at du er koblet til Internett via Wi-Fi eller mobildata.

Noe av det beste med iOS 9 når det gjelder Siri er det faktum at enheten ikke trenger å være koblet til, slik at du kan bruke "Hey Siri", som var tilfelle før. Nå kan du bruke denne stemmekommandoen når du vil.

Det er superenkelt å bruke Siri med iOS 9. Bare si "Hey Siri" etterfulgt av en kommando eller spørsmål. Som vi nevnte, kan du stille Siri alle slags spørsmål, men ikke bare det. Når du vil ringe noen, si bare “Hei Siri-ring (navnet på personen du vil ringe). Siri kan gjøre så mange ting for deg, som å skaffe deg en app du ønsker, finne en fin restaurant og mye mer.

Lær hva Siri kan gjøre

Bildekilde: www.cnet.com

 

Legg Igjen Din Kommentar