5 Fordeler og ulemper ved IPhone 5S

En av favorittelefonene for mange brukere fra hele verden er definitivt iPhone 5s. Det er flott med tanke på design og ytelse, og hvis du vil vite mer om denne enheten, fortsett å lese, for i denne teksten vil vi dele 5 fordeler og ulemper med iPhone 5S .

Se også-5 fordeler og ulemper ved IOS 8.1

5 fordeler og ulemper med iPhone 5S

Kilde: newsday.com

Fordeler / fordeler med IPhone 5s:

1. 64bit prosessor

iPhone 5S er den første mobiltelefonen med 64-biters dual-core prosessor, og kraften kan sees i alle segmenter, spesielt i 3D-spill og surfing på Internett.

2. Aluminiumshus

Ny og forbedret versjon av iPhone 5 er dekket av aluminiumshus.

3. Trykk på ID-fingeravtrykssensor

Du kan låse opp iPhone 5S med berørings-ID-sensoren, integrert i hjemmeknappen. Når fingeravtrykket ditt er skannet, låser du opp telefonen. Utrolig, er det ikke?

4. Utmerket kamera

Et flott 8MP-kamera lager fantastiske bilder, enda bedre enn noen andre telefoner med 13MP-kamera. Videoklipp er skarpe med konstant bildefrekvens, og videoopptaket er mulig med en oppløsning på opptil 1080p ved 30fps.

5. EarPods hodetelefoner

Med disse hodetelefonene og den spesielle “støydempende” teknologien er lyden perfekt.

Ulemper / ulemper ved IPhone 5S:

1. Riper

Selv om høykvalitets aluminiumshus på telefonen er en av telefonens fordeler, har mange brukere rapportert at dekselet lett kan riper. Imidlertid er problemet vanligvis relatert til den svarte modellen på telefonen.

2. Ny Lightning 30-pinners adapter

Apple bestemte seg for å endre iPhone-kabelen som ble brukt til å synkronisere og overføre data. Det er rapportert om mange problemer.

3. Batteriet kan ikke skiftes

Et litt større batteri på 1560 mAh mot 1440 på 4s kan ikke byttes, og du må innrømme at det er litt irriterende.

4. Det er ikke noe minnekort

Et flyttbart minnekort er fremdeles ikke et alternativ.

5. Vis bare 4 ”

4 ”-skjermen er relativt liten sammenlignet med konkurransen, og det er derfor dette kan være en av de største ulempene med denne iPhone-modellen.

Hvis du vurderer et alternativ for å kjøpe denne enheten, med disse 5 fordeler og ulemper med iPhone 5S, kan du se et større bilde og ta en endelig beslutning.

 

Legg Igjen Din Kommentar