Slik installerer du Skype Klikk for å ringe plugin

Skype er en veldig populær programvare som kan kjøres på datamaskiner og smarttelefoner, og den lar deg kommunisere til alle brukerne av programmet, uavhengig av plassering og type enhet. Når du bruker Skype, kan du ringe, sende SMS, dele mediefiler og chatte med kontaktene dine. Skype "Click to Call" -plugin gir den unike muligheten til å utvide mulighetene til Skype betydelig. Derfor er det veldig viktig å vite hvordan du legger plugin til nettleseren. Denne guiden viser deg hvordan du installerer Skype Click to Call-plugin.

Du kan også lese: Slik fjerner og blokkerer du kontakter i Skype

Slik installerer du Skype Klikk for å ringe plugin

Unik Skype Click to Call-plugin lar alle brukere på nettet ringe nummeret på nettstedet med ett museklikk.

Merk: Hvis du vil bruke alle funksjonene i denne plugin, må du ha den siste versjonen av den, så vel som på en av nettleserne: Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome.

Hovedhensikten med denne plugin - å enkelt ringe telefonnumrene som er skrevet på de offisielle sidene på internett via Skype. Det er verdt å være oppmerksom på at videosamtalen er gratis, og at anrop fra mobil vil bli belastet.

For å installere plugin-modulen, må du gå til den offisielle hjemmesiden til Skype og laste den ned til datamaskinen din.

Deretter klikker du på filen for å installere den på enheten din.

Deretter bør du utføre disse handlingene:

Hvis du bruker Google Chrome, må du installere "Skype" -utvidelsen hvis du vil at Skype Click to Call-plugin kjører ordentlig.

Åpne Google Chrome-menyen, klikk på Innstillinger <Utvidelser <Få flere utvidelser og skriv "Skype" i søkefeltet. Når du installerer den nødvendige utvidelsen, aktiveres den automatisk.

Hvis du vil ringe, gå til nettleseren din og klikk på ønsket nummer.

Når du klikker på nummeret, vil du se fire alternativer: "Ring", "Ring fra mobil", "Legg til Skype" og "Gratis via Skype".

Velg et av alternativene, og du kan starte en samtale.

Bildekilde: www.community.skype.com

Du kan også lese: Hvordan tilbakestille og endre Skype-passord