Hvordan fikse Google Play Store-feil 492

Det er veldig vanlig å møte forskjellige problemer på din Android-enhet, og play store error 492 er en av dem, som blir møtt mens du laster ned eller oppdaterer en app. Men enhetene som er forankret med tilpassede ROM-er som Cyanogenmod, Clockwordmod, etc., har større sannsynlighet for å møte denne feilen enn noen andre Android-enheter. Du kan imidlertid fikse Google Play Store-feil 492 på forskjellige måter, og de blir forklart nedenfor.

Hvordan fikse Google Play Store-feil 492

Se også - Slik løser du feil 927 i Google Play butikk

Metoder for å fikse Google Play Store-feil 492

Metode 1

Når du møter problemet, er den første metoden du bør prøve å installere appen du prøvde å laste ned på nytt. For det må du stoppe nedlastingsprosessen først og lukke Google Play Store. Åpne den igjen og prøv å installere nå. Dette fungerer noen ganger som en magi, og problemet er løst.

Hvis du møter feilen mens du oppdaterer en app, klikker du OK i popup-boksen og avinstallerer appen. Nå installerer appen på nytt, da dette kan løse problemet.

Metode 2

Hvis den første metoden mislykkes, fortsett med den andre metoden. Det krever at du tømmer hurtigbufferen og dataene fra Play-butikken. Følg trinnene for dette.

Gå til Innstillinger> Systeminnstillinger> Administrer applikasjon> Alle> Google play store> klikk på knappen ved siden av Tøm hurtigbuffer og tøm data for å slette hurtigbufferen fra Google Play Store.

Dette skal fikse Google Play Store-feil 492.

Metode 3

Hvis du bruker Custom ROM som Cyanogenmod eller Clockwork-mod og står overfor denne 492-feilen som du ikke er i stand til å fikse med de to ovennevnte metodene, kan du starte telefonen i gjenopprettingsmodus (Clockwork-mod) som du vil finne ut i alle egendefinerte ROM.

Gå deretter til Innstillinger> Avanserte innstillinger og klikk på Tørk Dalvik-cache. Dette vil slette cachen fra tilpasset ROM.

Problemet skal løses nå.

Metode 4

Noen ganger kan SD-kort være årsaken til denne feilen som kan rettes ved å formatere SD-kortet.

Så du kan prøve hvilken som helst av metodene ovenfor for å fikse 492-feilen.