Hvordan fikse IPhone 5c viser feil tid

I løpet av de siste årene har mobile enheter utviklet seg, og i dag gjør de livet vårt mye enklere. Vi kan ta bilder, bruke alle slags apper, sende og motta e-poster, etc. Telefoner viser oss tiden også, og det er derfor situasjonen der klokken viser feil tid kan være ekstremt irriterende. Hvis du har dette problemet med iPhone 5c, er du ikke alene, fordi andre brukere har opplevd det samme problemet. Vi ga vårt beste for å hjelpe deg, med flere måter å fikse iPhone 5c på som viser feil tid. Sjekk dem ut, og prøv løsningene. Vi håper du finner dem nyttige.

Se også: 5 måter å fikse ikke-svarende kameraapp på IPhone 5c

Måter å fikse iPhone 5c på som viser feil tid

Kilde: wired.com

Løsning nr. 1: Dato og klokkeslett - slå “Angi automatisk”

Det første du bør prøve er dette: trykk på Innstillinger> Generelt> Dato og tid, slå av / på alternativet Angi automatisk. Vi vet at det er enkelt, men vær sikker på at det er effektivt.

Løsning nr. 2: Angi klokkeslett, lokasjonstjenester, flymodus på / av

  • Naviger til Innstillinger> Dato og klokkeslett> Still klokkeslett> PÅ (hvis den er slått på, slå den av, vent et par sekunder og slå den på igjen)
  • Gå til Innstillinger> Personvern> Plasseringstjenester> PÅ (hvis den er slått på, slå den av, vent noen sekunder og slå den på)
  • Naviger til Innstillinger, slå flymodus PÅ og slå den av etter 10 sekunder.

Løsning nr. 3: Tving en app til å lukke

Hvis du bruker noen av klokkeappene som er tilgjengelige for nedlasting i App Store, kan det være grunnen til at feilen oppsto. Trykk på startknappen to ganger, og finn klokkeappen blant appene du har brukt i det siste. Sveip opp og lukk den.

Løsning nr. 4: Start iPhone 5c på nytt

Trykk og hold nede søvn / vekke-knappen. Når du ser glidebryteren, kan du dra den for å slå den av. Når din iPhone 5c er slått av, trykk igjen på den samme knappen og slå den på.

komputer-info.com

Løsning nr. 5: Oppdater iOS

Det er alltid en god idé å oppdatere iOS, og mange brukere løste problemet ved å gjøre dette. Du kan gjøre det trådløst. Koble til et Wi-Fi-nettverk, gå til Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering og trykk deretter på Last ned og installer.

Hva annet?

Alle disse måtene å fikse iPhone 5c på som viser feil tid er enkle, og noen brukere klarte å kvitte seg med problemet. Hvis enheten fremdeles viser feil tid, kan du prøve løsningene nedenfor. Hvis de ikke fungerer, kan du besøke en av Apple Stores.

En tredjepartsapp forårsaker problemet

Selv om de fleste tredjepartsapper fungerer bra, er det noen applikasjoner som er dårlig kodet og en gang installert, kan slike apper forårsake noen problemer. Hvis du nylig installerte en ny app og enheten din begynte å vise feil tid, må du slette applikasjonen. Gå til startskjermen, finn appens ikon, trykk og hold den og når et X dukker opp, klikk på det og slett appen.

Slett alt innhold og innstillinger

Hvis ingenting annet fungerer, må du ta sikkerhetskopi av filene dine og slette alt innhold og innstillinger. Gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Slett alt innhold og innstillinger, skriv inn passordet og trykk på Slett iPhone for å bekrefte handlingen. Når dette er fullført, konfigurerer du iPhone som en ny enhet.

Gjenopprett iPhone til fabrikkinnstillinger ved hjelp av iTunes

Hvis ingenting fungerer, kan det være lurt å gjenopprette iPhone til fabrikkinnstillinger ved hjelp av iTunes. Dette vil slette alt, inkludert firmware, så ikke glem å ta sikkerhetskopi av dataene dine. Forsikre deg også om at du har den nyeste versjonen av iTunes.

  • Koble iPhone til datamaskinen og start iTunes
  • I Sammendrag-panelet klikker du Gjenopprett iPhone
  • Klikk på Gjenopprett for å bekrefte handlingen
  • Når gjenopprettingsprosessen er fullført, konfigurerer du iPhone som en ny enhet.

Dette problemet ser ut til å plage bare iPhone 5c-brukere. Hvis du har prøvd alle løsningene vi har listet opp her, og ingenting fungerer, kan du kontakte Apple eller besøke en av butikkene deres.

 

Legg Igjen Din Kommentar