Hvordan fikse LG G4 Wi-Fi-problemer

LG G4 er en av de beste smarttelefonene som ble lansert i 2015, men å være en av de beste betyr ikke at det er en enhet uten feil. Det har vært klager på denne smarttelefonen, og en av de vanligste er om Wi-Fi-problemene. Brukere rapporterte om problemer som at de ikke kunne koble til et Wi-Fi-nettverk eller at tilkoblingen er opprettet, men den er for treg, så i utgangspunktet er det som ingen forbindelse i det hele tatt. La oss se hvordan du løser LG G4 Wi-Fi-problemer.

Se også: Slik sender du tekstmeldinger, ringer og sjekker telefonsvarer på Galaxy S6 Edge Plus mens du streker internasjonalt

Hvordan fikse LG G4 Wi-Fi-problemer

www.techtimes.com

Løsning nr. 1: Glem nettverket og sett tilkoblingen som ny

Glem først Wi-Fi-nettverket. For å gjøre det, gå til Innstillinger> Wi-Fi, finn nettverket og trykk og hold på det og trykk på Glem. Når du er ferdig, sett tilkoblingen som ny.

Løsning nr. 2: Start LG G4 og ruteren på nytt

Den neste tingen du bør prøve er også ganske enkel. Bare slå av begge enhetene, LG G4 og ruteren, og slå dem på igjen. Det fungerte for mange.

Løsning nr. 3: Oppdater ruteren firmware

Forsikre deg om at ruteren din er oppdatert, for hvis ikke, kan det være grunnen til at du ikke kan koble til et Wi-Fi-nettverk, eller du kan koble til, men tilkoblingen er treg. Finn modellen til ruteren din, og besøk produsentens offisielle nettsted for å finne oppdateringen.

Løsning nr. 4: Bruk Wifi Analyzer

Du kan laste ned og installere Wifi Analyzer-appen. Denne appen kommer like nyttig fordi den viser Wi-Fi-kanalene rundt deg. Bruk appen til å finne kanalen som ikke er så overfylt for den trådløse ruteren din.

Løsning nr. 5: Tilbakestill fabrikk

Tilbakestilling av fabrikk brukes som siste utvei når du får problemer med smarttelefonen. Ta først sikkerhetskopi av filene dine. Gå til Innstillinger> Personlig> Sikkerhetskopiering og tilbakestilling. Merk av for Sikkerhetskopier av data og automatisk gjenoppretting. Neste ting er å trykke på tilbakestilling av fabrikkdata (og sørge for at alternativet for å slette SD-kort IKKE er sjekket). Klikk på Tilbakestill telefon> Neste> Slett alle> OK.

Bildekilde: smartdeviceplans.com

 

Legg Igjen Din Kommentar