Hvordan fikse “Dessverre har galleriet stoppet” feil på Samsung Galaxy S3

I tilfelle du får et problem "Galleri har stoppet", ikke bekymre deg, fordi dette lett kan løses. Dette er et problem med applikasjonene på telefonen din, og ikke noe mer enn det. Siden denne feilen for det meste finner sted etter oppdateringen av enhetsprogramvaren, har de fleste brukerne en tendens til å tro at dette problemet skyldes fastvaren på telefonen, noe som ikke alltid er tilfelle.

I de fleste tilfeller kan dette irriterende problemet skyldes noen av de ødelagte filene som alltid er i ventemodus og venter på klarering. Dette er den mest tilrådelige handlingen du kan gjøre for å overvinne dette problemet som kan plage deg. Du skal ha både hurtigbufferminnet og alle andre galleridata i galleri-appen din for at G alaxy S3 skal fungere perfekt.

Her er de beste mulige måtene å fikse “Dessverre har galleri stoppet” -feil på Samsung Galaxy S3.

Galleri har stoppet ”Feil på Samsung Galaxy S3

Hvordan fikse “Dessverre har galleriet stoppet” feil på Samsung Galaxy S3

Metode 1: Tøm hurtigbuffer og data fra galleri-appen

Se også: Slik løser du problem med treg lading på Galaxy S3

  • På 'Hjem-skjermen' på Galaxy S3 trekker du ned varslingslinjen.
  • Naviger til innstillingsikonet, som er plassert øverst i høyre hjørne, og velg More-ikonet.
  • Du må deretter gå til Application Manager og velge den.
  • Du kan deretter bla til venstre eller til høyre for å velge Alt-fanen.
  • Gå til Galleri-delen.
  • Trykk på Force Stop-knappen.
  • Velg tøm data og gå til OK og klikk på dem.
  • Du bør deretter gå til Cl ørepute og velge den.

Når dette er gjort, vil telefonen være i orden og begynner nå å fungere godt. Etter disse enkle trinnene, kan man enkelt fikse feilen "Dessverre har Galleri stoppet" på Samsung Galaxy S3. Det er imidlertid andre måter å løse dette problemet på, og i tilfelle metoden ovenfor ikke fungerer for deg, kan du gå til neste metode.

Metode 2: Fjern SD-kortet

Noen ganger kan SD-kort være årsaken til dette problemet. I tilfelle maskinvaren eller noe av innholdet på SD-kortet er ødelagt og du prøver å åpne, kopiere eller slette bildene som ligger på det eksterne SD-kortet, vil det gi et slikt problem da. Så, det du må gjøre er å bare ta ut SD-kortet og sjekke om problemet vedvarer eller at det forsvinner. Hvis du ikke møter det samme problemet, er mistanken rett. Så du må lagre bildene på en annen enhet, hvoretter du må sette inn det eksterne kortet og formatere det.

Metode 3: Tilbakestill fabrikk

Hvis alle andre prosesser ikke klarer å løse problemet, er tilbakestilling av fabrikken det endelige alternativet som gjenoppretter fabrikkinnstillingene sammen med å fjerne alle feilene som avbryter normal drift i Galaxy S3. Men ta en sikkerhetskopi først da denne prosessen vil slette alt.

Når du er ferdig med sikkerhetskopien, kan du gå til Innstillinger> Sikkerhetskopiering og tilbakestilling> Tilbakestille fabrikkdata, og enheten vil starte på nytt.

www.androidpit.com

Dette er metodene for å løse galleriet har stoppet problemet på Galaxy S3, prøv å følge dem en etter en, og det vil hjelpe deg å bli kvitt problemet med letthet.