iPhone holder omstart: Noen løsninger for å løse problemet

Du fikk en skinnende ny iPhone, og den fungerte bra hele tiden. Plutselig fortsetter iPhone på nytt eller starter på nytt tilfeldig. Ikke en gang, ikke to ganger, men gjentatte ganger! Det er da det går opp for deg at du er i alvorlige problemer. Hva er det første du gjør? Selvfølgelig, ta turen til Apple Store og få den jævla tingen erstattet.

Det er ingenting som er så rart med saken. Egentlig. Det kan skyldes ganske mange onde ting. For eksempel kan feilaktige apper spille spoil-sports, feilaktig sikkerhetskopi kan skade iPhone-en din, og selvfølgelig kan det være noe maskinvareproblem også. Så før du går for drapet; det vil være aktuelt å prøve ut noen velprøvde triks for å fikse det. La oss kutte jakten!

Slik løser du iPhone holder problemet på nytt

Løsning 1: Start din iPhone på nytt

Å tvinge til å starte enheten på nytt er en av de første og enkleste løsningene du kan prøve å løse dette problemet.

Bare trykk og hold inne Hjem-knappen og PÅ / AV-knappen samtidig i omtrent 10 sekunder for å nullstille enheten hardt.

På iPhone 7/7 Plus må du trykke og holde volumet nede og PÅ / AV-knappene samtidig.

For å tvinge om iPhone 8/8 Plus, X og 11 Series-enheten på nytt, trykk og slipp volumopp-knappen, trykk og slipp volum ned-knappen og fortsett å trykke på Dvale / vekke-knappen til du ser Apple-logoen.

Viktig: Sørg for at du lader iOS-enheten din ved normal omgivelsestemperatur mellom 0 ºC og 35 ºC. Forhold ved lav eller høy temperatur kan påvirke enhetens ytelse og også endre atferden.

Løsning nr. 2: Slå av strøm sulten-funksjoner når den ikke er i bruk

Kontinuerlig stedssporing legger mye press på enheten. Som et resultat har den en tendens til å varme opp. Bruk derfor GPS-sporing smart og la apper spore posisjonen din bare når du trenger det.

Dessuten kan det også hjelpe å slå av oppdatering av bakgrunnsappen. Åpne Innstillinger → Generelt → Oppdater bakgrunnsapp, og slå den av.

Merk: Ikke hold apper åpne i bakgrunnen. Når du har brukt en app, må du avslutte den. Du kan bare dobbeltklikke på Hjem-knappen for å få opp app-switcher og deretter sveipe opp for å lukke appen. Sveip opp fra bevegelseslinjen og hold på iPhone X og 11 Series-enheten. Deretter berører du ganske enkelt og holder nede appkortet du vil drepe → det vises en rød knapp; trykk på den for å tvinge til å avslutte appen. Du kan også sveipe opp på kortet for å lukke det.

Hvis du vil ta full kontroll over andre strømforsyne funksjoner og maksimere batteriet på din iPhone, hopper du over til denne komplette guiden.

Løsning 3: Tilbakestill iOS-enheten til fabrikkinnstillinger

Hvis problemet vedvarer, kan du prøve å tilbakestille enheten til fabrikkstandard. Den vil fjerne alle påloggingsdetaljene og Wi-Fi-passordene på enheten din. Selv om dataene dine forblir trygge.

Åpne InnstillingerGenereltTilbakestillTilbakestill alle innstillinger.

Løsning 4: Oppdater apper

Den gamle versjonen av appene er kjent for å skape problemer. De spiser ikke bare mye krefter, løper sakte, men blir også reagerer gang på gang. Derfor er det bedre å bare kjøre den oppdaterte versjonen av apper. Gå over til App Store → Oppdateringer → og oppdater alle appene.

I tillegg må du tømme hurtigbufferen til apper fra tid til annen for å forhindre at de roter enheten din:

  • Slik tømmer du WhatsApp chatlogg
  • Slik tømmer du hurtigbuffer på Twitter
  • Slik tømmer du hurtigbuffer i Dropbox
  • Slik tømmer du hurtigbuffer i Snapchat

Løsning 5: Bli kvitt de ubrukte appene

Er det noen apper, som du knapt bruker eller ikke trenger lenger på enheten din? Hvis ja, er det på tide å rydde dem bort. Det er ikke noe poeng i å beholde appene, som ikke hjelper deg. Det vil ikke bare hente noe verdifull lagring på enheten din, men også hjelpe iOS-enheten til å kjøre litt mer smidig.

Med iOS 11 eller nyere kan du automatisk laste ned ubrukte apper på enheten din. Det beste med denne funksjonen er at den lar deg slette apper selv uten å slette dataene deres. Når du installerer dem på nytt, kan du dermed gjenopprette dataene.

Løsning 6: Rydd opp i enheten

Vi har laget en komplett guide for hvordan du kan optimalisere ytelsen til iPhone og iPad. Gå over for å eliminere søppelfiler og forbedre ytelsen til enheten din. Henvis det denne guiden skyter rotet ut.

Løsning 7: Slett feilaktige apper

Uansett hvor sterk og beskyttelse App Store sies å være, er noen apper ikke veldig bra for helsen til din iPhone. En av disse kan muligens ødelegge iPhone-opplevelsen din. Har du lastet ned en ny app som utløste problemet? Det har ikke noe å si om det er en populær app eller en app som ingen noen gang har hørt om. Bare prøv å slette den.

Slett appen → Start iPhone på nytt → Synkroniser med Finder / iTunes og se om dette sorterer problemet.

Løsning 8: Oppdatering / gjenoppretting av programvare fra en gammel sikkerhetskopi

Ikke noe hell ennå? Oppdater iOS-enheten din til den nyeste programvaren. Den gamle versjonen av iOS spiller kanskje en tvilsom rolle. Innstillinger → Generelt → Programvareoppdatering.

Bare i tilfelle kan du ikke oppdatere programvaren på enheten din, gjenopprette iPhone som ny ved hjelp av iTunes / Finder. Som alltid, sørg for å ta sikkerhetskopi av enheten din før du går gjennom prosessen.

For å gjøre det, koble iPhone til datamaskinen → åpne iTunes (På macOS Catalina, åpne Finder-klikk på enheten) → Klikk på Gjenopprett iPhone og bekreft. Gjenopprett deretter enheten fra sikkerhetskopien.

I tilfelle du var heldig, vil ting gå tilbake til det normale.

Merk: Hvis problemet fortsetter selv etter at du har gjenopprettet enheten, går du til alternativet Gjenopprettingsmodus + Gjenoppretting. Gå over til dette innlegget for å sette iOS-enheten din i gjenopprettingsmodus. For å gå inn i gjenopprettingsmodus på iPhone X, iPhone 8/8 Plus, sjekk ut denne guiden.

Løsning nr. 9. Sjekk om iPhone-batteriet ditt må byttes ut

Tilfeldig oppstart av iPhone-en kan skyldes feil batteri. Når din iPhone kjører iOS 10.2.1 eller nyere, kan du raskt finne ut om batteriet på enheten din kan trenge å skiftes ut. Hopp over til denne forhåndsguiden for å vite hvordan det fungerer:

Dessuten kan du alltid kontakte Apple Support for å få hjelp og be om utskifting av batteriet.

Hvis du har en eldre iPhone og vil bytte ut batteriet til enheten din til mindre pris, kan du gå til iFixit. Det gir utskiftningssett for iPhone-batterier som starter på bare $ 20.

Pakk opp:

Løst problemet? Siden disse triksene har fungert for mange brukere, håper jeg at de kan klikke for deg også. Gi oss beskjed om tilbakemeldingene dine og om du har lykkes med disse løsningene eller ikke.

Du vil gjerne se på hvordan du fikser iMessage-aktiveringsfeil, hvordan du rydder opp i dokumenter og data og hvordan du omgår iCloud Activation Lock.

For å lese flere slike feilsøkingsguider, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram.

 

Legg Igjen Din Kommentar