Sett bakgrunnsbilder på en dual-monitor i Windows 10

Det er to typer PC-brukere, en som liker å beholde den samme skrivebordsbakgrunnen i lang tid og en annen som foretrekker å endre skrivebordsbakgrunnen ofte. I Windows 8 hadde brukerne et enkelt alternativ for å stille forskjellige skrivebordsbakgrunner på doble skjermer. Tvert imot, i Windows 10 er dette alternativet skjult. Men det betyr ikke at brukeren ikke kan hente etter det. Hver bruker beholder skrivebordsbakgrunnen i henhold til deres smak og fantasier, derfor er endring et must.

Som sagt er det ikke en rakettvitenskap å få satt opp en dual monitor-bakgrunn på Windows 10. Når arbeidet krever en dobbel skjerm, er det viktig å få motivasjon gjennom omgivelsene. Og det begynner med skrivebordet ditt som holder brukeren engasjert i å jobbe videre. Dette er få trinn som kan føre til at brukeren har sin favoritt skrivebordsbakgrunn.

Løsning 1

Trinn 1 - Ettersom det ikke er noe alternativ å bare besøke og få bakgrunnen tilpasset med et par klikk, følg derfor disse. Begynn med å trykke Windows + R-tastene sammen, dette ber deg om Kjør-menyen.

Trinn 2 - Skriv inn følgende nøkkelord

Kontroll / navn Microsoft. Personalisering / sidesideTapet

img.wonderhowto.com

Trinn 3 - Trykk på enter-knappen. Nå vil innstillinger for 'skrivebordsbakgrunn' åpne på skrivebordet ditt i et nytt vindu.

in.pcmag.com

Trinn 4 - Klikk på det valgte bildet for bakgrunnen og høyreklikk på det. Nå vil det komme en melding om hvilken skjerm du vil angi det valgte bildet som bakgrunn.

img.wonderhowto.com

Løsning 2

Trinn 1 - Kopier først de to bildene du vil angi som bakgrunn på den doble skjermen i mappen

C: \ Windows \ Web \ Wallpaper \ Windows

Nå vil man kreve å ha tilgang til administratorrettigheter som eieren av PC-en vil måtte gjøre for å endre dem i mappen.

Trinn 2 - Legg ut forrige trinn, velg begge bildene og høyreklikk på et av bildene. Velg alternativet Angi som bakgrunn på skrivebordet.

guidingtech.com

Trinn 3 - Før bildene blir satt som skrivebordsbakgrunn, blir de lagret i

% USERPROFILE% \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ Themes. Disse to bildene vil bli lagret som filer som heter henholdsvis Transcoded_000 og Transcoded_001. Nå har brukerens doble monitor separate skrivebordsbakgrunner som valgt.

guidingtech.com

Hvis brukeren nå ønsker å bytte bilder fra en skjerm til en annen. I så fall må alt gjøres ved å endre de siste sifrene i filnavnene fra Transcoded_000 til 1 og Transcoded _001 til 0 . Til slutt, for å se endringene på skrivebordet ditt, logger du ganske enkelt fra windows og logger deg tilbake, og endringene blir implementert.

Nå vil brukeren verne om forskjellige bakgrunnsbilder for hvert skjermvindu 10 per valg. Tvert imot Windows 10, Windows 8 hadde et personlig alternativ, men her ser det ut til at det samme og noen andre alternativer går tapt. Skjønt, de er bare skjult og med riktig prosess, kan den samme funksjonen implementeres i Windows 10-grensesnittet. Microsoft har nettopp forbedret funksjonene for å gi brukeren den beste opplevelsen med Windows 10.

Du kan også lese: Beste datamaskiner for fotoredigering

Fotokreditt: windows.microsoft.com