Slik redigerer du foto på Facebook før du legger ut

Hvis du vil laste opp bilder på Facebook, men ikke er fornøyd med kvaliteten, trenger du ikke å starte fotoredigereren din. Nå kan du gjøre noen enkle bilderedigeringstiltak umiddelbart etter at du har valgt bildet for å dele det på Facebook. Bildebehandlingsfunksjon dukket først opp på Facebook-mobilklienten for iOS, men den siste tiden ble den tilgjengelig for alle brukere av dette sosiale nettverket. Med det kan du beskjære bilder, bruke kunstneriske filtre, legge til etiketter eller klistremerker. Denne guiden viser deg hvordan du redigerer bilde på Facebook før du legger ut.

Du kan også lese: Hvordan lage venneliste på Facebook

Slik redigerer du foto på Facebook før du legger ut

Hvis du raskt vil legge ut bildet, men ikke er fornøyd med kvaliteten på bildet, følg bare disse instruksjonene:

Logg deg på Facebook.

Klikk på "Oppdater status" øverst på skjermen og legg til et bilde ved å klikke på kameraikonet, velg bildet fra datamaskinen og klikk på "Åpne".

Før du legger ut et nytt bilde på Facebook, peker du musepekeren på miniatyrbildet, så ser du et ikon i form av en pensel.

Klikk på den, så åpner den innebygde fotoredigereren. Grensesnittet er organisert med faner og bytte mellom dem vil gi deg tilgang til de forskjellige verktøyene.

“Filters” - for å bruke et bilde fra et av de automatiske kunstfiltrene. Det er ingen fine manuelle innstillinger, denne funksjonen eksisterer ikke.

“Tagg” - velg venner for å merke dem på bildet.

“Beskjær” - beskjær bildet. Du kan velge en firkant eller den rektangulære formen i alle størrelser. Det er også den roterende knappen.

"Tekst" - legg til din egen tekst på bildet. Størrelsen, fargen og plasseringen av teksten kan enkelt justeres med museknappen. Du kan velge en av de fem skrifttypene som tilbys.

“Stickers” - åpner et panel med dusinvis av klistremerker, som kan utvide rekkevidden til den innebygde katalogen over klistremerker. Du kan sette hvilken som helst av dem på bildet, bare juster størrelse og plassering.

Denne Facebook-funksjonen er selvfølgelig ikke sammenlignbar med evnene til den seriøse fotoredigereren. Men det gir deg en enkel måte å raskt redigere og dele bildet. For de fleste brukerne er kapasiteten til denne redigereren tilstrekkelig.

Bildekilde: www.wallpapersxl.com

Du kan også lese: 3 måter å konfigurere nyhetsfeed på Facebook