Vanlige problemer med HTC U11 og deres fikser

HTC U11 er en flott enhet fra HTC som har pakket inn med utmerkede funksjoner, inkludert en fantastisk design og innebygd, kraftig batterilevetid, vann- og støvmotstand osv. Alle disse er virkelig morsomme og er det som tvunget mange til å få en ny HTC U11. Dette er definitivt en av de beste telefonene fra HTC som har kommet for å glede HTC-fans. Imidlertid er denne enheten ikke fri for feil, og mange brukere har allerede klaget på noen problemer. Tilkoblingsproblemer, HTC U11 fingeravtrykksskanner fungerer ikke og ingen hodetelefonkontakt er noe av det som er veldig vanlig. Så vi har her listet opp de vanligste HTC U11-problemene og deres rettelser. Fortsett å lese for å vite mer.

Se også: HTC One M8 vanlige problemer og hvordan du løser dem

9 Vanlige HTC U11-utgaver og deres rettelser

Problem 1 # Wi-Fi-problemer

Wi-Fi-problemstilling er et veldig vanlig problem, og mange av HTC U11-brukerne har rapportert om å møte dette problemet så langt. Mens noen brukere uttalte seg overfor veldig dårlig tilkobling, har andre sagt at Wi-Fi ikke fungerer i det hele tatt. Uansett er her de beste løsningene for det.

Løsninger :

 • Start først enheten på nytt, og bruk også ruteren og modemet på nytt. Slå av ruteren, koble den fra strømkilden, vent noen sekunder og koble den til å vri den. Se nå om Wi-Fi fungerer eller ikke.

 • Oppdater enheten din med den nyeste tilgjengelige programvaren.
 • Glem Wi-Fi-nettverket ved å gå til innstillinger> Wi-Fi og velge det urolige nettverket. Deretter kobler du til nettverket igjen ved å oppgi ID og passord.
 • Slå av Wi-Fi-glidebryteren en gang, og slå den på igjen.
 • Sjekk om strømsparingsmodus er på, da denne funksjonen deaktiverer alle tilkoblingsmulighetene for å spare litt juice på enheten. Så, slå av dette alternativet.
 • Til slutt, sjekk Mac-adressen til enheten din ved å gå til Wi-Fi> Innstillinger> Avansert og deretter forsikre deg om at adressen er tillatt i ruterenes Mac-filter.

Problem 2 # Bluetooth-problem

Dette er et annet tilkoblingsproblem på HTC U11-telefonen. Bluetooth-problemet er veldig vanlig og blir møtt av nesten alle smarttelefonbrukere. Og dessverre sparte ikke denne feilen HTC U11-brukere også. Uansett, her er løsningene for alle slags Bluetooth-problemer.

Løsninger :

 • Start enheten på nytt først.
 • Deretter kan du slå av Bluetooth når du går til innstillinger> Bluetooth, og slå den deretter på igjen. Dette er et veldig enkelt triks, men kan løse problemet umiddelbart.

 • Et annet triks du kan gjøre er å sette telefonen i flymodus og deretter slå av modusen. Dette oppdaterer alle tilkoblingsmulighetene og kan løse problemet.
 • Slett også alle forrige Bluetooth-sammenkoblinger og par dem sammen på riktig måte.
 • Hvis ingenting fungerer, utfør en tilbakestilling fra fabrikken.

Problem 3 # Fingeravtrykksskanner fungerer ikke

HTC U11 fingeravtrykksskanner som ikke fungerer, er et annet problem som er veldig frustrerende. Fingeravtrykkskanneren er uten tvil en av de beste funksjonene i alle smarttelefoner, og dette er ikke et unntak i HTC U11 også. Men når denne funksjonen slutter å fungere, kan den hemme mange av oppgavene dine. Så hvis du står overfor det samme problemet, her er løsningene for det.

Løsninger :

 • Vi vil foreslå å starte enheten på nytt først og deretter gå videre for å utføre andre metoder.
 • Fjern deretter hurtigbufferen til Fingerprint-appen ved å gå til innstillinger> applikasjoner> alle fanen og ved å velge Fingerprint-appen.
 • Du kan også fjerne data fra fingeravtrykk-appen i tilfelle andre metoder ikke klarer å løse problemet.
 • Til slutt utfører du tilbakestillingen til fabrikken ved å gå til innstillinger> sikkerhetskopi og tilbakestilling> tilbakestille fabrikk> tilbakestille alle data. Men sørg for å ta sikkerhetskopi av alle dokumentene på forhånd.

Problem 4 # Windows 10 PC nekter å gjenkjenne telefonen

Vi må koble telefonen til PCen vår av flere årsaker, og å få en sikkerhetskopi er en av de viktigste årsakene. Men mange av brukerne har lagt merke til at når de har prøvd å koble HTC U11 til Windows 10-PCen, ikke kan PCen kjenne igjen telefonen. Les her løsningene for dette problemet.

Løsninger :

 • For å gjenkjenne telefonen fra PC, må du installere HTC Sync manager. Så sørg først for at du har installert dette på enheten din. Og prøv igjen.

 • Neste, sørg for at alle driverne til din PC er oppdatert.
 • Og de siste tingene du kan gjøre er å prøve å bruke USB-port 2.0 i tilfelle du skulle bruke port 3.0. Mange brukere har klart å løse problemet ved å gjøre det.

Problem 5 # Hodetelefonkontakt fungerer ikke

HTC har fjernet hodetelefonkontakten, og dette er et komplett uhell. Imidlertid er HTC u11 adapter for hodetelefonkontakt inkludert i boksen som skal brukes for å bruke hodetelefonene. Men noen brukere har uttalt at når de kobler til adapteren som skal brukes for første gang, klarer de ikke å få det til å fungere. Her er løsningene for dette problemet.

løsninger:

 • Når du prøver å bruke hodetelefonadapteren ved å koble den til for første gang, vil en pop-up for firmwareoppdatering være tilgjengelig. Bare gå for det. Men i tilfelle du ikke ser den meldingen, kan du også velge å få en oppdatering ved å gå til play store og laste ned HTC Audio Jack adapter toolkit.
 • En annen ting du kan gjøre er å bare avinstallere appen, starte telefonen på nytt og deretter prøve igjen.
 • Til slutt, utfør en tilbakestilling fra fabrikken.

Oppgave 6 # Lyd og video synkroniseres ikke

Lyd og video synkroniseres ikke, er et annet spørsmål som mange av HTC U11-brukerne har klaget på så langt. I følge dem setter videoen de prøver å spille fast veldig ofte, og mens den starter på nytt, stemmer ikke videoen og lyden i det hele tatt. Imidlertid er det å nevne at dette problemet er spesifikt for noen apper som Whatsapp og YouTube-videoer.

Løsninger :

 • Dette er ikke et stort problem og kan løses enkelt. Start først enheten på nytt og prøv å spille av videoene på nytt.
 • Det neste rådet er å tømme hurtigbufferen til den aktuelle appen, for eksempel Whatsapp og YouTube.

 • Sjekk i play store om det er noen oppdateringer tilgjengelig for alle disse appene, og oppdater deretter appene.
 • Tørk til slutt cache-partisjonen på hele enheten, da dette er et veldig nyttig triks og lett kan løse problemet.

Oppgave 7 # Kan ikke ringe, ikke motta meldinger (On Verizon)

Hvis du har kjøpt telefonen direkte fra HTC i USA, kommer den ulåste versjonen av telefonen kompatibel med Verizon Wireless. Men dessverre har mange av brukerne sagt at de verken er i stand til å motta noen samtaler eller at de mottar noen meldinger. Her er løsningene for dette problemet.

Løsninger :

 • Den første oppgaven er å sjekke med Verizon kundebehandling om de har aktivert SIM-kortet ditt helt eller ikke. Hvis ja, følg deretter andre metoder.
 • Husk at det gamle SIM-kortet ikke er kompatibelt med HTC U11-enheten. Så du må først få et nytt SIM-kort. Gå mot Verizon-butikken og få et nytt SIM-kort. Dette vil ikke koste deg noe. Når du har fått det nye SIM-kortet, legger du det i telefonen og sjekker om det kommer samtaler og meldinger eller ikke?
 • Hvis du mottar samtalene, men problemet bare er med meldingene, må du kontakte kundebehandlingen igjen og be dem om å slå av den 'CDMA-mindre bestemmelsen'. Dette vil definitivt hjelpe deg å bli kvitt problemet.

Problem 8 # Edge Sense sensitivity issue

Kantsensitivitet er uten tvil en av hovedattraksjonene på HTC U11, men hva om denne stjernefunksjonen ikke svarer ordentlig? Mange brukere har opplevd et problem med denne Edge-følsomheten, og i følge dem er følsomheten enten for høy, eller den svarer ikke i det hele tatt. Uansett er dette ikke et stort problem, og løsningene er listet opp her.

Løsninger :

 • Start først enhetene på nytt.
 • Neste, konfigurer kreftene til klemmen på nytt og sjekk om problemet er løst da.
 • Hvis ingenting kan hjelpe deg, kan du vente på en oppdatering som vil bære fiksen.

Problem 9 # SD-kortproblem

Korrupte microSD-kort, microSD-kort er ikke montert osv. Er noen av feilmeldingene som HTC U11-brukere har møtt så langt. Vær imidlertid ikke bekymret i det hele tatt, da dette er en veldig liten feil og lett kan fikses.

Løsninger :

 • Den første tingen å sikre er at SD-kortet er OK. Så ta ut SD-kortet og sett det inn i en annen enhet for å se om det samme skjer eller ikke. Hvis ikke, er SD-kortet ok. Følg neste metode.
 • Formater SD-kortet, og se om det samme problemet nå plager deg eller ikke.

Dette er de 9 vanligste HTC U11-problemene og deres rettelser. Hvis du står overfor noen av de ovennevnte problemene veldig ofte, må du utføre de oppgitte trinnene, og det vil hjelpe deg å bli kvitt problemene umiddelbart. Kos deg med den nye telefonen. Det er virkelig et flott stykke!

Se også: Vanlige HTC 10-problemer og rettelser derav