Microsoft Visual Studio 2015 nå tilgjengelig på Mac og Linux!

Søknad for Microsoft-utviklere som bare var tilgjengelig for Windows-plattform, dvs. Microsoft Visual Studio 2015 er nå tilgjengelig for Mac og Linux-plattform, som en gratis nedlasting. Denne fleksible cross-platform tilnærmingen fra Windows er svært fordelaktig for Microsoft. Microsoft gjorde en bemerkelsesverdig jobb med sin tilnærming som kan åpne en ny epoke for Microsoft, slik at den kan ha mange applikasjoner i Windows Store.

Visual Studio Code gir utviklere et nytt valg av utviklerverktøy som kombinerer enkelhet og strømlinjeformet opplevelse av en kodeditor med det beste av hva utviklere trenger for sin kjernekode-rediger-debug-syklus. Visual Studio Code er den første kodeditoren og det første utviklingsverktøyet på tvers av plattformer - som støtter OSX, Linux og Windows - i Visual Studio-familien. ”

Høydepunkter:

● Førsteklasses støtte for å bygge ASP.NET 5 og Node.js applikasjoner

● Et lett, raskt, tastatur-sentralt verktøy

● Støtte for alle programmeringsspråk

● Intelligent kodeforfattering, forståelse og navigasjon hjelper deg å være produktiv

● Integrert feilsøking og Git-støtte rett ved fingertuppene

Redaktøren støtter syntaksfarging, bracket matching for C ++, jade, PHP, Python, XML, Batch, F #, DockerFile, Coffee Script, Java, HandleBars, R, Objekt-C, PowerShell, Luna, Visual Basic og Markdown. Den støtter også IntelliSense, fôring, disposisjon for JavaScript, JSON, HTML, CSS, LESS og SASS, og for C # og TypeScript støtter den refactoring og finner alle referanser.

//youtu.be/lEI9mxYpcS8

Kilde Via iClarified

Se også: Møt den nye Microsoft-nettleseren Navngivet Microsoft Edge