Topp beste bærbare datamaskiner under $ 1500 i 2020

Leter du etter en av de beste spill-bærbare PC-ene for å glede deg over den glatte spillopplevelsen? Da landet du på høyre side. Elektronikkmarkedet er oversvømmet av en enorm samling av bærbare datamaskiner, men du kan være forvirret for å få den rette til å oppfylle dine krav. Men ikke å bekymre deg for det, da vi er her for å hjelpe deg med å finne den beste bærbare datamaskinen til spill. De er tilgjengelige i forskjellige serier, men de under $ 1500 er oppført her, slik at alle har råd til deres passende spill-bærbare datamaskin uten å lage et stort hull i lommen.

For hardcore-spillere der ute, her er noen av de beste spill-bærbare datamaskiner under 1500 dollar. Når du ønsker å kjøpe en ny spill-bærbar PC, er det viktig å vite at det å gå ekstremt billig alltid kan påvirke ytelsen. Samtidig er det ikke mulig for alle å bruke tusenvis av dollar, noe som gjør disse produktene under $ 1500 til det perfekte søte stedet.

Produsenten vil ha frihet til å kaste inn en i7-prosessor, og de trenger ikke å være elendig, da budsjettet tillater dem å skyve inn en Nvidia 1060 eller noen ganger til og med 1070 som tilbyr premium spillopplevelse. Du kan også forvente en flott skjerm, byggekvalitet og funksjoner i disse bærbare datamaskinene, noe som gjør det til en sømløs opplevelse på lang sikt - det være seg for spill eller tilfeldig bruk.

Se også: Beste mus for fotoredigering

De beste beste gaming-bærbare datamaskinene under 1500 dollar

Imponerende stort display med et GTX 1060 grafikkort

Acer Predator 17 Gaming bærbar PC

Vær advart! Acer Predator 17 er en av de fenomenalt store blant de beste spill-bærbare datamaskiner under 1500 dollar. Ikke mange bærbare datamaskiner kan skryte av en 17, 3-tommers 1080p-skjerm, men denne gjør det, og den er rent målrettet mot spillere som ikke reiser mye.

Predator 17 drives av den 7. gen i7-prosessoren med 16 GB RAM, har 256 GB SSD og 1 TB harddisk. Den bærbare datamaskinen bruker Nvidia GeForce GTX 1060-kort med 6 GB VRAM, men du har også muligheten til å oppgradere det til GTX 1070 hvis du er villig til å gå litt over dette budsjettområdet. Den store skjermen kombinert med et kraftig grafikkort gjør dette til en bærbar datamaskin til bærbar datamaskiner.

De beste funksjonene er:

 • Det er strålende 17-tommers 1080p-skjerm som er mye større enn den gjennomsnittlige bærbare datamaskinen og gir en oppslukende opplevelse
 • Drevet av det nyeste Nvidia-grafikkortet med mulighet for å oppgradere hvis du er villig til å bruke mer

Se det på Amazon

Brede synsvinkler og et solid tastatur

Asus FX503VM 15-tommers gaming-bærbar PC

Når det gjelder ytelse, kan Asus FX503VM være ganske lik spill-bærbare datamaskiner fra andre merker. Enheten drives av en kjent i7-prosessor og GTX 1060-grafikkort, men skjermen og tastaturet er det som skiller den fra konkurransen. Den bærbare datamaskinen har en 15, 6-tommers 1080p-skjerm med et matt panel, og den tilbyr en stor 178-graders synsvinkel.

På de samme linjene kan Asus spill-bærbare PC også skilte med et solid rødt bakgrunnsbelyst tastatur med 1, 8 mm nøkkel reiseavstand og lett å skrive på i lengre timer. Den bærbare datamaskinen bruker flaggskipet i7 7. gen-prosessor med 16 GB RAM, 128 GB M.2 SSD og 1 TB harddisklagring. På dette prispunktet er det lett den billigste, men likevel den mest premium bærbare, bærbare datamaskinen som du kan kjøpe med et GeForce GTX 1060 3 GB grafikkort.

De beste funksjonene er:

 • Den visningsvinkelen på 178 grader som tilbys av det imponerende displayet
 • Tastatur har forbedret reiseavstanden

Se det på Amazon

Beste spillbærbar bærbar PC under 1500 dollar med førsteklasses byggekvalitet

Dell Inspiron 15 7000

Dell er kjent for å lage de beste bærbare datamaskinene, og selskapet skuffet ikke da de våget seg inn i spillsegmentet. Dell Inspiron 15 7000 med en 15, 6-tommers full HD IPS-skjerm er et produkt som skriker førsteklasses byggkvalitet, design og ytelse i alle aspekter.

Den matte finishen på utsiden unngår fingeravtrykk mens varmespredningssystemet i ryggen er solid. Det sikrer maskinvarekomponentene inkludert 7. gen i7-prosessor og Nvidia GTX 1060 6 GB grafikkort hele tiden holdes på en utholdelig temperatur. Den bærbare datamaskinen har 32 GB RAM, 256 GB SSD og 1 TB harddisklager sammen med alle større porter. Styreflaten er romslig, men det er alltid lurt å bruke en mus for å glede seg over spillene dine på en sømløs måte.

Totalt sett rettferdiggjør Dell Inspiron 15 7000 prislappen og bør lett håndtere spillbehovet ditt til middels til høye innstillinger, ettersom grafikkortet har rikelig VRAM for å levere bildefrekvensene.

De beste funksjonene er:

 • Dell-merkevarebygging gir den robuste spesifikasjonene for byggkvalitet og flaggskip til rimelig utvalg
 • Et av de beste grafikkortene som enkelt kan håndtere AAA-titler

Se det på Amazon

Stålkabinett, store kjøleventiler og flere porter på denne bærbare datamaskinen

Alienware AW15R Gaming bærbar PC

Alienware har vært pioneren innen bærbare datamaskiner selv før merkevarer som Razer, MSI og Asus deltok i konkurransen. Alienware AW15R står tro mot kravet, da den bærbare datamaskinen har en usedvanlig solid ramme med store kjøleventiler for å holde maskinvaren kald, selv under press.

Alienware AW15R er en av de bærbare spill-bærbare PC-ene som kjøper under $ 1500. Den bærbare datamaskinen har en 15, 6-tommers skjerm med en oppløsning på 1920 × 1080, og IPS-antireflekteringspanelet gir gode visningsvinkler. Den drives av en Intel i7-prosessor med 16 GB RAM og 512 GB SSD sammen med 1 TB HDD for lagring. Den bærbare datamaskinen har et Nvidia GTX 1060-kort som komfortabelt kan håndtere alle moderne spill, og dets kjøleegenskaper vil sikre at den bærbare datamaskinen varer lenge uten problemer med overoppheting. Det har fått noen gode anmeldelser og et solid produkt fra Alienware.

De beste funksjonene er:

 • Holder den bærbare datamaskinen kule selv under belastning på grunn av de store kjøleventilene
 • Det er så mange porter enn du muligens kan forvente, noe som forenkler tilkoblingen

Se det på Amazon

Stilig matt svart design med SteelSeries tastatur

MSI GS63 Stealth-060 Gaming bærbar PC

MSI er en populær produsent av PC-tilbehør og hovedkort som har gjort en sterk inntreden i spillsegmentet. MSI GS 63 Stealth er tro mot navnet sitt med en stilig matt svart design som gjør den enkel å bruke i ethvert miljø. Tastaturet er et høydepunkt i dette produktet som er produsert av SteelSeries med RGB-evne til å belyse tastene under spillkvelder.

MSI GS63 har en 15, 6-tommers 1080p-skjerm og drives av en i7-prosessor med 16 GB RAM, GTX 1050 grafikkort og 256 GB SSD. Lagringsbehovene blir oppfylt av en 1 TB harddisk, og hele den bærbare datamaskinen er tynn, solid for å tåle harde tastetrykkene dine. Det eneste forbeholdet som de fleste brukere klager over, er batteriets levetid som er gjennomsnittlig, og operativsystemet leveres med litt bloatware som kan hindre opplevelsen din litt.

De beste funksjonene er:

 • Prisene du får et 1050 grafikkort og solid byggekvalitet for
 • Et utmerket tastatur med RGB-belysning

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin under $ 1500 for MOBA og FPS

Asus FX73VE VR-klar gaming-bærbar PC

Når du er sikker på å kjøpe en bærbar datamaskin til dine spillbehov, er det viktig å merke seg noen få punkter. Asus FX73VE er en utmerket bærbar PC for å spille MOBA online og FPS flerspillertitler som Counter-Strike og Overwatch. Den store 17, 3-tommers skjermen vil sikre at du enkelt kan oppdage fiendene dine og kunne oppdage ting i en tittel som Dota 2.

Den ekstra skjermplassen er definitivt velkommen for flerspillerspill, og maskinvaren er designet for slike titler enn AAA-spill. Den bærbare datamaskinen Asus drives av Intel i7-prosessor med 32 GB RAM, 500 GB SSD og 1 TB harddisk. Det har et rødt bakgrunnsbelyst tastatur og leveres med 3 års garanti, noe som gjør det til en verdig investering. Designet er litt kjedelig, men dette bør være et verdikjøp hvis du bruker det på et skrivebord i stedet for å spille når du er på farten.

De beste funksjonene er:

 • En fantastisk skjerm som er stor og tilbyr flott skjerm eiendommer
 • Maskinvarekomponenter rettferdiggjør prislappen og vil tilby anstendig spillytelse

Se det på Amazon

Beste smell for pengene med VR-evner

Lenovo Legion Y720 Gaming bærbar PC (2019 utgave)

Lenovo Legion Y720 er forfremmet som flaggskipsmodell, og den lever opp til sin hype. I tillegg til å skaffe seg fantastiske anmeldelser fra både kritikere og brukere, tilbyr den bærbare datamaskinen også en utmerket balanse når det gjelder priser og maskinvare. Enheten har en kompakt 15, 6-tommers 1080p-skjerm drevet av Intel i7-prosessor og har 16 GB RAM.

Spillkravene blir oppfylt av et GTX 1060 6GB grafikkort som også er VR Klar og skal gi deg muligheten til å glede deg over alt mulig oppslukende spill. Den har 256 GB SSD for lagring og et rødt bakgrunnsbelyst tastatur sammen med JBL-høyttalere, noe som gjør det til en allround-pakke for multimedia og spill. Byggekvaliteten er imponerende, og den kjører kul når den er under belastning, slik at du kan spille i flere timer uten problemer.

De beste funksjonene er:

 • Et kraftig grafikkort med nok VRAM til å støtte AAA-titler ved høyere grafikkinnstillinger
 • Lydanlegget drives av JBL og gir god batterilevetid

Se det på Amazon

Budsjettvennlig bærbar datamaskin med en enorm skjerm

HP Omen 17-tommers gaming-bærbar PC

HP Omen skiller seg ut i mange aspekter da den har en enorm 17, 3-tommers 1920 × 1080-skjerm som lar deg glede deg over spill på lik linje med en desktop-opplevelse. Den store skjermen drives av 7. gen Intel i7-prosessor sammen med 8 GB RAM og 128 GB SSD. IPS-skjermpanelet tilbyr store visningsvinkler og skal være morsomt å spille i tillegg til når du ser på film.

Den nye bærbare datamaskinen fra Omen drives av Nvidia GeForce GTX 1050Ti grafikkort. Du kan enkelt glede deg over alle de populære flerspillertitlene som Overwatch, Rocket League ved høye innstillinger, mens kommende utgivelser som Battlefield V vil kjøres til middels til lave innstillinger. I dette budsjettområdet er det ikke noe å klage på, fordi det fremdeles lar deg spille mens du er på farten.

De beste funksjonene er:

 • Budsjettvennlig bærbar datamaskin med pålitelig grafikkort
 • Utstyrt med alle nødvendige porter og har en DVD-stasjon

Se det på Amazon

Kompakt, VR-klar og har en imponerende byggekvalitet

Razer Blade 14 ”tynn og lett gaming-bærbar PC

Razer Blade er en tynn og lett spill-bærbar PC som tilbyr et imponerende ytelsesnivå. PC-spillere er kjent med merkevaren Razer, fordi de er kjent for sine perifere perler til spill. Den bærbare datamaskinen er like god med tanke på byggekvalitet, robust utvendig finish og slik den føles i hånden mens du skriver eller spiller i lengre timer.

Razer Blade har et 14-tommers IPS-skjerm på 1080p med en matt finish som forbedrer kvaliteten på videoer og spill du ser på den. Den kjører på en Intel i7-prosessor med 16 GB RAM og 256 GB lagringsplass. Den bærbare datamaskinen bruker skrivebordsklasse Nvidia GeForce GTX 1060 grafikkort med 6 GB VRAM. Du kan komfortabelt spille alle typer spill på denne bærbare datamaskinen med gode bildefrekvenser, og det støtter også VR, noe som gjør det til et utmerket bærbart pakke.

De beste funksjonene er:

 • Premium byggekvalitet og den matte finishen på skjermen
 • VRAM er høy nok til å håndtere høyere grafikkinnstillinger og VR-spill

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Beste bærbare spillbærbar datamaskin under 1500 dollar med raskere ytelse

Dell Inspiron i7559-7512GRY UHD bærbar datamaskin med berøringsskjerm

Dette er en topp spillbærbar datamaskin som du kan ta med på listen som leveres fullpakket med en avansert prosessor som 6. generasjons Intel Core i7-6700HQ-prosessor klokket til 2, 6 GHz for å gi en raskere ytelse. For jevn spilling pakker den 4 GB NVIDIA GeForce GTX 960M-prosessor som tilbyr uavbrutt og perfekt spillopplevelse. Blant andre spesifikasjoner er 16 GB RAM, 128 GB SSD, 15, 6-tommers ultra HD-skjerm med en høyere oppløsning på 3840 x 2160. Totalt sett er denne bærbare datamaskinen uten tvil bare perfekt for all slags spill.

Se det på Amazon

Beste spill bærbar PC med pent designet tastatur

ASUS ROG G752VW-DH74

En annen avansert bærbar PC, spesielt designet for spill som er tilgjengelig med en stor skjermstørrelse på 17, 3 tommer, slik at du kan glede deg over all slags spill og videoer. Den bærbare datamaskinen er bygget med den nyeste 6. generasjon Intel Core i7-6700HQ-prosessor klokket til 2, 5 GHz.

Se det på Amazon

Beste spillbærbar bærbar PC fra Lenovo med god batterilevetid

Lenovo Y700 15, 6-tommers gaming bærbar PC

Hvis du planlegger å eie den beste spill-bærbare datamaskinen for 1500 dollar, er Lenovo Y700 et godt valg for det. Den har en stor skjerm på 15, 6 tommer, det er en berøringsskjerm som lar deg kontrollere spillet uten mus og tastatur, og NVIDIA GeForce 960M grafikkort er åpenbart en annen sterk grunn av alt. Det kjører på Windows 10 operativsystem og pakker inne i 16 GB RAM, 1 TB HDD. Batterilevetiden kan vare opptil 5 timer på en lading.

Se det på Amazon

Beste spill bærbar PC med lett vektdesign

ASUS ROG STRIX GL502VT-DS74

En annen flott spill-bærbar PC fra ASUS som er bygget med den nyeste Intel Core i7-6700HQ-prosessoren klokket til 2, 6 GHz og for spillformål pakker den NVIDIA GTX970M 6 GB GDDR5 grafikkort. Skjermen er 15, 6 tommer Full HD som gjør spill og glede av andre ting til en fantastisk opplevelse. 16 GB RAM, 128 GB SSD og 1 TB HDD er spesifikasjonene som gir deg nok plass til lagring. Designen på denne bærbare datamaskinen er veldig kompakt, og også den lette vekten sikrer at du kan ta den med overalt.

Se det på Amazon

Beste spill-bærbare datamaskin fra MSI med spesielle funksjoner

MSI GE62 Apache Pro-004

En spill bærbar PC krever mange ting som kraftig prosessor, grafikkort, levende skjerm, utmerket lyd og mer for å håndtere 3D-spill, tunge spill og alle andre spill som vi vanligvis fortsetter å spille. Og MSI GE62 Apache Pro-004 er en så utmerket bærbar PC som oppfyller alle kravene. Den har 15, 6 tommer full HD-skjerm med vid visningsvinkel. Kjører på Windows 10-operativsystemet og bakgrunnsbelysningstasten i full farge med spøkelsesnøkkel og sølvfor er blant de spesielle egenskapene du kan glede deg over.

Se det på Amazon

En av de beste bærbare spillene fra Dell under 1500 dollar

Alienware AW17R3-1675SLV

Produsert av Dell, er denne en annen kraftig bærbar PC spesielt designet med tanke på spillelskere. Du kan glede deg over alle slags spill på denne bærbare datamaskinen, og opplevelsen den gir bare tankeløs. En spesifikasjon som Intel Quad Core i7-6700HQ-prosessor klokket til 2, 6 GHz, NVIDIA GeForce GTX 970M grafikkort for jevn spill, 8 GB DDR4, 1 TB HDD-lagring, 17, 3-tommers FHD-skjerm og Windows 10 OS gjorde det til et must-have bærbar PC for spill. Denne bærbare datamaskinen fra Dell er priset til under 1500 dollar og er et godt valg for alle de som leter etter noe unikt fra Dell.

Se det på Amazon

Beste spill-bærbare datamaskin med LED-bakgrunnsbelysning stål serien tastatur

MSI GS60 Ghost-242 Slim

Denne bærbare datamaskinen pakker også den kraftige prosessoren som 6. generasjon Intel Core i7-6700HQ-prosessor og 2 GB NVIDIA GeForce GTX 965M grafikkort for å la brukerne få glede av spill på sitt beste. Tastaturet i stålserien med LED-bakgrunnsbelysning gjør det enkelt å skrive og spille spill i lite lys. Skjermen er heller ikke liten, ettersom den har en 15, 6 tommer full HD-skjerm med en oppløsning på 1920 × 1080.

Se det på Amazon

Beste spill-bærbare datamaskin med allsidige egenskaper

Lenovo Y50 15, 6 tommers gaming bærbar PC

Lenovo Y50 er ikke bare en perfekt spill bærbar PC, men den kan vurderes til forskjellige formål på kontoret, arbeid på grunn av dens allsidige egenskaper. Lenovo er et veldig kjent merke, og dette er et flott stykke å glede seg over alle de tunge og 3D-typen spill. For spill inkluderer den en kraftig prosessor, grafikkort, 16 GB RAM, 1 TB harddisk og mer. Og til toppen av det er den 15, 6-tommers livlige skjermen bare perfekt for alle formål. Bakgrunnsbelysningstastaturet med mørkt metall og rød etterbehandling forbedrer utseendet til den bærbare datamaskinen.

Se det på Amazon

Beste spill-bærbare datamaskin med en slank og veldig stilig design

Acer Aspire VN7-791G-76Z8 Gaming Nitro Black Edition

Denne bærbare datamaskinen fra Acer er et perfekt valg for deg hvis du er ute etter en sterk gaming-bærbar PC som ser stilig ut og er mye slankere enn andre spill-bærbare datamaskiner. Den svarte kroppen med sølvfarget hengsel gjorde utseendet fantastisk og alle vil bli forelsket i det ved første øyekast. Alle de nødvendige funksjonene til en bærbar PC er til stede i denne enheten, og den mye større skjermen på 17, 3 tommer lar deg glede deg over alt. Batteriets levetid er ikke så dårlig som kan stå opptil 4 timer i en full lading.

Se det på Amazon

Blant den lange listen over beste spill-bærbare datamaskiner under 1500 dollar, imponerer produkter fra Lenovo, Razer og MSI mye. De blander perfekt best mulig maskinvarekonfigurasjon og et kraftig grafikkort innenfor budsjettet. Det skal tillate deg å glede deg over et bredt spekter av flerspillerspill og noen av de nyeste AAA-titlene uten å gå på akkord med visuell troskap.

Prisområdet faller i midten og du kan ikke forvente en GTX 1070 eller 1080, men grafikkortet som følger med i disse bærbare PC-ene kombinert med i7-prosessor er utmerket for de fleste spillere. Hvis du er en hardcore MOBA- eller online FPS-spiller, kan en av disse bærbare datamaskinene lett oppfylle dine krav, mens andre alltid kan glede seg over de nyeste spillene hvis de er villige til å tone innstillingene litt for å få flere bilder per sekund. Kos deg med å spille mens du er på farten, og par den sammen med favorittmusemusikken din for en enestående opplevelse.