Hvordan fikse Galaxy Note 4-skjermen forblir svart etter telefonsamtale

Galaxy Note 4 er uten tvil en av de beste smarttelefonene i vår tid, men som andre smarttelefoner har brukere også problemer med dette håndsettet. Overoppheting, problemer med SD-kort er svært vanlige som mange notater 4 møter. Et annet problem er med skjermen som gir mye problemer for brukerne. Galaxy Note 4-skjermen forblir svart etter telefonsamtaler. Ingenting kan gjøres med telefonen før den er slått av ved hjelp av strømknappen og igjen slått på. For noen brukere skjer dette problemet etter hver samtale.

Se også - Hvordan forbedre Galaxy Note 4-batterilevetiden

Årsaken til Notat 4-skjermen forblir mørk etter at samtalen har blitt utgitt

Nærhetssensoren til Galaxy Note 4 er sannsynligvis hovedårsaken til dette problemet. Sensoren brukes av Note 4 under en samtale for å sjekke ansiktsposisjonen. Hvis ansiktet ditt er i nærheten av telefonen, lyser ikke skjermen kontinuerlig mens du er i samtale. Men hvis nærhetssensoren er blokkert eller dekket, kan det hende at telefonen holder seg på "ringer" -status selv om du setter av telefonen.

Så den første tingen å sjekke er om nærhetssensoren til Note 4 har blitt dekket eller blokkert med noe. Sensoren blir funnet ved siden av øreproppen. Så de tingene du trenger å sjekke er:

  • Er det skitt eller støv der foran sensoren?
  • Og hvis du bruker en skjermbeskytter, så dekker den sensoren og ikke lar den fungere ordentlig?

Fremgangsmåte for å fikse Note 4-skjermens mørke problem etter samtaler

Hvis nærhetssensoren er tildekket, må du tømme den for å fungere ordentlig, men hvis dette ikke er problemet, må du sjekke verdiene til nærhetssensoren ved å gå til servicemenyen i Note 4.

> Åpne telefonappen i Galaxy Note 4

> Skriv inn koden * # 0 * #

> Trykk på “Sensoren” i servicemenyen

> Det andre feltet kalles "Nærhetsføler"

> 10-15 skal være verdien av “ADC” for at nærhetssensoren på Galaxy Note 4 skal fungere ordentlig. Hvis verdien er nær 50, betyr det at det er noe problemer med støv.

> Verdien i "Nærhet" skal være "0".

Hvis du ser at støv er problemet, må du rengjøre det. Blås litt luft inn i sensoren, støvet vil komme ut og nærhetssensoren kan begynne å fungere ordentlig.

Foruten denne Galaxy Note 4-skjermen forblir svart problem, et annet vanlig problem knyttet til skjermen som brukerne står overfor er skjermslagging. Dette problemet oppstår mens du skriver på tastaturet, når du prøver å gå tilbake til startskjermen og bytte mellom applikasjoner osv.

For å løse dette problemet, naviger til Innstillinger> Om enhet> og trykk på Byggnummer. Husk at du må trykke på dette alternativet syv ganger. Gå tilbake til Innstillingene, og du skal nå se et alternativ som heter “Utvikleralternativer”. Trykk på den, og du kan nå stille inn overgangsanimasjonsskala, animatorens varighetskala og vindusanimasjonsskala ned til 0, 5 eller 0 fra 1.

Du trenger ikke å holde fast ved TouchWiz ettersom et stort antall Note 4-brukere har funnet ut at Samsung-brukergrensesnittet (UI) er grunnen til det hengende problemet. Du kan bruke en annen launcher (for eksempel Nova launcher) og se om den fungerer bedre.

Du kan også sjekke om oppdateringene utgitt av Samsung går til Innstillinger> Om enhet> Programvareoppdateringer> Oppdater nå.

Hvis du har andre problemer med Galaxy Note 4, kan du besøke nettstedet vårt, så er nesten alle løsningene gitt her.