Hvordan ta skjermbilder på Huawei P8

Hver gang Huawei slipper et nytt håndsett kan vi forvente noe nytt og forfriskende. Et kinesisk selskap gir sitt beste for å være på toppen av smarttelefonmarkedet, og vi må innrømme at de gjør en fantastisk jobb. De produserer enheter av topp kvalitet, og det vi la merke til er at brukerne ikke rapporterer om store problemer med Huawei-modeller, de rimelige eller dyre. Med hvert håndsett er det mange fantastiske funksjoner, og P8 kom med noen få interessante ting, inkludert knokebevegelser. Følg trinnene nedenfor hvis du vil vite hvordan du tar skjermbilder på Huawei P8 .

Se også: Slik løser du ugyldig MMI-kodefeil på Huawei-telefonen

Hvordan ta skjermbilder på Huawei P8

digitaltrends.com

Det er super nyttig å ta et skjermbilde når du vil fange noe og lagre det til senere, eller når du vil dele noe med vennene dine. Når det gjelder Huawei P8, er det to metoder du kan bruke for å ta skjermbilder, begge veldig enkle.

Metode 1: Bruk maskinvareknapper

Vi kan kalle dette den “vanlige” måten å ta skjermbilder på Android-telefoner, inkludert P8. Dette er hva du trenger å gjøre:

  • Forsikre deg om at det du vil fange for øyeblikket er på skjermen
  • Trykk og hold inne strømknappen og volumknappen samtidig
  • Du vil høre en "snap" -lyd som viser at skjermdumpet ble tatt

Metode 2: Knoke gester

Dette er en super morsom og enkel måte å ta skjermbilder på Huawei P8, og smarttelefon er den første som får denne fantastiske funksjonen.

Først må du aktivere funksjonen: gå til Innstillinger> Smart assistanse> Bevegelseskontroll og slå på "Smart skjermbilde". Når den er aktivert, kan du ta skjermdumpen bare ved å banke på skjermen to ganger med knoken. Kjempebra er det ikke?

Se videoen nedenfor for å se hvordan disse funksjonene fungerer:

Bildekilde: stuff.tv

Du kan også lese: Slik endrer du standard tastaturapp på Huawei Honor 5x

 

Legg Igjen Din Kommentar