Slik starter du Internet Explorer på nytt

Internet Explorer-brukere blir ofte møtt med en forespørsel om å starte nettleseren på nytt. Dette problemet kan vises på grunn av de mange grunnene, under installasjonen av tillegg og utvidelser eller endringer i innstillinger. I dette tilfellet er det ofte nok å bare lukke nettleseren og åpne den igjen ved å klikke på ikonet. Men hvis Internet Explorer ikke kan lukkes, kan alt være mye vanskeligere. Vi vil vise deg hvordan du starter Internet Explorer på nytt.

Du kan også lese: Slik legger du til Google-søkemotoren i Internet Explorer

Slik starter du Internet Explorer på nytt

Hvis nettleseren fryser, kan du bruke Task Manager for å lukke den og åpne den på nytt.

Dette verktøyet kan åpnes på flere måter.

Bare klikk på oppgavelinjen med høyre museknapp, så ser du Oppgavebehandling i den åpne menyen.

I Oppgavebehandler-vinduet vil du se en liste over alle prosessene som kjører på datamaskinen. Task Manager-vinduet inneholder en liste over prosesser som er aktive for øyeblikket. Velg fra listen navnet på nettleseren og klikk på den. Vanligvis er en nettleser lokalisert i Prosesser-fanen.

Hvis Internet Explorer har noen feil, vil nettleseren ha riktig status i nærheten av nettleseren. Det vil vanligvis være - "ikke svare". Du bør lukke den ved å klikke på knappen Slutt oppgave. Når du utvider Internet Explorer, vil du se at du også kan lukke hver åpnet fane hver for seg.

Andre prosesser skal ikke berøres, spesielt hvis du ikke vet hva de er. Hvis du jobber med Task Manager, anbefales det å være forsiktig og nøyaktig, siden utførelsen av en hvilken som helst kjørende prosess kan forårsake en feil i systemet.

For å åpne nettleseren på nytt, må du klikke to ganger på ikonet med venstre museknapp. Dette rådet er relevant hvis du opprettet en snarvei til en nettleser på skrivebordet ditt. Hvis du ikke gjorde det, må du gå til søkefeltet på venstre side av oppgavelinjen og skrive “Internet Explorer” og åpne nettleseren fra søkeresultatet.

Det er ingen tvil om at det er en annen, mer radikal måte. Hvis du vil starte Internet Explorer på nytt, må du starte Windows OS på nytt. Dette er imidlertid passende, spesielt hvis du ikke har problemer med nettleseren, men også datamaskinens arbeid.

Bildekilde: www.thewindowsbulletin.com

Du kan også lese: Slik aktiverer du Javascript i Opera Browser