Slik løser du problemer med overoppheting av iPhone X

Overoppheting fører til forskjellige andre problemer som batteriavløp, ytelsesproblemer osv. IPhone X er en utrolig smarttelefon, men den er sårbar for noen problemer hvorav den ene er overoppheting.

Det er to grunner til at din iPhone X varmes opp - internt og eksternt. Den interne grunnen er en overbelastet prosessor. Å spille spill med høy grafikk eller se på HD-videoer etc. varme opp telefonen fordi glass holder på varmen og iPhone X blir overopphetet. Eksterne årsaker til overoppheting er direkte sollys eller varme temperaturer, selv om du kan varme opp telefonen når du holder lommen i lang tid.

Se også: Slik løser du iPhone X Bluetooth-problemer

Slik løser du problemer med overoppheting av iPhone X

Hold appene oppdatert og slett de ubrukte

Når apper ikke oppdateres, kan det være mange problemer. De bør alltid være oppdatert fordi oppdateringer kommer med rettinger og oppdateringer for feil og feil.

Gå til App Store> Oppdater alle-knappen for å oppdatere alle appene, eller bruk Oppdater-knappen ved siden av appen du vil oppdatere.

Hvis det er apper på smarttelefonen din som har ligget og er glemt, så opptar de bare plass, energi og data. Du har sannsynligvis ikke oppdatert appene også. Slett slike apper for å redusere presset på smarttelefonen. Det vil gå jevnere.

Deaktiver oppdatering av bakgrunnsapp

App Refresh-funksjonen på iPhone X holder appene som har kjørt i bakgrunnen, oppdatert. Appene bruker data, ressurser og energi. Dette vil definitivt føre til at telefonen overopphetes. Ved å slå av denne funksjonen kan du løse problemet med overoppheting. Følg trinnene nedenfor for å deaktivere oppdatering av bakgrunnsappen:

 • Naviger til Innstillinger
 • Trykk på Generelt
 • Neste trykk på Bakgrunnsapp-oppdatering og slå av funksjonen

Rett under dette alternativet har du en liste over apper som er oppført som funksjonen er på for. Hvis du vil, kan du velge bestemte apper som du tror kan være årsaken til problemet med overoppheting. Likevel anbefales det at du slår av funksjonen for alle appene.

Avinstaller batteriforbrukende apper

En annen mulig løsning for problemer med overoppheting av iPhone X er å avinstallere enorme apper. Store apper har en tendens til å forbruke mye telefoner energi og overarbeide den. De fleste apper vil ha alternativer, du kan prøve å installere apper i mindre størrelse som tilbyr de samme tjenestene eller funksjonene og få den større appen avinstallert.

Gå til Innstillinger> Batteri og sjekk detaljert batteribruk for hver app. Avinstaller appen som bruker mye batteristrøm.

 • Trykk og hold på hvilket som helst ikon på startskjermen
 • Når alle ikonene på skjermen begynner å vri seg, finn appen du vil avinstallere
 • Trykk på 'x' i hjørnet av applikasjonen du vil avinstallere
 • Trykk på Delete for å bli kvitt den defekte appen

Deaktiver Airdrop og Bluetooth

Både Airdrop og Bluetooth kommer til å komme hardt ned på prosessoren hvis de alltid er på. Prosessen for å slå av begge disse funksjonene er ganske enkel.

 • Sveip ned på iPhone X fra toppen og trykk på dem for å slå dem av. Når de er på, vil de være uthevet i blått, men når de er slått av vil de gråtones ut.

Tving omstart

Hvis du merker at iPhone X er overopphetet og også tapper ut på batterijuice, kan en kraftstart starte problemet. Dette er hva du trenger å gjøre for å starte en styrke på nytt:

Trykk og slipp Volum opp-knappen og trykk deretter og slipp Volum ned-knappen. Trykk til slutt sideknappen, men hold den inne til displayet blir svart. Hold fast på sideknappen og vent til enheten slås på igjen og Apple-logoen blinker på den.

Tilbakestill innstillinger

Mange feil, problemer og feil er løst når du tilbakestiller smarttelefonen. Problemer med overoppheting av iPhone X kan også løses med denne prosessen. Imidlertid bør dette være din siste utvei hvis ingen av fikringene som er nevnt over fungerer for deg. Dette er hva du trenger å gjøre:

 • Gå til Innstillinger
 • Trykk på Generelt
 • Nå på denne skjermen trykk på Tilbakestill
 • Trykk på Tilbakestill alle innstillinger. Hvis du har angitt en passordkode, blir du bedt om det før iPhone X-en kan starte prosessen. Vent til prosessen er fullført. det vil ta flere minutter.

Du bør også se etter eventuelle programvareoppdateringer. Hvis iOS ikke blir oppdatert, kan det oppstå problemer. Hver nye oppdatering gir feilrettinger, sikkerhetsforbedringer og nye funksjoner.

Alle de ovennevnte rettelsene vil hjelpe deg med å løse overopphetingsproblemene på iPhone X. Du kan alltid kontakte Apple eller besøke en av butikkene deres i nærheten.

Se også: Slik løser du Wi-Fi-problemer med iPhone X