Slik løser du Spotlight Forever Indexing-problemet på Mac OS X

Hvis jeg blir spurt om den mest brukte funksjonen når jeg bruker Mac, vil jeg ærlig si: Spotlight. Jøss, det er en morder-funksjon som ikke har blitt konkurrert i noe annet operativsystem og fortsetter å gå bedre. Jeg vil kort forklare om Spotlight hvis du ikke har hørt det før eller aldri har brukt det selv om du eier Mac med OS X inni. Spotlight er en supersøkfunksjon på Mac, og den kan finne alt du spør. For overdreven? Nei, det er grunnen til at søkelys skapte. En av kjerneteknologiene fra Spotlight indekserer opp til metadata i en fil. Hvis du har en bildefil med “bilde 1” -navn, er det metadata inne som sted, geotagg og så videre. Det vil Spotlight huske. En så kul funksjon.

Men det irriterende kan oppstå når vi trenger Spotlight så dårlig for å finne noe, det fungerer ikke bra, mens det å søke med dypdykkutforskning i Finder er så slitsomt. Vi trenger vårt søkelys. Symptomet som ofte er funnet av brukere relatert til dette problemet, indekserer for alltid. Hvis Spotlight gjør det, kan vi ikke bruke det til å søke før indekseringen er utført, eller det vil bare gi deg et mindre relevant resultat. Hva kan vi gjøre da? Her skal vi dele min erfaring med å møte Spotlight-problemet, spesielt hvordan du løser Spotlight forever-indekseringsproblemer på Mac OS X.

se også: Slik løser du OS X Yosemite kan ikke koble til Wifi

Slik løser du Spotlight for alltid indekseringsproblemer på Mac OS X

Det er to problemer som Mac-brukere kan konfrontere til Spotlight-indeksering for alltid: mappeindekseringsfilen er korrupt, eller det er en mappe på Mac-en din som får Spotlight til å indeksere evig til den filen.

Mappeindekseringsfil er korrupt

For å løse dette problemet er ideen: du sletter den mappeindekseringsfilen slik at Spotlight kan indeksere fra begynnelsen. For å kunne gjøre det, kan du bare følge disse trinnene:

  • Forsikre deg om at Mac-en har et administratorpassord, eller hvis den ikke har det, kan du opprette det først. Dette er nødvendig for å utføre ordre i terminal, noe som bare kan gjøres hvis din Mac har et administratorpassord.
  • Start terminalapplikasjon, skriv inn eller kopier denne kommandoen og trykk deretter på retur, skriv inn administratorpassordet ditt hvis det blir spurt

sudo rm -R /.Spotlight-V100

  • skriv deretter inn denne kommandoen etterfulgt av å trykke på returtasten

sudo mdutil -i på /

  • Skriv inn denne kommandoen igjen etterfulgt av å trykke på returtasten

sudo mdutil -E /

Det er en mappe på Mac-en din som får Spotlight til å indeksere for alltid

For dette problemet må du sjekke hva som er indeksert av Spotlight, og hvis prosessen fortsetter å sitte fast i den mappen, kan du prøve å slette den mappen eller filen inne i en annen mappe. Forsikre deg om at den problematiske mappen ikke er relatert til OS X-systemet. Hvis mappen relatert til et bestemt program, kan du installere det programmet på nytt.

  • lansere aktivitetsovervåking-app
  • Deretter skriver du mdworker på søkefeltet.

  • Klikk mdworker med den største% CPU.

  • Klikk i (inspiser) på verktøylinjen for en videre prosess, og velg deretter åpne filer og mappe. Bla til bunnen og se på mappen hvilken som ikke kjøres.

  • Hvis du finner den fastlagte mappen, kan du flytte filen til ny mappe, eller hvis den er relatert til et bestemt program, kan du slette og deretter installere den senere. Men hvis du ikke er sikker på hvilken mappe det er, kan du legge igjen en kommentar til oss for en ytterligere sjekk.

Unngå at noen mapper på Spotlight-innstillinger i systempreferanser (systempreferanser >> Spotlight >> Personvern) ikke hjelper, i henhold til min erfaring. Spotlight vil holde seg fast i den mappen selv om den mappen er inkludert i mappen som ikke blir indeksert av Spotlight.

En annen hvordan du gjør: Hvordan lage firmware-passord for Mac