Hvordan fikse Samsung Galaxy Tab 3 ikke tilkobling til Wi-fi

I denne artikkelen skal vi diskutere løsningene for Samsung Galaxy Tab 3 Not Connection to Wi-Fi . Hvis du følger Technobezz, vil du se at de fleste av WI-FI-tilkoblingsproblemene alle er like. Tab 3 e har spesielt en tendens til Wi-Fi-ustabilitet. Imidlertid er det mange måter å fikse wifi-problemet på fane 3, og disse blir forklart her i detalj.

Et generelt tips før vi går over til de andre løsningene er å sørge for at det ikke er noe problem med modemet / ruteren din.

For å sjekke om det er et algoritmeproblem,

Endre krypteringsalgoritmen. Du får tilgang til disse ved følgende URL

 • Linksys - //192.168.1.1
 • 3Com - //192.168.1.1
 • D-Link - //192.168.0.1
 • Belkin - //192.168.2.1
 • Netgear - //192.168.0.1.

Se også: H ow for å fikse Samsung galaxy problem etter oppdatering 4.4.2

Potensielle fikser for Samsung Galaxy Tab 3 som ikke kobles til Wifi

Enheten er uten tvil en stor verdi for pengene med tanke på design og ytelse, men som med alle andre enheter, kan brukere oppleve noen feil og problemer. Dette gjør ikke gadgeten til en dårlig avtale, ettersom alt dette er små problemer som kan løses med noen enkle triks. Vi har kommet frem til noen få løsninger som kan fikse enheten din som ikke kan koble til Wi-Fi med en vanlig løsning som fungerer for folk flest er å "Glem nettverk og legge det til igjen".

Signalforstyrrelse skjer til tider, og du kan ikke stoppe det. Last ned og installer - WiFi Analyzer som hjelper deg med å finne den mindre overfylte kanalen for den trådløse ruteren for å takle at Wi-Fi-en din skal bytte mellom nær ved kanaler.

Metode 1:

Endre dato og klokkeslett - for å gjøre det, trykk på applikasjonen fra startskjermbildet og gå til Innstillinger> Dato og klokkeslett> Automatisk dato og klokkeslett og fjern avmerkingsboksen som lyser opp angitt tid og angitt datoalternativ. Trykk på disse alternativene én for én for å stille inn riktig tid og dato.

android.stackexchange.com

Metode 2:

Ved å tømme systembufferen kan du gjenopprette standard WI-FI-preferanser uten å endre dine personlige innstillinger / filer. Følg trinnene nedenfor for å gjøre dette:

 • Hold volumet opp og strømknappen sammen
 • Slipp når alternativene vises
 • Bruk volumknappen for å navigere for å slette alle cache-data
 • Bruk strømknappen for å velge
 • Når prosessen er fullført, bruker du strømknappen for å velge omstart av systemet nå.

Metode 3:

Noen ganger er brukere også pålagt å justere Wi-fi-søvnpolitikken som kan løse problemet. Slik gjør du det:

 • Fra startskjermen til Galaxy Tab 3 går du til Meny> Program> Innstillinger> Wi-Fi-innstillinger.
 • Deretter trykker du på menyknappen og deretter 'Avansert'.
 • Klikk her på alternativet for Wi-Fi-søvnpolicy.
 • Det vil vise deg alternativer som 'Når skjermen slås av' som deaktiverer Wi-Fi automatisk i ventemodus og et annet alternativ er 'Aldri når det er koblet til'
 • Så velg den som passer best for deg, mens du også kan overlate den til standardinnstillingene som er 'Aldri'.

www.androidcentral.com

Metode 4:

Som nevnt ovenfor, skal disse trinnene hjelpe hvis Samsung Galaxy Tab 3 ikke kobler seg til Wifi. Det er stor sjanse for at du ikke klarer å koble deg til en bestemt trådløs tilkobling, eller tilkoblingen fortsetter å svinge. I dette tilfellet, kontakt ISP, og hvis det ikke er noe problem fra slutten, kan du kontakte Samsung eller utføre Factory Reset og deretter sjekke igjen.

For å utføre en tilbakestilling fra fabrikken, gå til Innstillinger> Sikkerhetskopiering og tilbakestilling> Tilbakestill fabrikkdata og trykk på Tilbakestill enhet. Det er det. Men ikke glem å lage en sikkerhetskopi av enheten først, da denne prosessen vil slette alt fra håndsettet ditt.