5 måter å fikse Hey Siri som ikke fungerer på IPhone 6

Da iOS 8 ble tilgjengelig, oppdaget iPhone-brukere mange nye funksjoner, og en av dem er Hey Siri. Med dette alternativet er din personlige assistent enda bedre, fordi du kan stille Siri visse spørsmål, i en håndfri modus. Hver gang du vil spørre noe, må du si Hey Siri først. Hvis du ikke installerte iOS 9, må en enhet være koblet til strømkilden for å kunne bruke denne flotte funksjonen uten å trykke på Hjem-knappen på iPhone 6. I tilfelle Hey Siri ikke fungerer på enheten din, ikke bekymre deg, for vi har noen løsninger for deg. I denne artikkelen kan du finne disse løsningene, og vi er 100% sikre på at en av 5 måter å fikse Hey Siri til å ikke jobbe på iPhone 6 vil fungere. Så la oss komme i gang.

Se også: 5 måter å fikse appen til frossen kamera på IPhone 6

5 måter å fikse Hey Siri som ikke fungerer på iPhone 6

Kilde: imore.com

Løsning nr. 1: Siri må være slått på

Først må du sørge for at Siri er aktivert. For å gjøre det, naviger til Innstillinger Generelt> Siri og flytt bryteren ved siden av for å slå den på.

support.apple.com

Løsning nr. 2: Siri av / på

Hvis Siri er aktivert, kan dette enkle trikset løse problemet. Naviger til Innstillinger> Generelt> Siri, slå den av og vent 15 til 20 sekunder og slå den deretter på igjen.

Løsning nr. 3: Hei Siri av / på

En annen ting som kan hjelpe deg er dette, gå til Innstillinger, general, Siri, og slå av “Tillat hei Siri” Vent et par sekunder, og slå på igjen.

osxdaily.com

Løsning nr. 4: Internett-tilkobling

Hvis du har problemer med Internett-tilkoblingen din, fungerer Siri ikke. Hvis du bruker mobildata bytter du til Wi-Fi eller omvendt. Du kan også prøve dette enkle trikset. Gå til Innstillinger, slå på flymodus, vent noen sekunder og slå den av igjen. Slå av Wi-Fi og slå den på igjen, og hvis du bruker mobildata, gå til Innstillinger> Mobil, slå av mobildata og slå den på igjen. Hvis ingenting ser ut til å fungere, gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill og trykk på Tilbakestill nettverksinnstillinger (du må koble til Wi-Fi-nettverket ditt igjen og legge til passordet).

Løsning nr. 5: Start iPhone 6 på nytt

Hvis de forrige løsningene ikke løste problemet, bør du starte enheten på nytt. For å gjøre det, trykk og hold nede sleep / wake-knappen, og dra glidebryteren for å slå av enheten. Etter noen sekunder trykker du på og holder inne den samme knappen igjen og slår på enheten igjen.

komputer-info.com

Hey Siri er en ganske kul funksjon, og hvis du opplever noe feil med det, kan du enkelt løse det med 5 måter å fikse Hey Siri som ikke fungerer på iPhone 6 . Din personlige iPhone-assistent vil fungere perfekt.