Samsung Galaxy S8 starter på nytt tilfeldig - Hvordan fikser jeg det

Mange av leserne våre rapporterer om et problem med sine splitter nye Samsung Galaxy S8-telefoner. Det ser ut til at Samsung Galaxy S8 fortsetter å starte på nytt tilfeldig for noen brukere. For noen oppstår problemet selv når telefonen sitter inaktiv og når de ikke bruker noen bestemt app. Det er uønsket for mange brukere fordi de ikke er i stand til å gjøre noe i det hele tatt på telefonen på grunn av konstant omstart. Samsung har ennå ikke erkjent problemet, og vi har ikke vært i stand til å identifisere en spesifikk årsak til tilfeldig omstart. Mens noen spekulerer i at SD-kortet er problemet, tror andre at det kan være en app. Vi har listet opp de forskjellige løsningene som har fungert for brukere.

Les også: Slik løser du Samsung Galaxy S8 Batterilevetid

Måter å fikse Samsung Galaxy S8 fortsetter å starte på nytt tilfeldig

Fjern Micro SD-kortet

Mange brukere synes Micro SD-kortet er den viktigste skyldige bak konstante omstarter. Dette skyldes at for en rekke brukere stoppet de tilfeldige omstartene av Samsung Galaxy S8 da de fjernet Micro SD-kortet. Prøv det samme og sjekk om telefonen fungerer uten problemer.

Hvis Micro SD-kortet var problemet bak omstart, kan det hende du trenger et annet Micro SD-kort, eller du kan vente på en Samsung-oppdatering for å sikre at Micro SD-kortet ditt kan fungere på telefonen din i fremtiden. Dette er bare en løsning til det tidspunktet Samsung introduserer en løsning for problemet.

Sjekk om det samme Micro SD-kortet fungerer bra på andre telefoner. Dette vil hjelpe deg med å identifisere om problemet ligger hos Samsung Galaxy S8 eller kortet.

Siden Micro SD-kortet gir ekstra lagringsplass som er en ekstremt viktig funksjon i telefonen, er det derfor denne løsningen bare tilbys som en løsning til det tidspunktet en løsning tilbys av Samsung. Det er bare ment å være en midlertidig måte å redusere reboot-ørene dine med S8.

Overfør alle appene til intern lagring

For noen brukere endte problemet da de overførte alle appene sine til intern lagring. En annen løsning er å flytte appene til intern lagring i stedet for å lagre dem på Micro SD-kortet. Du kan fortsette å bruke Micro SD-kortet for lagring av andre filer som bilder, videoer eller musikk. Bare å flytte appene tilbake til den interne lagringen, kan bidra til å redusere problemet.

For å gjøre dette, må du følge disse trinnene:

 • Gå til Innstillinger-menyen på enheten din
 • Trykk på Apps
 • Velg listen du vil overføre fra listen over appene, og trykk på den
 • Trykk på Lagring og trykk deretter på Endre
 • Velg Intern lagring fra popup-menyen
 • Trykk på Flytt på neste skjermbilde og vent til appen blir flyttet til enhetens interne lagring.

Gjør dette for alle appene på Micro SD-kortet til du ikke sitter igjen. Kontroller nå om enheten fortsetter å starte på nytt. Hvis problemet er løst, unngå å lagre apper på SD-kortet til problemet er løst av Samsung.

Kjør enhetsvedlikehold og se etter feil

Det kan også være nyttig å kjøre enhetsvedlikehold på din Samsung S8 for å se etter malware og eventuelle feilaktige apper. Det har blitt lagt merke til at mange brukere som gjenopprettet enheten fra en gammel begynte å legge merke til disse problemene på grunn av apper som kanskje ikke støttes på den nye Samsung S8. Det er en mulighet for at den gamle enheten din kjører på en annen Android-versjon. Og endringen i versjoner har kanskje ikke fungert for noen apper som kan ha blitt useriøse.

Følg disse trinnene for å kjøre vedlikehold av enheter slik at du kan se etter problematiske apper.

 • Gå inn på Innstillinger-menyen på enheten din
 • Trykk på Enhetsvedlikehold
 • Trykk på Optimaliser nå

La enheten fullføre optimaliseringsprosessen, og resultatene identifiserer alle apper som kan forårsake et problem. Hvis du finner feil i visse apper, kan du enten se etter en oppdatering for disse appene eller slette dem og se om enheten din fungerer bra.

For å se etter appoppdateringer, kan du gå til Play Store og deretter trykke på hamburgerikonet til venstre og trykke på Mine apper og spill. Du finner en liste over appene som er lastet ned fra Play Store. Sjekk om noen av appene som viste et problem, må oppdateres. Hvis ja, kan du oppdatere disse appene for å sikre at du kjører den nyeste versjonen.

Se etter en app som ikke oppfører seg i Safe Mode

Hvis vedlikehold av enheten ikke kunne peke på noen app som kan forårsake et problem, kan du prøve å kjøre enheten din i sikkermodus og sjekke om problemet går bort når det er i denne modusen. Safe Mode slutter i utgangspunktet å bruke alle tredjepartsapper og funksjoner totalt bare på enhetsappene. I denne modusen er det lettere å identifisere om det er en tredjepartsapp som forårsaker problemet.

Bruk telefonen i sikkermodus og sjekk om din Samsung S8 slutter å starte på nytt tilfeldig. Hvis problemet løses i sikkermodus, er en tredjepartsapp årsaken til problemet. For å løse dette problemet kan du enten gå tilbake til normal modus og avinstallere tredjepartsappene en etter én til problemet er løst, eller du kan tilbakestille enheten til å fjerne alle tredjepartsappene på en gang. Det eneste problemet med tilbakestilling av fabrikken er at du nøye må lage en sikkerhetskopi av alle dataene, ellers kan du miste dem.

Følg disse trinnene for å gå til sikkermodus:

 • Slå av S8
 • Vent i 30 sekunder og start enheten ved å trykke på av / på-knappen
 • Ikke gi slipp på strømknappen. Når Samsung-logoen vises på skjermen, trykker du Volum ned-knappen sammen med på / av-knappen.
 • Når du ser låseskjermen på telefonen din med ordene Safe Mode skrevet nederst, har du gått inn i Safe Mode.

Nå kan du la knappene ligge og bruke telefonen i tilstrekkelig periode for å sikre at problemet har gått permanent.

For å avinstallere appene én etter én,

 • Gå til Innstillinger-menyen på enheten
 • Trykk på Apps
 • Trykk på appen du ønsker å avinstallere, og trykk deretter på avinstalleringsfanen

For noen apper må du kanskje trykke på Force Stop for å slutte å bruke dem før du avinstallerer appen. Hvis du bruker en bærerakett, kan du gå tilbake til systemets normale GUI før du avinstallerer starteren.

Tilbakestill fabrikk

Tilbakestilling av fabrikken er kjent for å løse de fleste problemer med telefoner fordi den returnerer telefonen til sin opprinnelige tilstand som om den kom ut av esken. Hvis omstartproblemet begynte etter at du flyttet alle appene og dataene dine til telefonen, vil en tilbakestilling fra fabrikken fortelle om problemet er på selve telefonen, eller om noen av appene har blitt useriøse eller om du har ødelagt filer. Når alt er tørket av telefonen, er det eneste du må være forsiktig med at dataene sikkerhetskopieres.

Lag en sikkerhetskopi av alle viktige filer og apper, og følg deretter disse trinnene:

 • Gå til Innstillinger-menyen på telefonen
 • Trykk på Sikkerhetskopi og tilbakestill
 • Trykk på tilbakestilling av fabrikkdata

Trykk på OK når advarselen vises, og når telefonen starter på nytt, vil den være tilbake til fabrikkinnstillingene. Sjekk om problemet er løst, og gjenopprett dataene når du er sikker på at problemet er borte.

Dette er noen av løsningene som har fungert for brukerne på dette tidspunktet. Siden vi ikke kan bekrefte hovedroten til problemet, har forskjellige brukere funnet forskjellige løsninger for å jobbe for dem. Siden Samsung ennå ikke erkjenner problemet, spekulerer vi i at når de først erkjenner problemet, kan det hende at en oppdatering er i gang. Så sørg for at telefonen din blir oppdatert hele tiden for å sikre at den er fri for feil og feil.

Les også: Slik løser du Samsung Galaxy S8 Wi-Fi-problemer