Slik løser du mikrofonproblemer på HTC One M7

Den ekstremt tynne, rektangulære og flate HTC One M7 kan skryte med topp funksjoner, en firkjerneprosessor og et vakkert 4, 7-tommers display som bruker SoLux-teknologi for forbedrede bilder av høy kvalitet. I tillegg til alle funksjonene og den flotte skjermen, er designen på denne smarttelefonen også utmerket.

Men likevel har denne telefonen fortsatt mange mangler. HTC One M7 har mange feil som brukerne har håndtert. Mikrofonproblem på HTC One M7 er en av dem. Under samtaler kan den som ringer på den andre siden rapportere at lyden din ikke er hørbar, eller at lydkvaliteten ikke er god. Å bytte til høyttaleren kan løse problemet, men det er umulig å bruke høyttaleren hele tiden. Du finner to høyttalere på din HTC One M7-telefon - en er i underkanten, og en annen er plassert på baksiden av telefonen. Her er noen måter å løse mikrofonproblemet på HTC One M7 som du kan prøve.

Se følgende: Slik løser du hodetelefonproblemer på HTC One M7

Potensielle løsninger for mikrofonproblemer på HTC One M7

1. Ta en nål, eller enda bedre en boks med trykkluft, og pass på at det ikke er støv eller skitt lagret i noen av mikrofonene.

2. Hvis du bruker en telefonkasse, må du fjerne den og se om dette løser problemet. Noen ganger blokkeres en eller begge mikrofonene, noe som forårsaker et mikrofonproblem på HTC One M7.

3. Noen HTC One M7-eiere har rapportert at de fant en løsning for mikrofonproblemet sitt ved å dekke mikrofonen på baksiden. Du kan enten holde den under samtaler på en slik måte at den blir dekket, eller du kan legge et lite stykke tape over det.

4. Få noen små biter av tannbørstestrenger, sett inn tråden lett i mikrofonen, og når snoren er satt inn, roter du den gradvis uten å skade mikrofonen. Dette vil rense mikrofonen for støv og andre partikler.

Relatert: Vanlige problemer på HTC One M7 og deres løsninger

5. Hvis ingen av trinnene ovenfor fungerer for deg, kan du kontakte forhandleren og be om en erstatning.

Les også: Slik løser du overopphetingsproblemer på HTC One M7

 

Legg Igjen Din Kommentar