Slik installerer du Google Chrome-utvidelser i Opera Browser

Utviklerne av den berømte Opera-nettleseren jobber kontinuerlig med forbedringene av programmet. Opera-utvidelser kan øke funksjonaliteten til nettleseren, gjøre bruken enklere og mer behagelig, og også gi den estetiske nytelsen (for eksempel originale temaer for nettleseren). Du kan installere Opera-utvidelser fra den offisielle butikken, men hvis det ikke er nok for deg, kan du installere en rekke Google Chrome-utvidelser. Vi skal vise deg hvordan du installerer Google Chrome-utvidelser i Opera-nettleseren.

Du kan også lese: Slik tilpasser jeg hurtigvalgskolonner i operavleseren

Slik installerer du Google Chrome-utvidelser i Opera Browser

Opera-utvidelsene er bare for Opera og støttes ikke av noen annen nettleser.

Men utvidelsen "Last ned Chrome Extension" tilpasser en Google Chrome-utvidelse slik at den kan brukes i Opera-nettleseren.

For å installere denne utvidelsen, åpne Opera-nettleseren, klikk på Meny øverst til venstre på skjermen og finn deretter alternativet "Få utvidelser". Åpne butikkutvidelsene, og skriv inn navnet på utvidelsen i søkefeltet - "Last ned Chrome-utvidelse".

Åpne utvidelsen og trykk på knappen "Legg til Opera".

Etter at installasjonen er fullført, vil Opera-nettleseren være klar til å installere utvidelsene som opprinnelig var designet for Google Chrome.

Merk! Til tross for at Opera er basert på Chromium-motoren, har nettleseren noen begrensninger, men fremdeles kan de fleste utvidelsene fra Google Chrome enkelt installeres i Opera, og det vil fungere normalt.

For å installere en utvidelse, gå til Google Chrome nettbutikk med Opera-nettleser, velg utvidelsen du ønsker, og klikk på "Legg til Opera" -knappen øverst til høyre i det åpne vinduet.

Opera-nettleser vil legge til en utvidelse til listen over installerte, men den kan ikke aktiveres uten brukerbekreftelse i Opera-utvidelseslager der den må aktiveres manuelt.

Klikk på Meny <Utvidelser <Utvidelsesbehandling og finn deretter utvidelsen du la til fra Chrome, og trykk på knappen "Installer", og etter at installasjonen er fullført, vil utvidelser være klare til bruk.

Bildekilde: www.whoa.in

Du kan også lese: Hvordan laste ned video fra YouTube i Opera Browser