Slik oppdaterer du Opera Browser

Det anbefales alltid å oppdatere Opera-nettleseren fordi en slik handling kan gi mange forbedringer. Den oppdaterte nettleseren gir alltid bedre design og grensesnitt. Den nye versjonen av nettleseren økte som regel sin funksjonalitet som gjør at du kan være mer produktiv på Internett. Nettleseren vil også ha en bedre ytelse og hastigheten. Den nylig utgitte versjonen korrigerer feilene som nettleseren har hatt tidligere. La oss se hvordan du oppdaterer Opera Browser.

Du kan også lese: Slik endrer du hurtigvalgstemaet i operavleseren

Slik oppdaterer du Opera Browser

Som en generell regel er enhver nettleser som er installert på datamaskinen, satt som standard til å oppdatere seg selv automatisk, og du trenger ikke å kaste bort tiden din på installasjonen. Hvis nettleseren din av en eller annen grunn ikke kan oppdateres til den nye versjonen, og du vil bruke den nyeste, må du justere noen innstillinger.

Tidligere Opera-versjoner hadde to oppdateringsalternativer - automatisk og manuell, men i nyere versjoner har du bare en måte å oppdatere nettleseren på.

Klikk på menyknappen, som ligger øverst til venstre i nettleseren.

I rullegardinmenyen blar du til bunnen og velger finn "Om Opera" -alternativet.

Der kan du se all informasjonen om din nåværende versjon av Opera, og annen mindre viktig informasjon.

Deretter, hvis den nye versjonen er tilgjengelig, oppdaterer du siden, og Opera starter automatisk å laste ned og installere den nye versjonen.

Vent til installasjonen er fullført, og klikk deretter på knappen "Start nå på nytt".

Etter omstart går du til Meny <Om Opera, så ser du informasjonen - "Opera er oppdatert".

Bildekilde: www.wallpaperswide.com

Du kan også lese: Slik synkroniserer du data i Opera-nettleser

 

Legg Igjen Din Kommentar