Slik deaktiverer du iPhone eller iPad Camera Shutter Sound

Ikke mange mennesker setter pris på den høye kameralukkerlyden. Personlig sørger jeg for å holde det stille før jeg knipser bilder på offentlige steder. Også når jeg sitter på bussen eller nyter reisen min med fly, demper jeg kameralukkerlyden på iPhone-en mens jeg fanger selfies for å sikre at andre ikke blir forstyrret av handlingen min. Det er ikke en stor sak å slå av lukkelyden til iPhone-kameraet. Det er noen enkle måter å gjøre det på. Mer etter hoppet.

Slik slår du av lukkelyden på kameraet på iPhone og iPad

Merk: En ting som er verdt å merke seg, er at det er noen land som Japan og Korea der brukere må ha for å holde kameraets lyd aktivert. Derfor, hvis du bor i slike land, vil du ikke kunne dempe kameralyden på iOS-enheten din.

Bruk lyden eller ring / lydbryter

Du kan bruke dempebryteren for å slå av lukkerlyden til kameraappen på en komfortabel måte.

En ting du trenger å vite at det også vil dempe innkommende anrop og varsler. Så når du har tatt bildene, må du sørge for å slå av lydløsbryteren for å slå av varslerne så vel som innkommende anropslyd.

Ta et bilde med volumknappen

En annen enkel måte å stille ut lukkerlyden på er å bruke volumknappen. Men hvis du prøver å skru ned volumet på enheten mens du er i Camera-appen, vil burst-modus utløses. Så sørg for å senke volumet før du starter Camera-appen på enheten din.

Du kan enten bruke volum ned-knappen på venstre side av enheten eller sveipe opp fra bunnen av skjermen for å få frem Control Center og deretter sveipe ned på volumknappen for å senke lyden.

Alternativt kan du åpne Settings-appen → Sounds & Haptics → og deretter dra glideknappen Ringer and Alerts til venstre for å dempe volumet.

Bruk håndfri

En bedre måte å dempe kameraets lukkerlyd på er å bruke håndfri mens du klikker på bilder. Før du begynner å ta bilder, må du koble hodetelefonene eller lynhodetelefonene til den kvinnelige 3, 5 mm-kontakten eller lynkontakten, eller du kan også bruke trådløse hodetelefoner. Dette vil hindre at kameraets lukkerlyd kommer ut. i stedet vil lyden gå inn i hodetelefonene dine, og bare du kan høre på det klikket når du har satt knoppene i ørene.

Ta bilder mens du tar bilder

Dette er et annet kjipt triks for å ta bilder lydløst på din iPhone. Åpne Camera-appen og begynn å ta bilder av videoen din på iPhone. Deretter kan du se en sirkulær utløserknapp til venstre for ikonet med firkantopptak i rød farge. Trykk på den runde utløserknappen for å ta bilder.

Du vil ikke høre på kameralukkerlyden på din iPhone. Dessuten ser du ikke en gang noen bevegelse på iPhone-skjermen ettersom bildet ditt stilles lydløst i Bilder-appen.

Spill lydspiller og ta bilder

En av de sprøeste løsningene for å ta bilder lydløst på iOS-enheten din, er å starte en lydavspiller på enheten din. Spill favorittlåtene dine, og forlat deretter lydavspillingsappen; neste, åpne Camera-appen på iPhone og klikk på bilder. Ingen kan høre på den lukkerlyden på iPhone-en din.

Det er ganske mye det!

Din tur:

Har du noen tilbakemeldinger? Skyt gjerne i kommentarene nedenfor.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Beste manuelle kameraapper for iPhone og iPad
  • Beste bilderedigering iPhone-apper
  • Beste videochat-apper for iPhone og iPad
  • Beste apper som lager collage for iPhone og iPad

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike historier.