Slik løser du Samsung Galaxy S8 Red Tint Issue

Samsung har nylig lansert flaggskipsenheten Galaxy S8 og S8 +, og den har nådd mange av markedene som Sør-Korea og europeiske land. Men denne enheten skal ennå ikke nå India, da den offisielle utgivelsesdatoen for enheten i India er 5. mai. Denne enheten er fullpakket med mange fantastiske funksjoner mens skjermen er en annen attraksjon.

Dette selskapet hadde en stor undergang da Galaxy Note 7 deres viste seg å være en katastrofe, og det er grunnen til at de tenkte å komme tilbake til markedet med full fart med en annen flaggskipsenhet Galaxy S8-serien. Imidlertid er dessverre også denne ikke fri for feil. Brukerne som allerede har fått tak i den splitter nye Galaxy S8-serien, begynte å klage på noen av problemene, og Galaxy S8 Red tint-problemet er en av de mest vanlige av dem.

Her vil vi diskutere mer om problemannonsen hvordan du løser den.

Se også: Slik deaktiverer du Samsung Galaxy alltid på skjermen

Hva er Red tint-problemet i Galaxy S8-serien?

Som for Galaxy S8-brukerne har skjermen til enheten en rød fargetone, og denne fargen er stort sett synlig på den hvite skjermen. Hvis du sammenligner alle andre Galaxy-enheter med Galaxy S8, har den siste en rødere skjerm enn andre.

Brukere som har møtt dette problemet har forsøkt å bli kvitt det på forskjellige måter ved å justere fargebalansen, men dessverre har ingenting fungert. Imidlertid ble dette problemet avvist av selskapet da det først ble rapportert, og de uttalte at det bare er et lite problem og lett kan løses ved å gå til innstillingsalternativet. S8-serien er utstyrt med fargebalanseinnstillinger der den røde, grønne og blå fargen kan justeres. Brukere har også prøvd å stille den røde verdien til den laveste, og dessverre ga den ingen forskjell til Galaxy S8-fargetypen.

Til slutt, mens Samsung begynte å motta press fra alle hjørner, kunngjorde de å komme ut med en programvareoppdatering for å løse dette problemet med rødfargetone.

Her nevnes også at dette problemet med rødfargetone i galaksen S8-serien ikke er et maskinvareproblem, snarere er det en liten feil som lett kan løses gjennom oppdateringen.

Løsning på Galaxy S8 Red fargetone:

Selv om du kan prøve forskjellige metoder som å starte enheten på nytt, justere innstillingene og mer for å bli kvitt problemet, men det er bare programvareoppdateringen som kan fungere som magi. En gang annonserte selskapet om å bringe en programvareoppdatering, og den gode nyheten er at oppdateringen allerede er tilgjengelig.

Så den ultimate løsningen på Galaxy S8 Red tint-problemet er programvareoppdateringen. Samsung har begynt å rulle ut denne oppdateringen i Sør-Korea og i noen av de europeiske landene. Med denne nye oppdateringen, vil brukerne få to alternativer, for eksempel at den adaptive skjermbildemodusen vil tilby "Full skjerm fargebalanse", mens alternativskjermens fargebalanse vil være tilgjengelig i skjermmodusmenyen. Denne programvareoppdateringen er tilgjengelig for både Galaxy S8 og S8 +, og den har byggenummer XXU1AQDG.

Så du trenger ikke å bekymre deg for dette problemet med rødfargetone i Galaxy S8-serien. De indiske kundene er de heldigste, ettersom de fremdeles ikke mottar enheten i hendene og vil kunne løse problemet umiddelbart. Siden de vil starte opp enheten for første gang, vil oppdateringen vises for dem.

Både enheten Galaxy S8 og S8 + er høyt priset og alle slags problemer selv om de er små nok til å være veldig skuffende. Imidlertid var dette heldigvis ikke noe maskinvareproblem, og som for brukerne, presterer denne S8-serien veldig bra.

Se også: Slik aktiverer du Samsung Galaxy S8 blått lysfilter