Hvordan fikse dårlig samtalekvalitet på Nexus 6P

Dårlig samtalekvalitet på Nexus 6P er et veldig vanlig problem som hittil er rapportert av mange av Nexus 6P-brukerne. Nexus 6P er uten tvil et fantastisk sett som gjorde folk svært fornøyde, mens mange av brukerne nå er opprørte og irriterte over problemet med dårlig samtalekvalitet på enheten. Dette problemet er også anerkjent av Google, og de prøver å finne en løsning. Imidlertid kan du i mellomtiden følge forskjellige trinn for å sjekke om problemet løses på egen hånd i ditt tilfelle.

I følge brukerne klarer ikke personen i den andre enden av Nexus 6P å høre dem tydelig om samtalen er i standardmodus eller ellers er satt i høyttalermodus. De har også uttalt at det ser ut til at de snakker over telefonen og holder den langt borte. I de fleste tilfeller kan problemet skyldes støyavbruddsmikrofonen som ligger på baksiden av enheten under kameraet. Uansett er de beste mulige løsningene for å fikse opp denne dempede stemmen fra Nexus 6P her.

Se også: Nexus 6P sitter fast i Ikke forstyrr-modus - Slik løser du det

Potensielle rettelser for dårlig samtalekvalitet på Nexus 6P

Løsning 1: Start på nytt

Du kan starte med denne prosessen da dette enkle trinnet kan fungere som en sjarm og kan hjelpe deg å bli kvitt alle slags problemer. En omstart kan løse problemet midlertidig, men for å få en permanent løsning må du følge de ovennevnte rettelsene. Restart er veldig nyttig når du har det travelt og ønsker å implementere den raskeste og enkleste løsningen for å løse problemet.

For å starte Nexus 6P på nytt, trykker du på og holder inne volumtasten mens du samtidig trykker på av / på-knappen til telefonen er startet på nytt. Sjekk nå om problemet er løst.

Løsning 2: Fjern saken

I de fleste tilfeller har det blitt sett at dette ikke er annet enn å dekke støyavbruddsmikrofonen på baksiden av enheten som gir opphav til et slikt Nexus 6P dårlig anropskvalitetsproblem. Og mens du bruker en beskyttelsesetui for å tilby den største beskyttelsen for den splitter nye skinnende enheten din, kan det skape problemet. Så fjern saken en gang og sjekk om problemet er løst da. Hvis ja, så se etter en annen beskyttelsesetui som har et hull i mikrofonområdet for støydemping.

Tilsvarende, selv om du ikke bruker noen sak og fremdeles står overfor problemet, må du sørge for at du ikke snakker, ved å holde enheten mellom hodet og skulderen. I så fall dekkes støykanselleringsmikrofilen av skulderen din, noe som skaper samme problemstilling med dårlig samtale. Så det viktigste å sikre er at støykanselleringsmikrofonen ikke blir dekket uansett.

Løsning 3: Oppdater enheten

Hvis du har prøvd den andre løsningen også, men fortsatt har den samme situasjonen, er neste utvei å oppdatere operativsystemet. Dette har vist seg å være et programvareproblem for mange brukere, og Google har også erkjent det. Den offisielle oppdateringen av Android Marshmallow 6.0.1 fikset denne Nexus 6P dempede stemmen for mange brukere. Så hvis du fremdeles ikke har oppdatert enheten din, kan du se om den fungerer for deg.

Løsning 4: Bruk hodetelefoner

En annen løsning du kan prøve for tiden er å bruke hodetelefoner. Mange brukere sa at de ble kvitt problemet med dårlig samtalekvalitet i Nexus 6P ved å bruke hodetelefoner. Selv om dette ikke er en permanent løsning, kan det være nyttig hvis noen andre løsninger som er nevnt over, ikke fungerer for deg.

Løsning 5: Bruk standardoppringeren

Bruker du en tredjeparts telefonoppringing, ikke den som er standard og står overfor denne dårlige samtalekvaliteten på Nexus 6P? Apper som Viber, Facebook, Whatsapp etc. kan gjøre noen uhell med lyddataene på enheten. I slike tilfeller har Google ingen kontroll over det. Så det beste rådet er å bruke Google-appen bare som Dialer eller Hangout og sjekke om problemet er løst nå.

Løsning 6: For brukere med rot

Har du forankret enheten i det siste for å bruke alle funksjonene og få telefonen til å fungere slik du vil? Så er det en nyttig løsning for deg å bli kvitt dette problemet med dårlig samtalekvalitet på Nexus 6P. Det du trenger å gjøre er å deaktivere innstillingene for støydemping fullstendig. For å gjøre det, må du gå til build.prop og søke etter persist.audio.fluence.voicecall = true som skal endres til usant. Det er det, og sjekk deretter om den andre personen på telefonsamtalen din faktisk kan høre deg ordentlig.

Løsning 7: Tilbakestill enheten

I tilfelle du har prøvd all den forklarte løsningen ovenfor, men ikke har fått noen nyttige måter å løse problemet på, er den beste løsningen å tilbakestille Nexus 6P-enheten til fabrikkinnstillinger og sette den opp fra bunnen av. Da dette tørker alt på telefonen, ta sikkerhetskopi av dataene dine. For å utføre en tilbakestilling av fabrikkdata, gå til Innstillinger> Sikkerhetskopiere og tilbakestille> Tilbakestille fabrikkdata og trykk deretter OK for å bekrefte 'Slett alle brukerdata'.

Så alle mulige løsninger er listet opp her for å hjelpe deg med å løse problemet med dårlig samtalekvalitet på Nexus 6P. Prøv å bruke dem én etter én, så løser du det.

Se også: Nexus 6 vanlige problemer og hvordan du løser dem

 

Legg Igjen Din Kommentar