Beste bærbare datamaskiner for bloggere å kjøpe i 2020

Hvis du planlegger å starte din egen blogg, ellers er du allerede blogger og leter etter det beste våpenet for jobben din, så må en bærbar PC ha det uten den, du kan ikke engang starte arbeidet ditt. En datamaskin vil alltid gjøre susen, men hvis du har en tendens til å reise mye for ditt arbeidsformål, bør den bærbare datamaskinen være det beste valget. Først må du vurdere faktorene som kreves for bloggejobben din, og deretter fortsette å hente den passende.

Bloggerne skriver generelt artikler, redigerer bildene og videoene og krever internettilkobling hele tiden. Å reise er også en del av jobben deres. Så mens du velger de beste bærbare datamaskiner for bloggere, bør du ha alle disse punktene på hodet. Uansett, vi er her for å begrense søkeprosessen ved å liste opp noen av de beste bærbare datamaskiner for bloggere. Les for å kjenne den passende bloggerens bærbare datamaskin.

Se også: Beste bærbare datamaskiner for musikkproduksjon

Beste bærbare datamaskiner for bloggere

Beste lette bærbare datamaskin som kjører på Chrome OS

HP Chromebook med sølv / grå finish

Chromebooks er fremdeles et diskutabelt produkt fordi noen av kjøperne ikke er overbevist om produktet og dets totale bruk av internett for alt de trenger å gjøre. På den annen side vil du neppe bruke harddiskplassen på datamaskinen din og sjelden jobbe i et miljø der det ikke er internett. De fleste bloggere og forfattere som elsker å ha litt privat tid, vil finne seg å jobbe på en kaffebar, i en park eller et feriested. De har muligheten til å dele 4G fra telefonen hvis de trenger eller benytte seg av det offentlige Wi-Fi.

HP Chromebook tilbyr den beste pakken for alle som ønsker en veldig rimelig bærbar PC for bloggbehovene deres. Tross alt kan du ikke legge ut innhold på en blogg uten Internett-tilkobling, og du kan bruke offlinefunksjonen til å skrive ting hvor som helst du ønsker. For et slikt krav høres bærbar PC ut som et ideelt valg, og den kjører på den nyeste versjonen av Chrome OS. Det er ingen grunn til å bekymre deg for oppgradering til den nyeste Windows eller oppgradere Office 365 fordi alt er gjort mens du er på farten.

Når det gjelder spesifikasjoner er dette kanskje ikke det mest imponerende produktet, men det er mer enn nok for bloggbehovene dine. HP Chromebook drives av en Intel Celeron N3060 1, 6 GHz dual-core prosessor kombinert med 4 GB RAM og bruker Intel HD Graphics 400. Den bærbare datamaskinen har bare 16 GB lagringsplass som tilbys av eMMC-lagringen. Displayet er ganske lite og kompakt, og måler bare 11, 6 tommer med en oppløsning på 1366 x 768 piksler med kapasitet til å vise de fleste orddokumenter på riktig måte. Du kan alltid velge å se ting på en stasjonær PC om nødvendig på et senere tidspunkt som har full HD-skjerm.

Hva gjør HP Chromebook til en ideell bloggersk bærbar PC?

 • HP Chromebook har en enkel, men produktiv design, slik at du enkelt kan bære den rundt
 • Den grå og sølvfinishen gir den et veldig profesjonelt utseende
 • Det kan fungere selv når du er frakoblet og er veldig rimelig
 • Produktet har alle nødvendige porter, inkludert USB C, USB, hodetelefonkontakt, HDMI som kreves for enkel tilkobling

Anbefalt for:

 • Bloggere som reiser mye og trenger en bærbar datamaskin eller en sekundær bærbar PC som er rimelig

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for bloggere med berøringsskjerm

2018 HP 15, 6-tommers bærbar berøringsskjerm

Ikke alle bloggere er glad i å bruke en berøringsskjerm på bærbare datamaskiner fordi de føler at det ikke er intuitivt å bruke i stedet for å bruke en tradisjonell mus. Imidlertid fungerer de kreative sinnene noen ganger annerledes, og det er de som er opptatt av å bruke flere inputkilder for å få arbeidet utført med kortest mulig behandlingstid. HP 15, 6-tommers bærbare datamaskin fra 2018 har en berøringsskjerm for de som virkelig liker funksjonen og ønsker å få gjort flere ting, spesielt når du bruker operativsystemet Windows 10. Det nye operativsystemet er designet for bruk med en fingertupp og lar deg åpne apper, dra elementer eller ganske enkelt merke på skjermen ved å sirkle rundt fingertuppene.

Berøringsskjermen er ikke den eneste funksjonen på denne bærbare datamaskinen, ettersom HP-produktet er kraftig på maskinvarefronten. Den har en romslig 15, 6-tommers skjerm som har en oppløsning på 1330 x 768p. 10-finger multi-touch support gir deg mulighet til å bevege deg sømløst gjennom forskjellige apper, og Windows 10 er utstyrt for prosessen, ettersom det er en dedikert app for all populær programvare i Microsoft Store. Den bærbare datamaskinen drives av 7. generasjons Intel Core i3 7100U-prosessor klokket til 2, 40 GHz. Det er kombinert med 8 GB DDR4 RAM, og det er en romslig 1 TB lagringsplass for alle filene dine.

Noen av de mer tradisjonelle tilkoblings- og lagringsalternativene støttes også av den bærbare datamaskinen, selv om den er moderne med berøringsskjerm. Enheten har flere USB-porter, støtter høyhastighets trådløs internettforbindelse, bruker et SD-kortspor som er ideelt for folk som tar bilder på et DSLR-kamera og også bruker hodetelefonkontakten. Du kan ringe eller til og med koble til et eksternt skjerm ved hjelp av HDMI-porten som du finner på den bærbare datamaskinen. HP-produktet kjører på Windows 10 hjemmeutgave og er et pålitelig valg for bloggere som liker å være mer produktive ved å kombinere musen og tastaturet med berøringsskjermfunksjoner.

Hva gjør HP bærbar datamaskin for berøringsskjerm til et produktivt valg?

 • Berøringsskjermen lar deg enkelt kontrollere flere apper som er tilgjengelige i Windows-butikken
 • Den har god lagringsplass, 1 TB harddisk som er mer enn nok for de fleste bloggere
 • HDMI-port gir ekstern skjermtilkobling

Anbefalt for:

 • Bloggere som synes berøringsskjerm er et nyttig tillegg til den bærbare datamaskinen deres og ønsker å få funksjonen uten å bruke for mye, kan velge denne

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for bloggere, teknologi- og spillanmeldere

Asus TUF Gaming bærbar PC FX504

En vanlig forestilling råder som får folk til å tro at bloggere er kjedelige og ofte skriver lange avsnitt om innhold og nyheter. Den moderne tids blogger er mer teknologisk avansert enn du kunne forestille deg. De er i høysetet av teknologi, spesielt de som skriver teknisk nyheter, anmeldelser og de som spiller spill for å gjennomgå dem. Selv om du fremdeles kan bruke en Xbox One, PS4 eller PC for å spille spill og gjennomgå dem, vil en dedikert spill-bærbar PC som er solid og lett å ha med seg komme til nytte. ASUS TUF gaming bærbar PC FX504 er et slikt produkt som er bygget for å vare lenge med en solid base, og du kan skrive inn mye innhold på den uten å belaste tastaturet.

Det beste er maskinvarespesifikasjonene til dette produktet som inkluderer et dedikert grafikkort. Asus TUF-serien av produkter er stiv og holdbar. Denne bærbare datamaskinen står tro mot navnet. Den har en stor 15, 6-tommers HD-skjerm og spill på 1080p er mye enklere for de fleste moderne AAA-titler. Under den sterke hetten er det en 8. generasjons Intel Core i5-8300H-prosessor klokket til 3, 9 GHz. Det er mye krefter for ikke bare spill, men du kan også bruke Photoshop og annen krevende programvare som kreves for blogging. Den har 8 GB DDR4 RAM kombinert med 256 GB M.2 SSD-lagring, og den har til og med Wi-Fi AC for raskest internettforbindelse.

Det dedikerte kortet er Nvidia GeForce GTX 1050Ti som er mer enn nok for de fleste spillkrav og vil også i etterkant øke hastigheten på de fleste programvaredrift. Value-utgaven leveres til og med med Gears of War 4-spillet og den klassiske Age of Empires Definitive Edition. Du kan være en gamer eller en teknisk anmelder. Uansett kommer den bærbare datamaskinen godt med å jobbe mens du er på farten med den beste maskinvarekraften. Den bærbare datamaskinen veier bare 5, 07 kg som er lette med tanke på komponentene som brukes i den. Det er mange tilkoblingsporter, inkludert Ethernet, HDMI, flere USB-porter og hodetelefonkontakt for dine spill / vurderingsbehov. Varmeluftene hjelper deg med å holde den bærbare datamaskinen kjølig selv under press.

Hva gjør Asus TUF gaming bærbar PC FX504 Beste bærbare datamaskin for bloggere?

 • Den er kraftig nok til å håndtere videobehandling, casual spill og grafikkdesign
 • Hardcore bloggere som ofte multitasker med mye forskjellig innhold, vil elske dette
 • Et dedikert Nvidia-grafikkort forbedrer opplevelsen
 • Den har et dobbelt viftesystem og nøkler som er på nivå med et mekanisk tastatur

Anbefalt for:

 • Seriøse bloggere, tech-korrekturlesere og spillanmeldere vil elske denne bærbare datamaskinen for sin robuste spesifikasjon av maskinvare, og vil gjøre det enkelt å få mye arbeid mens du er på farten

Se det på Amazon

Mest stilig bærbar PC for bloggere

2018 Lenovo Ideapad 320 15, 6-tommers HD LED-bakgrunnsbelysning bærbar PC

Lenovo Ideapad 2018-utgaven er en stilig bærbar PC som vil imponere enhver som ser på, og hvis du skal blogge mens du gjør inntrykk, bør dette være et perfekt valg. Den bærbare datamaskinen har en denimblå matt finish på utsiden som forbedrer den generelle stilkvoten. Men det handler ikke alt om stil, da Ideapad også har anstendige spesifikasjoner for å få deg gjennom bloggoppgavene dine. Enheten har en 15, 6-tommers skjerm med en full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Den bruker et LED-bakgrunnsbelysning som forbedrer det generelle lysstyrken på skjermen, slik at brukerne kan bruke det i direkte sollys og i det fri.

Bortsett fra disse funksjonene, er skjermen også utstyrt med antirefleksbelegg. Den bærbare datamaskinen drives av en Intel Celeron N3350-prosessor. Det er en dual-core prosessor klokket inn på 1, 10 GHz og kan gå helt opp til 2, 40 GHz, noe som gjør den til en kraftig maskin for tilfeldig bruk. Prosessoren er koblet med 8 GB RAM og har en romslig 1 TB harddisk. Å være blogger, hvis du har et krav om å bruke DSLR-kameraer eller andre enheter som bruker SD-kort, vil du være glad for å vite at denne bærbare datamaskinen leveres integrert med en SD-kortleser.

Den bærbare datamaskinen har en stor samling porter for tilkobling, inkludert en HDMI-port, Ethernet-port, USB, Wi-Fi AC, Ethernet, hodetelefonkontakt og et dedikert webkamera. Det er magert på bare 0, 3 megapiksler, men for raske videosamtaler bør dette være en tilstrekkelig kam. Batteriets levetid måles til å være på 5 timer ved full lading, og den kjører på Windows 10 Home-utgave utenfor boksen. Den har også en DVD-stasjon som kanskje ikke er veldig nyttig i denne epoken med høyhastighetsinternett, men hvis du har gamle filmer og filer som er lagret i den, kan du bruke den.

Hva gjør Lenovo Ideapad 2018 til en flott bærbar PC med stil og stoff?

 • Maskinvarespesifikasjonene er ideelle for de fleste bloggere
 • Denimblå designen er en fremtredende funksjon som lar deg ta den bærbare datamaskinen til forskjellige steder
 • Den har en pålitelig batterilevetid på 5 timer på full lading

Anbefalt for:

 • Bloggere som reiser til steder og liker å ha et godt design på sin bærbare PC, vil elske dette Lenovo-produktet som har et stort portvalg og en DVD-stasjon

Se det på Amazon

Beste lette bærbare datamaskin med 180 graders hengsel

Asus Chromebook C423NA-DH02 14-tommers bærbar PC med 180 graders hengsel

Chromebooks opptar en god del av markedet, selv om de ikke er fullverdige med faktisk lagringsplass og et operativsystem som Windows eller Linux. I stedet ønsker Google at folk skal bruke tjenestene sine rett fra e-post til regneark og orddokumenter, alt innenfor skybaserte gratisløsninger. Hvis du er blant den tilfeldige bloggeren som alltid er koblet til internett og elsker en rimelig, men produktiv løsning, er Asus Chromebook C423NA-DH02 et godt valg, ettersom det gir god valuta for pengene du bruker.

Den bærbare datamaskinen har en 14-tommers skjerm med en oppløsning på 1366 x 768 piksler. Det unike ved siden av skjermen er at den bruker et Nano-skjerm som også har et anti-glare belegg. Det er ideelt for bloggere som reiser mye og bruker sine bærbare datamaskiner under lyse omgivelser. Et annet unikt aspekt ved produktet er 180-graders hengsel som lar deg holde den bærbare datamaskinen flatt på gulvet for å vise innhold eller bruke den i en praktisk plassering etter eget valg. Den drives av en Intel Celeron dual-core N3350-prosessor som er klokket til 2, 4 GHz. Prosessoren er koblet med 4 GB RAM med 32 GB lagringsplass, og overraskende har den bærbare datamaskinen begge typer USB-porter, slik at du enkelt kan koble til moderne dingser.

ChromeOS er det som styrker alle Chromebook-er, og Asus Chromebook er ikke annerledes. Du vil øyeblikkelig få tilgang til alle tjenestene Google har å tilby og benytte seg av gratis lagring de tilbyr på skyen. Bortsett fra produktivitet, er den bærbare datamaskinen ideell for filmer, musikk, magasiner og bøker. Selskapet tilbyr omtrent 100 GB lagringsplass, noe som er mer enn nok for de fleste brukere som trenger plass til filene sine. Dessuten vil dokumentene dine bli lagret på Google Drive i form av ark og orddokumenter, klare til å få tilgang til når du går online. Alle filene du jobber med lagres automatisk og du har ingen problemer med å miste viktige dokumenter, ettersom de alle er sikkerhetskopiert på flere skyservere.

Hva gjør Asus Chromebook C423NA-DH02 til en allsidig bærbar datamaskin?

 • Den bærbare datamaskinen bruker et 180-graders hengsel som gjør det lettere å jobbe og også konsumere innhold
 • ChromeOS er mer enn nok for de fleste brukere, og du kan enkelt få den bærbare datamaskinen for billigere priser
 • Den har anstendig byggekvalitet med solid tastatur og styreflate
 • Det er nok tilkoblingsporter og 100 GB online lagringsplass

Anbefalt for:

 • Asus Chromebook er for brukere som ofte holder seg tilkoblet internett og i tillegg er komfortable med å bruke skyen som sitt primære lagringsmiddel

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskiner for bloggere som trenger kraftig maskinvare

MSI GP63 Leopard 602 VR Ready Gaming bærbar PC

Når du er blogger og trenger kraftige maskinvarespesifikasjoner, er det ikke noe spesifikt produkt som passer ditt behov, og det er grunnen til at vi vil foreslå en bærbar PC. Bærbare datamaskiner som faller i denne kategorien er alltid kraftigere, har et dedikert grafikkort og er solide, bygget for å vare lenger for bloggere som reiser ofte. MSI GP63 Leopard 602 er et kraftig produkt som drives av Intel Core i7 8750H-prosessoren og 8. generasjons prosessor er i stand til å levere opp til 4, 1 GHz, som er den maksimale effekten du trenger for de fleste oppgaver. Det er sammenkoblet med 8 GB DDR4 RAM klokket til 2666 MHz og det er 1 TB harddiskplass for alle lagringsbehovene dine.

Fremfor alt er den viktigste maskinvarekomponenten på denne MSI-bærbare datamaskinen det dedikerte grafikkortet. Det drives av et GeForce Nvidia GTX 1060-kort som har 6 GB VRAM. Grafikkortet er mer enn i stand til å håndtere all designprogramvaren du gjennom til den, video- eller lydredigering kombinert med litt tilfeldig spill. Selskapet hevder det som en VR-klar bærbar datamaskin, og i tilfelle du er en teknisk blogger som trenger å prøve ut den nyeste teknologien som virtual reality, bør dette være et ideelt valg. Du vil kunne gjøre det alle testene mens du er på farten uten å måtte være knyttet til en stasjonær PC som vanligvis er stor og klumpete.

MSI-bærbare datamaskinen kjører på Windows 10 Home-utgaven. Den har en moderat størrelse 15, 6-tommers skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Oppdateringsfrekvensen er 3 millisekunder, og den er også innstilt til 94% NTSC-fargestyring mot gjenskinn, slik at du kan jobbe med Photoshop og annen designprogramvare. Den leverer nøyaktige farger som hjelper de fleste designere med å få profesjonelt arbeid mens du er på farten. Selv om bloggere kanskje ikke trenger det, hjelper det fortsatt når du redigerer bilder for bloggen din, eller til og med gjør videoredigering for folk som driver med videoblogger. Den bærbare datamaskinen er utstyrt med Wi-Fi AC, den raskeste internettforbindelsen, og har også Bluetooth 5-teknologi for enkelt å koble sammen flere enheter.

Hva gjør MSI GP63 Leopard 602 til et kraftig bloggerverktøy?

 • Bloggere kan være av hvilken som helst type, det være seg tekniske bloggere eller videovloggere som trenger et kraftig grafikkort for enkel redigering og videoredigering
 • Den bærbare datamaskinen bruker GTX 1060 grafikkort som er rimelig og får jobben gjort
 • Det har et stilig tastatur med RGB-belysning
 • Varmeventilene er store og gjør det til en enhet som er laget for hardcore bruk, for eksempel krevende videolegeringsprosjekter

Anbefalt for:

 • Kraftbrukere som krever mange ting som skal gjøres mens du er på farten og krever en kraftig bærbar PC, kan definitivt satse på dette MSI-produktet for å få jobben gjort

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for bloggere med mindre design

Apple MacBook Air 13-tommers 2019-utgave

Apple MacBook Air har vært den mest foretrukne bærbare datamaskinen av bloggere på grunn av sin slanke design, kompakte statur og den nylig utgitte bærbare datamaskinen for året 2019 er enda bedre. Etter mange års venting, endret Apple endelig opp produktet og fjernet alle de store rammene. Det gjør at enheten ser mer futuristisk ut og har også økt prisen drastisk. Men hvis du ikke har noe imot å foreta en investering som vil høste langsiktige fordeler, bør dette være produktet du må gå etter. Den har en 13-tommers skjerm som bruker Retina-teknologi og ser usedvanlig skarp ut å se på med strålende fargegjengivelse.

Den bærbare datamaskinen støtter Touch ID slik at du enkelt kan logge inn og opprettholde personvernet ditt. For folk som ofte reiser, er personvernet og sikkerheten som Touch ID tilbyr, utrolig nyttig. Den drives av 8. generasjon Intel Core i5-prosessor sammen med Intel UHD-grafikk 617. SSD-lagring forbedrer ytelsen til MacBook Air, et produkt kjent for sin kompakte design og vakre finish. Apple er det eneste selskapet som leverer et slikt perfeksjonsnivå og det fortsetter å toppe alle andre bortsett fra Microsoft Surface Pro som kommer nær.

Den bærbare datamaskinen har 8 GB RAM, kjører den nyeste MacOS og bruker stereohøyttalerlyd for den brede lydopplevelsen. Produktet er tilgjengelig med to forskjellige lagringsvarianter, en med 128 GB lagringsplass, mens en annen har 256 GB lagringsplass.

Hva gjør Apple MacBook Air 2019-utgaven til den beste bærbare datamaskinen for bloggere?

 • Den leverer den beste byggekvaliteten som du vil be om og begrunner prislappen
 • Den bærbare datamaskinen er lett verdt prisen og vil vare mange års regelmessig bruk
 • MacOS er unik, pålitelig og støttes av Apple på alle fronter

Anbefalt for:

 • MacOS-elskere og folk som er villige til å investere mer slik at de kan bruke den samme enheten i flere år, vil elske denne nye MacBook Air

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

En av de beste bloggerne bærbare datamaskiner med stor kraft

Acer Aspire R15 konvertibel bærbar PC

Dette er en av de beste bærbare datamaskinene for bloggere på listen vår som er fullpakket med en avansert konfigurasjon for å sikre at du kan fullføre bloggjobben problemfri. Prosessoren er den nyeste Intel Core 7. generasjon i7 7200U klokket til 2, 7 GHz. Så, prestasjonsmessig kan du være trygg på å motta den raskeste ytelsen. Med denne har den bærbare datamaskinen pakket 12 GB RAM, 256 GB lagring, 9 timers batterilevetid og den flotte 15, 6-tommers IPS-skjermen med full HD. Den har en multi-berøringsskjerm mens den bærbare datamaskinen kan konverteres til et nettbrett også i nød. Det 360-graders hengslet lar deg holde den bærbare datamaskinen slik du vil. Sammen med alle disse, sikrer 2 GB NVIDIA GeForce 940MX grafikkort uten forsinkelsesytelse mens du spiller et hvilket som helst spill.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskiner for bloggere fra Apple

Apple MacBook Air 13-tommers bærbar PC

Hvis du planlegger å eie en bærbar PC fra det anerkjente merket Apple, må Apple MacBook Air være et av de flotte alternativene å se etter. Den har alt som trengs funksjoner som kreves av en blogger, for eksempel multitasking-evne, redigering av bilder og videoinnhold, åpning av mange faner om gangen osv. Denne bærbare funksjonen inkluderer 1, 6-2, 7 GHz dual-core Intel Core i5-prosessor, 4 GB RAM, 128 GB SSD-lagring, 13, 3 tommers LED-bakgrunnsbelyst bredskjerm som har en oppløsning på 1440 × 900. Totalt sett er dette et godt valg, slik at du enkelt kan vurdere å se på det.

Se det på Amazon

En flott bærbar bærbar datamaskin for bloggere med utmerket skjerm

Microsoft Surface Pro 4

En annen flott bærbar PC på listen vår som er lett og kompakt, og den er derfor perfekt for deg i tilfelle du pleier å reise mye. Den er heller ikke for stor i størrelser, da Microsoft har integrert en 12, 3-tommers PixelSense-skjerm. Denne skjermen er en annen beste grunn til å velge denne bærbare datamaskinen til bloggformålet ditt. Displayet har høy kontrast sammen med lav gjenskinn. Så jobb hele dagen uten å bekymre deg for øynene. Det vil ikke gi noen belastning for øynene. Denne bærbare datamaskinen drives også av Intel Core i7-prosessor sammen med 16 GB RAM og 1 TB HDD-kapasitet. Den bærbare datamaskinen kan konverteres til et nettbrett på grunn av den ekstra kickstanden mens overflatepennen selges separat.

Se det på Amazon

Beste billige bærbare datamaskin for bloggere under $ 500

Toshiba Chromebook 2

Hvis budsjettet ditt er litt stramt, kan denne bærbare datamaskinen fra Toshiba være et flott alternativ å vurdere. Bloggerne trenger ikke ekstremt kraftig bærbar PC, det burde heller være greit å håndtere multitasking, og Toshiba Chromebook 2 er bare perfekt for det. Spesifikasjonene inkluderer Intel Core i3-5015U 2, 1 GHz-prosessor, 4 GB RAM, 16 GB SDD-lagring og 13, 3 tommers full HD IPS-skjerm. Alle disse funksjonene sikrer at du kan utføre bloggoppgaven din uten problemer med den bærbare datamaskinen. Dette er tilgjengelig under $ 500, så hvis du bare skal begynne å blogge og går lite på budsjettet, er dette et ideelt valg for det.

Se det på Amazon

Beste Windows-bærbare datamaskin for bloggere med utmerket skjerm

DELL XPS 13

Dell XPS 13 er sannsynligvis den beste bærbare datamaskinen for bloggere fra Dell, som er utstyrt med høy effekt, selv om det ikke er behov for noe blogger. Men likevel kan du få det til å utføre andre oppgaver også. De mest interessante tingene på denne bærbare datamaskinen er skjermen som har en veldig tynn ramme som virker som skjermen ikke har noe rundt seg og at den sitter i luften. Dette gjør videoer og filmer virkelig morsomme. Andre spesifikasjoner inkluderer imidlertid 7. generasjon Intel Core i5-prosessor, 8 GB RAM, 256 GB SSD-lagring, 13, 3 ″ QHD Infinity edge touch Display osv. Denne bærbare datamaskinen er tilgjengelig i sølvfarge mens den kjører på Windows 10-operativsystemet.

Se det på Amazon

En kraftig og jevn bærbar datamaskin fra Apple for bloggere

Apple MacBook Pro

En annen flott bærbar PC fra Apple for bloggere som er fullpakket med avanserte funksjoner for å endre følelsen av en bærbar datamaskin. Dette for å nevne at denne bærbare datamaskinen fra Apple er litt dyr, så ikke alle kan gå for det. Så hvis du ikke har noen begrensning på budsjettet, kan denne bærbare datamaskinen fra Apple være en spillendrende. Apple har integrert den meget kraftige Quad-core Intel Core i7-prosessoren på 2, 6 GHz med 16 GB RAM og 256 GB SSD-lagring. Denne bærbare datamaskinen har en 15, 4-tommers berøringsskjerm. Den kjører på Mac OS sierra.

Se det på Amazon

Beste bloggers bærbare datamaskin fra Dell med nyeste prosessor

HP ENVY 13-ab016nr bærbar PC

Blogging krever mye å skrive, og HP er bare ideell for den jobben som har integrert et veldig glatt tastatur for å gjøre skrivingen enklere og rask. HP ENVY 13 er et av de beste valgene fra HP som er utstyrt med den siste 7. generasjons prosessor og bedre SSD for å tilby en forsinkelsesfri og jevn ytelse. Også 8 GB RAM, 256 GB lagring, 13, 3 tommers full HD IPS-skjerm er andre spesifikasjoner for denne bærbare datamaskinen. Dette er tilgjengelig på Amazon til en veldig anstendig pris.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin fra Acer med lang batterilevetid

Acer Swift 5 bærbar PC

Dette er en av de beste bærbare datamaskiner for bloggere å nevne på denne listen. Selv om denne bærbare PCen er fullpakket med mange blogging-perfekte funksjoner, men hovedattraksjonen er den 13 timer lange batterilevetiden, som ikke krever at du har en lader. Acer har sørget for at denne Acer Swift 5 14-tommers bærbare PC kan håndtere alle typer oppgaver samtidig. Den siste 7. generasjon Intel Core i7-7500U-prosessor på 2, 7 GHz, turbo opp til 3, 5 GHz, 8 GB RAM, 256 GB SSD, og ​​den 14-tommers IPS CineCrystal-skjermen i full HD widescreen IPS CineCrystal gjorde denne bærbare datamaskinen til et must hvis du ønsker å skaffe deg en bærbar PC fra Acer.

Se det på Amazon

Den billigste og beste bærbare bærbare datamaskinen for bloggere

Asus VivoBook E403SA Blogging bærbar PC

Den billigste bærbare datamaskinen på listen som ikke går på akkord med funksjonene bare for prisen. Selv om denne bærbare datamaskinen har en prislapp som er nesten halvparten av andre bærbare datamaskiner, men har en stor 14-tommers full HD-skjerm på 1080piksler. Under panseret er det 16-2, 4 GHz Intel Quad Core N3700-prosessor, 4 GB RAM, 128 GB eMMC Flash sammen med et helt døgnbatteri. Den har også en veldig ultratynn og lett design som gjør den perfekt bærbar.

Se det på Amazon

Så dette er de beste bærbare datamaskinene for bloggere. Alle disse bærbare datamaskiner som er nevnt her, er i stand til å håndtere multitasker mens de også er tilgjengelige i rimelige serier. Så les artikkelen grundig og plukk opp den som passer best for ditt behov og budsjetterer mest.

Se også: Topp beste bærbare datamaskiner for programmering av 2019

 

Legg Igjen Din Kommentar