Samsung Galaxy S10 og Galaxy X-oppdateringer - Utgivelsesdato, spesifikasjoner og andre funksjoner

Når det gjelder mobilmarkedet, er det bare to store konkurrenter der ute som folk alltid snakker om, og disse to er Apple og Samsung. Konkurransen mellom dem er uendelig, og det ser ut som den fremtidige utgivelsesdatoen for Samsungs Galaxy S10 vil være den perfekte muligheten for det sørkoreanske selskapet til å trappe opp spillet og sette ut en ny telefon på markedet som overgår nesten alle forventninger og blir fans begeistret på grunn av maskinvarespesifikasjonene. Samsung er aldri en til å skyte fra å sette toppen av linjedelene i telefonene sine.

I dag skal vi snakke om alle de siste oppdateringene som har kommet opp angående Samsung Galaxy S10 og den etterlengtede Galaxy X-telefonen, med fokus først og fremst på den ryktede utgivelsesdatoen, kodenavnene på telefonene og andre funksjoner som vi har opplevd.

Den første sammenleggbare telefonen kan endelig bli en realitet

I en lengre periode, et par år for å være mer nøyaktig, har vi hørt at Samsung jobber med deres første sammenleggbare smarttelefon, men etter en stund sluttet vi å gi æren til ryktene som har gått siden den antatte utgivelsesdato for denne smarttelefonen ble presset tilbake gang på gang.

Nå har vi imidlertid funnet ut at det i 2019 og endelig kan komme til å hente dette fantastiske teknologistredet. Fra det vi har hørt, har Samsung Galaxy X, som noen har benyttet seg av å kalle det, kodenavnet 'Vinner' av det sørkoreanske selskapet. Tidligere fikk den navnet 'Valley', men det ser ut som om Samsung bestemte seg for å endre det. Kan 'Winner' være en søppel på det faktum at Samsung ønsker å være det første selskapet der ute på markedet som kommer med en sammenleggbar telefon, som markerer starten på en ny generasjon smarttelefoner? Vi kan bare spekulere i dette, men det ser ut til å skje.

Utgivelsesdatoen for Samsung Galaxy S10

Vi kan se Samsung Galaxy S10 og S10 Plus lanseres i begynnelsen av 2019, for å være mer nøyaktig tror vi at de vil bli utgitt i løpet av januar. Nå kan det hende at noen av dere vet at dette ikke er den rutinemessige utgivelsesdatoen som Samsung ser ut til å følge opp år etter år når de slipper en ny telefon under S-linjen. Vi tror at denne endringen i planene skyldes det faktum at det sørkoreanske selskapet ønsker å ha en større begivenhet senere på året når de vil gi ut ryktet Galaxy X.

Og siden vi fortsatt snakker om Galaxy X, kan det hende at vi får debut på CES 2019. Dessverre er Samsung så mystisk som alltid, og bestemmer seg for ikke å gi noen stor kunngjøring angående utgivelsesdatoene for disse to telefonene, så hva vi kan gjør nå er bare å spekulere og vente på å høre noe fra dem.

Bare den beste prosessoren for S10

Siden Samsung markerer et tiår med mobile fremskritt når det kommer til S-serien deres, er det ikke rart at de vil ønske å sette bare de beste maskinvaredeler som er tilgjengelig på markedet for deres nyeste flaggskipsmartphone. Et sørkoreansk nyhetsutsalg har kommet med et sett nye oppdateringer angående prosessoren av telefonen siden vi knapt hadde noe å gå på tidligere om det. Fra det de har hørt, kommer Samsung Galaxy S10 til å ha Snapdragon 855 og Exynos 9820 brikkesett.

Det vil være interessant å se hvor mye ytelse man kan få ut av disse to maskinvaredelene. Ja, vi er klar over at de er desidert de beste delene på markedet for øyeblikket, men vi er aldri villige til å skyte unna å sette en telefon på prøve og se hvor godt det kan gjøre under en rekke vanskelige oppgaver.

Funksjoner på Samsung Galaxy S10

En fingeravtrykssensor i displayet er en av de største funksjonene som fans av selskapet venter på å bli integrert. Nå har vi hørt noen rykter som er veldig plausible som sier at med S10 og S10 Plus endelig vil vi se denne funksjonen bli virkelighet. Dessuten kan vi også forvente å se en 3D ansiktsskanner, som er Samsung ikke en for subtil jab hos Apples FaceID som de debuterte da de ga ut iPhone X.

Vise

Når det gjelder design, forventer vi ikke at det sørkoreanske selskapet vil gjøre noen store endringer, så vi vil sannsynligvis ha en telefon som ser utrolig lik S9 og S9 Plus. Den eneste forskjellen kommer til å være størrelsen på skjermen og det faktum at med Samsung Galaxy S10 vil vi ha et større forhold mellom skjerm og kropp, noe som gir ny mening til fantasien om å ha en telefon som er uten ringetone og ser utrolig estetisk ut.

Samsung Galaxy S10s kodenavn

Sist, men ikke minst, vil vi minne deg på at det sørkoreanske selskapet har valgt 'Beyond' som kodenavn for S10. Betyr dette at flaggskipstelefonen deres i 2019 vil markere starten på en ny generasjon telefoner som vil følge et nytt sett med trender? Så langt kan vi bare gjette den sanne betydningen bak kodenavnet, men vi er mer enn klare for å se hva Samsung vil komme med, siden vi er klar over at de alltid er ute etter å komme med telefoner som er holdbare og oppdatert. .