Beste iPhone-spill å spille i flymodus [2020-utgaven]: Rest Hooked on the Fly

Så hva er du på farten eller takler den tøffe situasjonen uten internettforbindelse? Du kan fremdeles spille noen av de beste iPhone- eller iPad-spillene selv i flymodus. Noen populære iOS-spillapper fungerer selv i frakoblet modus. Enten du er glad i actionspill eller har en spesiell smak for gåter, kan du velge ut hva som klikker for deg!

På vei mot en lang flytur eller jakt på noen av de første iOS-spillappene for aldri å la kjedsomhet krype inn i tiden din, vil du finne dette settet med spill som er tidsriktig for å holde deg underholdt. Det har ikke noe å si om du vil spille dem på iPhone-en, eller ønsker å gi dem et løp på din flotte iPad Pro, de er fullstendig optimalisert for å dra full nytte av den overlegne teknologien som finnes på de nyeste iOS-enhetene. Nok sladder? La oss ta disse topp 10 flymodus-appene for iPhone og iPad for lang kjøretur!

Topp 10 apper for flymodus for iPhone og iPad i 2019

#1. Minecraft: Pocket Edition

Minecraft er for spillelskere eller de som har en enorm smak for å oppdage fantastiske ting. Spillet lar deg utforske tilfeldige genererte verdener. Du kan også bygge monumentale slott eller vakre hjem for å gi kreativiteten din en ny himmel. Den har en kreativ modus som tar din kjærlighet for å gjøre noe ut av boksen til det nye nivået. Med kjøpet i appen tilgjengelig vil du legge til kraftigere funksjoner i denne appen for å gjøre den enda mer underholdende.

Pris: $ 6.99

nedlasting

# 2. Mini Metro

Mini Metro er en flott undergrunnssimulator. Spillet handler om å designe et t-banekart for en voksende by. Du vil glede deg over å tegne linjer mellom stasjoner og kjøre tog i toppgir. Med så mange som 18 byer i den virkelige verden tilgjengelig, vil planleggingsferdigheter bli testet til høysetet.

Mens normalmodus er ganske enkel og ideell for nybegynnere, er den ekstreme modusen for proffer som liker å teste sin vidd. Dessuten har dette fantastiske spillet også nattmodus for å beskytte øynene dine mens du spiller i miljøer med lite lys.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 3. Slaget om polytopia

Slaget om Polytopia er et storslått strategisk eventyr. Du må bevise din overlegenhet for å styre verden. Veien din til suksess er full av massive veisperringer, da det er noen ondheter for ikke bare å forhindre deg, men også gjøre deg ferdig - i det øyeblikket du mister deg selv. I tillegg vil du få en hyggelig opplevelse av å oppdage nye land. De automatisk genererte kartene gjør hvert spill ganske spesielt. Med ubegrenset replayverdi, vil du spille det til ditt hjerte innhold.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Altos eventyr

Det er et spektakulært fysikkbasert spill. Den virkelige verden snowboard, dynamisk belysning og væreffekter gir mye moro i skuespillet. Selv om spillet er ganske greit, må du bruke god tid på å mestre det. Med så mange som 180 tankevekkende mål, vil du aldri bli lei. Den kule musikken og lyden sørger for at du holder deg på toppen av ånden for å spille spillet trådløst.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 6. Lumino City

Omfavne dette puslespilleventyret for å gi liv til spilletiden din! Noen har kidnappet Lumis bestefar, som tilfeldigvis er vaktmester for Lumino City. Du må finne ham ved å utforske byen. Oppdag mange fantastiske ting som hager på himmelen; hus gravd ned i klipper og mer. Det er ikke alt, gjennom kjøp i appen, vil du låse opp mer tiltalende funksjoner.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 9. Duet Games

Jeg er veldig glad i Duet Games siden det gir en spennende opplevelse. Den inneholder ni kapitler med falske fortellinger. Du kan spille på nytt for å få bevegelsen din riktig og være i stand til å låse opp mer enn 25 spillsenterprestasjoner. Enda bedre, det er over 40 nye stadier som er designet for å skyte opp opplevelsen. Det intuitive designet og det rene grensesnittet gjør denne spillappen veldig imponerende. - 25. september 2016

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 7. Oceanhorn

Dette utrolig interessante spillet er grunnet for folk som har en stor forkjærlighet for å utforske nye ting. Hovedpersonen i spillet finner et brev fra faren som døde på mystisk vis. Det eneste han etterlot seg var en notisbok og et kjede. Han må legge ut på en episk reise fylt med farer, hemmeligheter og gåter. Kan han overvinne alle disse hindringene? Med god historiefortelling, fantastisk 3D-visualisering og gameplay, gir det en lysende actioneventyropplevelse.

Pris: $ 7.99

nedlasting

# 10. Menneskelig ressursmaskin

Hvis puslespill er de du liker å spille, bør du ikke gå glipp av Human Resource Machine. Dette puslespillet er først og fremst basert på programmering, både for nybegynnere og eksperter. På hvert nivå av spillet gir sjefen din deg en jobb som du må gjøre det. Hvis du kan fullføre oppgaven med perfeksjon, vil du bli forfremmet. Fremfor alt har det flere ekstra utfordringer for eksperter. - 10. september 2016

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 5. Skiplit

Det som gjør Skiplit til et morsomt puslespill, er et enkelt, men ganske spennende konsept. Spillet er sentrert rundt farger møtes. Du må sveipe ballen for å skyte i riktig retning. Det må gå forbi veisperringer for å treffe målet. En ting du trenger å vite at du har lov til å sprette ballen bare noen få ganger hvert nivå.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Ludo 3D

Dette kinesiske Ludo-spillet har alt å tilby deg mye moro. Den kommer med både 2D- og 3D-modus som du raskt kan veksle mellom. Tre spennende nivåer vil holde deg hekket i flere timer. Med forskjellige fascinerende temaer tilgjengelig, kan du til og med finjustere utseendet. Den mørke modusen sikrer at du fortsetter å utnytte spillet med den nødvendige komforten selv om nettene.

Pris: Gratis

nedlasting

Din favoritt?

Utvilsomt er spill den mest populære kategorien i App Store. Selv om jeg liker alle slags spill, er actionspill de som vinner meg over. Hva med deg?

Du vil gjerne også se raskt på disse innleggene:

  • Beste Tower Defense-spill for iPhone og iPad
  • Beste bilkjøringsspill for iPhone og iPad
  • Beste Space Shooting Games for iPhone og iPad
  • Beste Super Mario-kjørealternativer for iPhone og iPad

For å lese flere slike iPhone- og iPad-applister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar