Beste tynnspiss iPad Stylus i 2020 som skriver som en penn

Vi har dekket noen av de beste iPad-pennene på iGB. De fleste av disse var den runde, stortippede stylusen som brukes til å tegne, male, fylle store skår med farger og lignende. Hva om du ville notere notater på iPad?

Det er der den tynne spisspennen kommer inn. Finpunktspennen, som de populært kalles, kan også brukes til å tegne og fargelegge, men de brukes tydelig til å skrive på iPad. Med et tynnpunkt kan du skrive akkurat som hvordan du skriver med penn og papir. Myk, delikat, men solid finpunktspenn hjelper deg med å notere ting på iPad.

Det er mye pennlignende pekepenn til iPad. Noen av dem har disse bittesmå plastiske tingene knyttet til det som gjør det virkelig vanskelig å skrive faktisk. Dette er ikke "smartpensene" eller pennen-typen som er nyttige for notater. Så vi har unngått dem og valgt de med et ekte fint poeng.

Beste tynnspiss iPad Stylus i 2019

#1. MEKO

MEKO-pennen er produsert i rustfritt stål og aluminiumsmateriale av høy kvalitet. Den solide konstruksjonen kombinert med den attraktive designen gjør at den får øyeblikkelig innvirkning.

Med en klar disk kan du enkelt lage et nøyaktig punkt. Siden det er veldig glatt, vil du kunne skrive så vakkert som du ønsker. Du vil ikke ha noen problemer med å erstatte spissen. Denne pennen kommer i seks fargekombinasjoner av sort og sølv, svart og lilla.

USP: Forbedret grep

Sjekk ut på Amazon

# 2. Ciscle

Ciscle er fantastisk for tegning, maling og selvfølgelig for å skrive. Det fine spissen på 1, 8 mm gir utmerket nøyaktighet som lar deg tegne eller skrive jevnt med ønsket flyt.

Laget av høykvalitets kobbertråd, og beholder spissen sin toppfunksjonalitet lenge. Enda viktigere er at det ikke krever at Bluetooth-parring eller app skal fungere. Du kan bruke denne praktiske pennen med de fleste malerier og notat-apper.

Topplegeringen av aluminiumslegering gir et forbedret grep for å holde pennen mer praktisk. Det kommer med det innebygde batteriet som varer opptil 12 timer på en enkelt lading. Batterilevetiden til side, Ciscle fås i tre farger: svart, gull og rosa.

USP: Anti-skidding design

Sjekk ut på Amazon

# 3. Livescribe 3 iPad Stylus

Livescribe 3 er en smartpen. Den er ikke designet for å brukes “på” iPad-en direkte, men uansett hva du skriver med Livescribe 3 (på papir) blir det sendt til Livescribe + -appen nesten umiddelbart. Og du kan konvertere det du skrev til tekst på iPad. Tekst som kan sendes eller deles via Mail, Message, etc. via iPad.

Livescribe 3 kan også spille inn lyd når du skriver, og det kan være nyttig på mange måter. Som demonstrert i videoen, kan du skrive "adresse" mens du dikterer adressen, og alt dette blir lagret. Neste gang er det bare å trykke på ordet “adresse” på lappen på iPad og trykke på Spill av - den innspilte adressen blir spilt av.

Uten tvil er Livescribe 3 ikke din vanlige finpunkts- / tynnspissstift. Hvis du leter etter noe mer enn bare en pekepenn, har Livescribe 3 tingene.

USP: Innebygd minne

Sjekk ut på Amazon

# 4. Zspeed

Zspeed har vært forberedt på å være et fint verktøy for notatlegging og tegning. Den leveres med en ultratynn spiss som gir deg mer kontroll og forbedrer nøyaktigheten. Siden den er lett (11, 5 g) og gir et bedre grep, vil du ha en lettgått tid mens du skriver.

Det premium rustfrie kobberet og stålet øker levetiden. Lommeklemme lar deg bære pennen med letthet. Det tar bare 40 minutter å være fulladet og varer opptil 15 timer. Utover batterilevetiden er Zspeed tilgjengelig i flerfargede alternativer som sølv, gull, rødt, svart og rosegull og kommer med ett års garanti.

USP: Anodisert aluminiumskropp

Sjekk ut på Amazon

# 5. Friendly Swede Premium

Hvis du er ute etter en fin, tynn pekepenn til din iPhone eller iPad-enhet, tilbyr denne modellen av Friendly Swede Stylus akkurat det. Det kommer med et ultratynn tips som lar deg skrive med stor presisjon. Den er svært kompatibel med alle kapasitive berøringsskjermenheter.

Kroppen er laget av slitesterkt aluminium og stål, og den kommer med ekstra utskiftbare tips. Å bytte ut brukt tips er veldig enkelt og kan gjøres manuelt uten verktøy.

Paret med avtakbare elastiske bindestrenger som følger med pennen er veldig nyttig. Du får også en rengjøringsduk av god kvalitet med pekepennen.

I tillegg er Friendly Swede Premium tilgjengelig i flere fargealternativer og leveres med livstidsgaranti.

USP: Elastiske bindestrenger

Sjekk ut på Amazon

# 6. Musemee Notier V2 Stylus

Musemee Notiers V2 Stylus gir deg førsteklasses presisjon med platespissen. Spissen er ekstremt fin og lar deg ha et tydelig syn på skriving.

Den meget ledende spissen muliggjør en eksepsjonell jevn funksjon på enhetens skjerm på grunn av den høye følsomheten. Spissen er også veldig fleksibel, slik at du kan bruke den i nesten alle vinkler.

USP: Superfint tips med et veldig lite visuelt poeng

Sjekk ut på Amazon

# 7. Bargain Depot

Bargain Depot Hybrid Stylus er designet med den nyeste ledende Fiber Hybrid-teknologien og gir deg en jevnere berøringsopplevelse enn de gjennomsnittlige styluspennene. Bortsett fra glattheten, gir den også et holdbart hybridspiss som forhindrer at enhetens skjerm blir skadet og gir ekstra presisjon.

Spissen kan enkelt byttes ut. Pennen er produsert i stål og aluminium av høy kvalitet, og batteriet varer opptil fem ukers tid hvis du bruker aktivt en time daglig. Du får ekstra utskiftbare tips og et sett med elastiske snor med pennen.

Forbi funksjonene, kan du velge Bargains Depot i flere fargealternativer.

USP: Holdbare fiber tips

Sjekk ut på Amazon

# 8. AMPEN

amPen er et fremtredende merke innen iPad stylus. Denne tynnspisspennen er laget ved å bruke disk tip-teknologi for å la deg skrive med ekstrem perfeksjon som om det var en ekte penn i hånden. amPen har brukt en uttrekkbar plastisk diskspiss for å beskytte disken mot skader mens du fører den digitale pennen din med på reiser.

Enten du bruker denne pennen i vinkel eller oppreist, glir plastskiven jevnt på enhetens berøringsskjerm. Dessuten kan du oppnå høy presisjon når du trykker og slår på knapper.

USP: Uttrekkbar plastdiskspiss

Sjekk ut på Amazon

# 9. Evach

Kreative mennesker tror alltid på å oppnå 100% resultater, og for dette går de inn på detaljer. Noe Evach følger med å produsere iPad-stylus av høy kvalitet med en tynn spiss. Denne lette og glatte digitale pennen er din perfekte partner når du skal skrive og tegne ting på iPad-en.

Uten å koble pennen via Bluetooth, kan du begynne å bruke denne pennen på iPad-skjermen. Bortsett fra iPad-en din, er denne pennen også kompatibel med iPhones og andre nettbrett. Det innebygde batteriet er en bemerkelsesverdig funksjon da du kan bruke denne pennen i åtte lange timer når den er fulladet.

USP: 8 timers langt batteri

Sjekk ut på Amazon

# 10. Adonit Jot Pro

Adonit Jot Pro Fine Point Stylus er sannsynligvis en av de mest presise pennepennene for kapasitive berøringsskjermer som med iPhone. Den består av et platetips som gir deg en annen opplevelse i motsetning til å skrive med pennene til gummipissen.

Nøyaktighetsnivået er høyere med platespissen, noe som gir deg klarhet når du skriver. Adonits Jot Pro kobler magnetisk til enheten din, noe som gjør dem uatskillelige fra reiser.

Den er laget av slitesterkt stål og aluminium og kommer med et gummigrep, og gir det et eksklusivt utseende på nivå med enhver luksuriøs styluspenn i markedet.

USP: Magnetisk klamring

Sjekk ut på Amazon

# 11. Wacom Bamboo Fineline 2

Takket være den flytende ytelsen er Wacom Bamboo Fineline 2 utmerket til å skrive. Høytrykksfølsomheten lar deg ta notater med ønsket nøyaktighet.

Den tynne spissen er ganske lett og gir forbedret grep. Derfor vil du like å skrive eller lage notater. Den støtter noen favorittnotat-apper som Bamboo Paper, Notes Plus, Good Notes, Zoom Notes, My Script Smart Note og Notishylle.

USP: Høytrykksfølsomhet

Sjekk ut på Amazon

# 12. Wacom Bamboo Stylus Fineline

Wacom er kjent for å lage pekepenn i topp kvalitet for smarttelefoner og nettbrett. Med Wacom Bamboo får du en pennlignende pekepenn med et fint poeng for å notere notater, raske skisser og mer.

Du kan også bruke den til å krangle rundt, men den er designet for å fungere som en fin spiss. Høytrykksfølsomhet sikrer at du kan skrive med ønsket nøyaktighet.

Palm-avslagsteknologi gir stykket mer bekvemmelighet. Det fungerer med noen populære apper som tar notater som Bamboo Paper, Noteshelf, PDFpen, Note Plus & ZoomNotes. Dessuten er Wacom Bamboo tilgjengelig i flere fargevarianter.

USP: Palm-avslagsteknologi

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. Adonit Jot Script iPad Stylus

Adonit har mye tynn spissstift til iPad. Bare Skriften har et fint punkttips som ikke er dekket med en av de ørsmå sirkulære plastene. Og Jot Script er i front når det gjelder å være en av de fineste tynne spisspennene til iPad.

Det fungerer jevnt og bruk av det føles akkurat som å bruke en penn. Jot Script kom ut som Adonit Jot Script Evernote Edition: det var spesiallaget for de aktive notat-økter.

PixelPoint-teknologien setter spissen på pennen på omtrent 2 mm: tynn nok til å føles som en penn, tykk nok til å fungere sømløst på iPad. Jot Script kjører på et AAA-batteri og Bluetooth 4.0. Hvor lenge batteriet varer, avhenger av hvor mye du bruker og hvor lenge hver notisjonsøkt varer.

USP: PixelPoint-teknologi

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Pakk inn

Så dette er de beste stilene mine for iPad basert på den glatte skriveopplevelsen og bedårende design. Jeg håper du er imponert over dem. Hvis jeg har savnet å inkludere en pekepenn av høy kvalitet til iPad på denne listen, gi meg beskjed om det i kommentarfeltet nedenfor.

Du kan også gjerne utforske:

  • Beste iPad-stativer
  • Beste MacBook-stativer
  • Beste iPad Pro lærvesker
  • Beste Apple blyantvesker

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike iPad-tilbehørslister.