5 måter å fikse IPhone 6 Batteriindikator fast

Fra det øyeblikket iPhone 6 ble tilgjengelig over hele kloden, berømmes den av de som fikk den. Selv om telefonen fungerer veldig bra, ville det være urealistisk å forvente bruken uten sporadiske feil. Uansett hvor flott enheten er, fra tid til annen vil det være feil, som batteriindikatoren sitter fast. Noen ganger stakk det på 100%, andre ganger på 85%, eller et hvilket som helst annet tall, og det er alltid like irriterende. For å bli kvitt feilen, sjekk ut disse 5 måtene å fikse iPhone 6-batteriindikatoren på , og den vil bli borte. Her er løsningene vi forberedte for deg.

Se også: 5 måter å fikse IPhone 6-batteriavløp av Facebook Messenger

5 måter å fikse iPhone 6-batteriindikatoren på

Kilde: bgr.com

Løsning nr. 1: Dato og tid

Det beste stedet å starte er å navigere til Innstillinger> Dato og tid og å sørge for at alternativet "Sett automatisk" er aktivert.

osxdaily.com

Løsning nr. 2: Batteriprosent av / på

Hvis den forrige løsningen ikke fungerte, gå til Innstillinger> Generelt> Bruk, slå av batteriprosenten og slå den på igjen.

ioshacker.com

Løsning nr. 3: Start enheten på nytt

For å starte iPhone 6 på nytt trykker du på dvalemodus / våkne-knappen og holder den til glidebryteren vises. Dra glidebryteren og slå av telefonen. Gjør det samme etter et par sekunder for å snu telefonen.

www.iphonehacks.com

Løsning nr. 4: Oppdater iOS

Hvis det er en ny iOS tilgjengelig, installer den. Du kan gjøre det trådløst uten iTunes. Koble til et Wi-Fi-nettverk, og koble iPhone 6 til en strømkilde. Deretter klikker du på Innstillinger, Generelt, og velger Programvareoppdatering. Trykk på Last ned og installer.

www.basictechtricks.com

Løsning nr. 5: La batteriet renne av

Dette kan hjelpe også. Bare la batteriet renne helt til telefonen slås av. Lad den, og slå den på når den er ladet. Forhåpentligvis vil ikke problemet med indikatoren være der.

Hva annet?

Hvis du prøvde 5 måter å fikse iPhone 6-batteriindikatoren på, og ingenting ser ut til å fungere, slett alt innhold og innstillinger, og hvis det ikke fungerer, kan du kontakte transportøren eller gå til Apple Store.

Sikkerhetskopier filene dine først til iCloud. Trykk på Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Slett alt innhold og innstillinger, og trykk deretter på Slett iPhone. Det tar vanligvis flere minutter, og når oppgaven er ferdig, kan du sette opp iPhone 6 som en ny enhet.