5 måter å fikse mikrofon på IPhone 4s

Å ha noen problemer med mikrofonen på iPhone 4s er et ekstremt frustrerende problem. Før du ringer Apple, eller går til en av Apple-butikkene i nærheten, vil vi tilby deg noen enkle løsninger. Vi foreslår ikke rettelser som kan skade enheten din. Det motsatte. Vi vil tilby deg noen ideer som ikke er kompliserte, men effektive. Sørg for å sjekke ut 5 måter å fikse mikrofon på iPhone 4s nedenfor, og vi håper problemet blir borte.

Se også: 5 måter å fikse IPhone 4s som søker etter tjenester

5 måter å fikse mikrofon på iPhone 4s

Kilde: ourimgs.com

Løsning nr. 1: Beskyttende film.

Det er mange iPhone-brukere som har en beskyttende film på skjermen på enheten. Det kan være grunnen til at du opplever problemer med mikrofon, og i tilfelle du har en beskyttende film, fjern den og se om det er noen forskjell.

Løsning nr. 2: App-tillatelse.

Hvis du har problemet med mikrofonen din når du bruker en bestemt app, bør du gjøre dette: gå til Innstillinger, trykk på Personvern, Mikrofon. Se om appen du bruker har tillatelsen som kreves.

Løsning nr. 3: Støyavbrytelse.

Du bør slå av støyavbrytelse. For å gjøre det, gå til Innstillinger, Generelt, Tilgjengelighet og slå det av. Det blir gjort på sekunder, men det er ofte nøkkelen.

Løsning nr. 4: Rengjør iPhone 4s-mikrofonen.

En annen idé er rengjøring, og det er en god ide, spesielt hvis du har iPhone 4-ene i en viss periode. Du kan rengjøre den med en tannpirker eller en liten nål. Når du rengjør, må du imidlertid være forsiktig og forsiktig.

Løsning nr. 5: Slett innhold og innstillinger.

Ta sikkerhetskopi av filene dine først. Naviger til Innstillinger, Generelt, Tilbakestill, og velg Slett alt innhold og innstillinger. Når innstillingene og innholdet er slettet, kan du konfigurere iPhone 4s som en ny enhet.

Vi håper du fant disse 5 måtene å fikse mikrofon på iPhone 4s nyttige, og at alt fungerer feilfritt nå.