RAW: Innbegrepet av GTA Role playing Game

RAW er en Massively Multiplayer Online Rollespel-spill (MMORPG) Sandbox som fokuserer på realismen og strukturen på Kickstarter. Blant alle de ambisiøse oppslukende open-world flerspillerspillene, har RAW potensialet til å skille seg ut fra resten av sine jevnaldrende. For en god stund nå, fikk Killerwhale Games midler til å rulle ut RAW.

Den virkelige hverdagsimplikasjonen i RAW

RAW henter betydelig inspirasjon fra den kritikerroste Grand Theft Auto, Rust og Arma Life. I tillegg fremmet RAW massivt fokus på de sosiale aspektene i den virkelige verden. For eksempel kan en regjeringsmekaniker klatre opp til stigen hvor spillerne har muligheten til å bli ordførere i de mindre byene. Dessuten kan spillerne også klatre opp stigen og bli leder for et lands virksomhetssystem.

Med RAW kan spillere ansette andre spillere, og de vil også jobbe i et interaktivt miljø. Så langt har RAW samlet mer enn en million visninger på Kickstarter-traileren. Og gjennom crowdfunding har firmaet samlet inn 100 000 dollar. Det ser ut som RAW har skapt et mykt sted for seg selv blant spillerne. Likevel lurer folk også på om Killerwhale gir ekstreme løfter som kanskje ikke kommer til å bli når spillet er sluppet.

Spillerne må legge bensin i kjøretøyene sine og betale for parkering i RAW

Kildene på nettet antyder at RAW er det første prosjektet, og det har allerede fått mye oppmerksomhet i spillindustrien. I RAW kan spillerne konstruere byene og skattlegge inntjeningen til spillerne. I følge kildene garanterer RAW en realistisk skildring av spillingen som ville være ekstremt nøyaktig.

Spillerne må betale parkeringsavgiftene hvis de besøker steder i spillet. Selv kjøretøyene i RAW må tankes regelmessig. Videre må spillerne bygge bensinstasjoner og biler for å tjene sitt levebrød. Det enorme omfanget som RAW har i vente for spillere gjør noen få spillere bekymret.

Utvikleren er klar over utfordringene som ligger foran dem og RAW. Spillet vil kreve en betydelig mengde tid i spillet, sammen med koding og innsats.

Utfordringene som Killerwhale har møtt så langt

Ifølge Killerwhale har den største utfordringen vært å avskjedige programmerere så vel som 3D-modellere. Det sentrale systemet i spillet, som nå, er i den konvensjonelle tekstformen. Killerwhale skal ennå ikke gi ut en offisiell video, bilder og sniktitt av det forestående spillet. Følg med!