Slik løser du tilfeldig omstart av problemer på Galaxy S4

Bare fordi Samsung Galaxy S4 er en flott telefon som ikke betyr at telefonen er problemfri og at du får en feilfri opplevelse. Du kan ikke navngi en eneste smarttelefon som er feilfri. Her vil vi diskutere det tilfeldige omstartproblemet på Galaxy S4 og dets løsninger.

Et stort antall Galaxy S4-eiere møter det tilfeldige omstartproblemet. Telefonen starter på nytt selv uten noen åpenbar grunn. Hvis dette tilfeldige omstartingsproblemet på Galaxy S4 også skjer med deg, er her noen få trinn å følge som kan løse problemet.

Mulige løsninger for tilfeldig omstartproblem på Galaxy S4

  • Noen brukere har funnet en løsning på dette problemet ved å oppdatere programvaren. For å gjøre det, åpne Innstillinger på Samsung Galaxy S4 og gå til Mer> Om enhet> Programvareoppdatering og trykk på Oppdater-alternativet.
  • Forsikre deg om at alle appene er oppdaterte ved å laste inn Play Store. Gå deretter til Mine apper og velg Oppdater alle.
  • Myk tilbakestilling av enheten, fordi dette enkle trinnet kunne være nyttig mange ganger. Trekk ut batteriet fra Galaxy S4 og vent noen sekunder til et minutt før du starter opp enheten normalt. Denne prosessen vil tømme all statisk elektrisitet som blir lagret i noen komponenter. Sett inn batteriet, slå på det og sjekk om problemet med den tilfeldige omstart er løst.
  • Hvis problemet fremdeles består, sjekk batteriet for fysiske eller væskeskader, fordi hvis det er en avbrutt strømforsyning, kan dette forårsake problemet. I så fall må du bytte ut batteriet med et nytt.

www.fixedbyvonnie.com

  • I tilfelle du har forankret enheten nylig og står overfor det tilfeldige omstartsproblemet siden den gang, er det beste alternativet å gå tilbake til den originale firmwaren, da det er stor mulighet for at den installerte ROM-en ikke er stabil nok og gir opphav til problemet.
  • Mange problemer på Galaxy S4 er relatert til det eksterne minnekortet . Så hvis du bruker MicroSD-kort, må du fjerne det etter at du har lagret bildene og andre data på telefonen din og se om problemet fortsatt oppstår.
  • Dette tilfeldige omstartproblemet på Galaxy S4 kan oppstå på grunn av en tredjepartsapp. Gå inn i sikkermodus. Hvis du ser at problemet forsvinner i sikkermodus, forårsaker definitivt en app dette tilfeldige omstartproblemet på Galaxy S4. Så du kan fjerne appene én etter én eller utføre en tilbakestilling av fabrikken.

Hvis du har prøvd alle de ovennevnte rettelsene, men ikke kunne bli kvitt problemet, kan du lese denne artikkelen: Slik løser du Samsung Galaxy S4 tilfeldig omstart av problem