Hvordan fikse batteriprosenten ikke oppdateres på iPhone 6s og iPhone 6s Plus

Batterilevetid, ytelse osv., Er noen av de vanlige problemene som de fleste smarttelefonbrukere stadig vender på. Men noen av iPhone 6S og iPhone 6S pluss brukere har klaget på et veldig uvanlig problem, og det er batteriprosentindikatoren som sitter fast i statuslinjen, den oppdateres ikke i det hele tatt eller batteriprosenten hopper dramatisk ned etter ingen endring i lang tid. Apple har blitt kontaktet for dette problemet, og de har erkjent det. Dette er et programvareproblem som Apple lovet å få frem noen rettelser med neste iOS-versjon. Men ikke få panikk, for du kan bruke noen triks i mellomtiden for å bli kvitt dette problemet. Rettingene blir forklart nedenfor:

Les også: 5 måter å fikse iPhone 6S Bluetooth som ikke fungerer

Du kan også lese: o Slik får du iPhone 6S-kontaktene på startskjermen.

Potensielle rettelser for å fikse batterilevetid som ikke oppdateres på iPhone 6S og 6S pluss:

Løsning 1:

I følge Apple forekommer dette problemet hovedsakelig med brukere som har endret tidssonen på grunn av noen årsaker og ikke aktiverte den automatiske dato- og tidsfunksjonen. Følg trinnene nedenfor for å aktivere automatisk dato og klokkeslett for å løse problemet.

 • Forsikre deg først om at enheten din har mobildata eller at Wi-Fi-tilkoblingen er på.
 • Åpne deretter innstillingsappen på iOS-enheten din og trykk på generelt.
 • Trykk på alternativet Dato og tid.
 • Her vil du se et alternativ kalt 'sett automatisk'. Slå den på.

osxdaily.com

Det er det, og start deretter enheten på nytt. Følg instruksjonene nedenfor for å starte iOS-enheten på nytt.

 • Trykk først på strøm- eller låseknappen i iPhone 6S og 6S pluss som vanligvis ligger på oversiden eller øverst til høyre.
 • Trykk deretter nede Hjem-knappen nederst i midten.
 • Fortsett å trykke på begge knappene i noen sekunder til du merker Apple-logoen på skjermen. Det kan ta rundt 10 sekunder, og enheten vil bli startet på nytt.

Så utfør metoden og sjekk nå om problemet er løst for deg.

Hvis metoden ovenfor ikke fungerer for deg, følg den andre metoden.

Løsning 2:

Noen ganger kan bare en liten veksle på displayet for batteriprosentindikator løse problemet for deg. Det du må gjøre er å slå den av og deretter på baksiden, noe som vil oppdatere batterimåleren, selv om denne løsningen er midlertidig. Her er prosessen for å skifte batteriprosentindikator i iPhone 6S og iPhone 6S plus.

 • Åpne innstillingsappen fra startskjermen.
 • Trykk på generelt og deretter bruk.
 • Under bruk, trykk på alternativets batteriprosent for å gjøre det "PÅ". Eller ellers ta den av hvis den var på og deretter på den igjen.
 • Avslutt av innstillingsappen.

www.youtube.com

Du kan bli kvitt batteriprosentindikatoren som sitter fast umiddelbart etter denne metoden.

Selv om de ovennevnte to trinnene kan fungere for mange, vil noen av dere fremdeles møte problemet hvis det oppstår på grunn av operativsystemet. Så du må vente til Apple kommer ut med deres neste OS-versjon som vil være iOS 9.3. Det foreslås alltid en oppdatering med den nyeste versjonen, ettersom den kan fikse opp mange av feilene til forgjengeren. Så ikke glem å oppdatere enheten din med den nyeste iOS 9.3 når den ble utgitt av Apple.

Men i mellomtiden kan du prøve å følge metodene ovenfor og bli kvitt problemet midlertidig.