Slik bruker du profildelingsfunksjon på Galaxy S6

Samsung har inkludert mange innovative og avanserte funksjoner i det nye medlemmet av Galaxy-familien, Galaxy S6. Profildelingsfunksjon er en av dem som lar brukerne dele profilinformasjon som bilder, meldinger og andre med andre mennesker. Men for å bruke denne interessante funksjonen først, må den aktiveres. Her vil vi diskutere alle trinnene for å bruke profildelingsfunksjon på Galaxy S6.

Galaxy S6 tips og triks, må spille spill for Galaxy s6 og mer diskuteres også på siden vår.

Se også - Slik løser du problemet med overoppheting av Galaxy S6

En varslingsmelding for deling av profiler vises når enheten slås på for første gang eller etter at en fabrikkdata tilbakestilt er utført. Hvis du ser varslingsmeldingen for aktivering eller bruk av profildelingsfunksjon på Galaxy S6, fortsett med følgende trinn og aktiver funksjonen:

> Trekk ned skjermen fra toppen av hjemmet ved hjelp av fingerspissen. Hvis du gjør det, vil varselmenyen bli bedt om deg.

> Trykk på Enhanced Feature for å fortsette.

> Når informasjonen blir bedt om det, klikker du på Ok etter å ha lest detaljene.

> Vilkårene vil bli vist for deg hvis dette er første gang funksjonen brukes. Merk av for avmerkingsboksene “Jeg er enig i samlingen” og “Jeg godtar vilkårene” og trykk deretter på Godta-knappen.

> Gi deg tid til å bekrefte telefonnummeret ditt. En bekreftelseskode vil bli gitt til deg. Profildelingsfunksjonen blir aktivert når koden er bekreftet.

> Trykk på Ok.

> Radioknappen ved siden av PÅ under deling av profiler vil vises grønt når denne funksjonen er aktivert. Trykk på Neste etter å ha gått gjennom informasjonen.

Hva gjør du hvis popup-vinduet for deling av profiler hopper over av deg?

Hvis du savner popup-skjermen for deling av profiler, men du vil bruke profildelingsfunksjonen på Galaxy S6, følger du trinnene:

> Trykk på Kontakter fra startskjermen til Galaxy S6.

> Trykk på Min profil under Kontakter.

> Nå må Profildeling deles.

> Trekk bryteren for profildeling til høyre. Den vil aktivere funksjonen.

> Etter å ha lest vilkårene, trykk på Godta.

> Vent litt til Galaxy S6 er bekreftet for at denne funksjonen skal være aktivert.

Slik kan du dele profilen med vennene dine på Galaxy S6

Nå vet vi trinnene for å aktivere profildelingsfunksjonen. Nedenfor vil vi diskutere hvordan du kan dele profilen din med andre.

> Trykk på Kontakter fra startskjermen til Galaxy S6.

> Neste må du trykke på Min profil.

> Trykk på Rediger som blir funnet øverst til høyre på skjermen (ved siden av Mer).

> På den skjermen må informasjonen din, som telefonnummer, navn, e-post, adresse etc. skrive inn. Det er også mulighet til å legge til et annet felt når det er nødvendig. Du må trykke på knappen "Legg til et annet felt".

> Du blir bedt om å legge til et nytt felt-skjermbilde, feltet som du vil legge til markerer avmerkingsboksene ved siden av dem. Trykk deretter på Legg til for å fortsette.

> Trykk på Lagre når du er ferdig. Det vil lagre den nylig opprettede delbare profilen.

Enkel delingsfunksjon på Galaxy S6

Den enkle delingsfunksjonen på Galaxy S6 lar oss dele store filer på en enklere måte med venner og andre gjennom Kontakter. Denne delingsfunksjonen er tilgjengelig i de fleste applikasjoner inkludert My Files, S translator, S Health, Voice Recorder, Samsung Apps, Action Memo and Gallery.

Trinn for å dele filer med Galaxy S6s enkle delingsfunksjon

> Trykk på Apps fra startskjermen.

> Trykk på Galleri.

> Velg bildet du vil sende. Bildet kan velges for å dele fra kameraet, Flere faner eller nedlastinger.

> Du vil se deleikonet som ligger nederst på forhåndsvisningsbildet.

> Nå trykker du på Kontakter-ikonet.

> Fra kontakten All, velg kontaktene du vil sende bildet til. Avmerkingsbokser er der ved siden av kontaktene, du trenger bare å merke av i ruten.

> Trykk på Ferdig.

> Start fildeling ved å trykke Ok. En ting du bør vite at ekstra kostnader kan kreve for fildeling via mobilnett. Det er bedre å kontakte leverandøren din og bekrefte den.

> Vent til filene blir delt helt.

Se for mer hjelp