Beste subwoofere under $ 200 å kjøpe i 2020

Leter du etter en topp beste subwoofer for å få den ultimate lydopplevelsen? Her er listen over de beste subwoofere under 200 dollar hvis du er ute etter noe rimelig, men likevel snazzy som kan forbedre lydopplevelsen hjemme eller på kontoret. Hvis du skulle slå opp de beste billige subwoofere, vil du finne at det er mange av dem i markedet. Men problemet ligger i hvor mange av disse høyttalerne som virkelig er verdige prisen du betaler for dem. Med litt innsikt i de beste høyttalerne som er tilgjengelige for deg, kan du enkelt finne hvilke som vil være best egnet for deg.

Subwoofere har blitt stadig mer populære både hjemme og ute på grunn av deres evne til å gi uovertruffen lyd / lydkvalitet. De reproduserer lave frekvenser med største klarhet og har en woofer eller mer montert inne i et høyttalerhjørne. En subwoofer kan være aktiv eller passiv. En aktiv subwoofer har en innebygd forsterker, mens den passive motparten bruker en subwooferdriver og kabinett med en ekstern forsterker. Den gode nyheten er at uansett hvilken type du velger, kan du ofte få en god subwoofer for en anstendig pris og med imponerende funksjoner. Imidlertid må du alltid huske et par ting når du bestemmer deg for å investere i en subwoofer. For det første, pass på å se at subwooferen du planlegger å kjøpe er fra en produsent som du kan stole på. For det andre, sørg for at du følger installasjonsinstruksjonene riktig. Dette er fordi en dårlig designet subwoofer har en tendens til å forringe den musikalske ytelsen til et avspillingssystem over en periode. Her gir vi deg en liste over subwoofere under prislappen på $ 200 som du kan vurdere å sjekke ut.

Se også: Beste videokameraer under $ 300

Beste subwoofere under $ 200

Beste subwoofer med Big Bass Rendition

Polk Audio PSW10

Den enkle 10-tommers subwooferen har en all-MDF ikke-resonant kabinettkonstruksjon designet for lave forvrengningsfrie frekvenser. Den svarte subwooferen har en 10-tommers dynamisk balanse-kjegerdriver laget av polymerkompositt og en høystrømsforsterker som gir stor bass. Forsterkeren har en dynamisk effekt på 100 W og en kontinuerlig effekt på 50 W. Enheten implementerer også laserbasert Klippel-måleteknologi for forbedret linearitet, samt presis og dyp lyd. Skapet inkluderer innvendig avstivning og 0, 75-tommers tykke ledeplater og viser en kornet overflate på sidene.

Den unike designen sikrer at subwooferen er jevn og stabil selv ved høye volumnivåer for å sikre at strømmen utnyttes effektivt. Den leveres med to lydhøyttalerinnganger og -utganger og en nedover skyvegulvskoblet port. Smart sensing kretsløp slås av og på automatisk for å forhindre skade på subwooferen, mens kompresjonskretsene reduserer forvrengning i størst grad ved høyt volum. For å oppnå best mulig ytelse for subwooferen, må du imidlertid ikke bruke den i volum større enn 85 dB kontinuerlig i en lang periode.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Polk-subwooferen er et godt valg for deg som vil forbedre filmopplevelsen, med høy lydkvalitet.
 • Høyttalerinnganger og -utganger gjør subwooferen ideell for de som ønsker å koble den enkelt til ethvert system.

Se det på Amazon

Beste subwoofer for avgrensede eller små områder

Kenwood KSC-SW11

Kenwood-subwooferen kommer i et solid aluminiumskabinett. Den svarte kompakte enheten har en kablet fjernkontroll for å opprettholde en kontroll over variabel lavpassovergang og volumnivå, så vel som jordledning og strømkabel. Den inkluderer også en innebygd forsterker med en RMS effektgrad på 75W og en maksimal effektvurdering på 150W, og eliminerer dermed behovet for en ekstern forsterker.

Subwooferen har et rektangulært design og gir et stilig utseende. Du kan koble det til batteriet ved bare å koble subwooferen til den og jordet den.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Denne subwooferen fra Kenstar oppfyller kravene for de som vil bruke en enhet med høy effekt i små mellomrom, for eksempel under bilsetet.
 • Enheten passer for deg som vil ha en subwoofer som de enkelt kan installere uten problemer.

Se det på Amazon

Beste subwoofer med skumomgivelser

Planet Audio AC12D

Subwooferen har en 2-tommers dobbel stemmespole i aluminium, en polypropylen kjegle, en skum surround og en tilpassbar trimring. Enheten har 88 dB følsomhet (1 watt / 1 meter), 32 Hz resonansfrekvens, 34 Hz ​​portfrekvens, 4 Ohm impedans og 1 800 W effekt. Den består av en stangventilasjon og fungerer i et portet eller forseglet kabinett som er laget av 3/4 ″ MDF.

Den svartfargede enheten har en måling på 13 x 13 x 6 ”, en monteringshøyde på 5, 38”, en monteringshullsdiameter på 11 ”og en rund portomkrets på 3”.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Planet Audio-subwooferen er det beste alternativet for folk som leter etter en holdbar enhet på grunn av polypropylenmaterialet for å gjøre kjeglen og aluminiums korrosjonsbestandighet og lav tetthet.
 • Effektvurderingen på 1800 W sikrer at enheten er ideell for de som ønsker å glede seg over høy lyd.

Se det på Amazon

Beste subwoofer med et elegant design

Akustisk lyd PSW-8

Den 8-tommers akustiske lydenheten er en lang nedkjøring-subwoofer med en frekvensrespons på 26 til 250 Hz, 30W topp effekt, 97 dB effektivitet og 8 ohm impedans. Enheten leveres i en MDF-kabinett med høy tetthet med svart askebehandling og har avansert RFL-bassrefleksdesign. Subwooferen har en justerbar uavhengig forsterkningskontroll og en PVA-behandlet kjegle med høy stivhet. Den inkluderer også høyttalernivå og lavt nivå innganger og utganger, en bassport som er slisset i bunnen, en fasekontrollbryter, signalfølende automatisk avstengningsfunksjon og variabel lavpassfrekvensovergangsstyring.

Den innebygde forsterkeren har høy effektivitet for å gi skarpe og klare basslyder, mens den lange ekskursjonskjeglen gir en nøyaktig og dyp respons. I tillegg sikrer kabinettets konstruksjonsstil, høyttalergeometri og riktig valg av førermateriell deg klarere og renere lavere lyder. Den dempede og internt avstivede kabinettet kutter av indre stående bølger og andre resonanser som påvirker ytelsen. Driveren er laget av resonansfri, dynamisk balanse og holdbare materialer.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Subwooferen er det beste alternativet for folk som ønsker å koble den til hjemmekinoanlegget eller surroundsystemene sine for å forsterke lyden som produseres.
 • Enheten er en god idé for deg som vil spare på gulvplass ved å montere subwooferen i enten taket eller veggen.

Se det på Amazon

Beste subwoofer med en forseglet kabinett

Pioneer TS-WX1210A

Pioneer-subwooferen har en forseglet kabinett med teppefinish. 12-tommers enheten er forhåndsinnlastet med en klasse D-forsterker, en uretan-omringing, en cellulosefiberkjegle og en fjernkontroll. Det svarte tilbehøret er tilgjengelig i størrelsen 26 x 18 x 12 tommer.

Subwooferen har en toppeffektvurdering på 1300W; en RMS effektrating på 350W; følsomheten på 114 dB og en frekvensrespons på 20 til 125 Hz. Forsterkeren har en bassøkning på 0 til 12 dB og crossovers.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Subwooferen er verdt å vurdere av de som vil at subwooferen deres skal ha et utpreget utseende på grunn av teppefinishen.
 • Enheten er en god idé hvis du vil at systemet skal produsere høye lyder.

Se det på Amazon

Beste subwoofer med bakre broplate

OSD Audio IWS88

Subwooferen har to 8-tommers woofere laget av injisert polypropylen, store magneter og en forsterket bakplate for å produsere bass av god kvalitet. Den passive forsterkeren inkluderer også et malbart rist, en utskjæringsmal som også fungerer som et malingsskjerm og et hunde-øresystem for montering av subwooferen. Den svarte enheten har en effektgrad på 350 W, en frekvensrespons på 38 til 500 Hz, følsomheten på 90 dB og en impedans på 8 ohm. Du må koble en subwooferforsterker for å drive denne enheten.

OSD Audio-subwooferen har en størrelse på 11-7 / 16 x 18-7 / 8 x 4 inches og en monteringsdybde på 3-9 / 16 inches.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Enheten er et godt valg for folk som leter etter en subwoofer på veggfestet på grunn av begrenset gulvplass.
 • Subwooferen er verdt å vurdere om du er fast bestemt på å oppleve mer bass med hjemmekinoanleggets surroundsystem eller når du lytter til favorittmusikken din.

Se det på Amazon

Beste subwoofer med installasjonssett

Bazooka BTA850FH

Denne subwooferen har et 8-tommers drevet rør med 50 W effekt. Røret har en matt finish for å gi det et utpreget stilig utseende. Det er ikke nødvendig å bore hull for å installere Bazooka-enheten. Det tillater bruk av en ekstern basskontrollmodul om nødvendig. Subwooferen leveres sammen med en universal BTAH og FAST-9999 skjøteledning. Den har en størrelse på 20 x 6 x 19 tommer.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Subwooferen er ideell for pop- og rockmusikkelskere som liker den høye lyden.
 • Enheten er verdt å vurdere av folk som rik basslydgjengivelse fra hjemmekinoen deres er av største betydning.

Se det på Amazon

Beste subwoofer med Twisted Flare Port

Yamaha NS-SW050BL

Yamaha-subwooferen har en 8-tommers høyformet kegleformet woofer og en vridd fakkelport som tilbyr tett og tydelig bass. Den har også avansert Yamaha Active Servo Technology II, diskrete amp-kretser og bassyteknologier med høy ytelse for å gi en imponerende rik basrespons.

Den vridde fakkelutformingen gjør at luft kan strømme jevnt rundt portkanten, noe som resulterer i mindre støy som produseres og reproduserer nøyaktig, lav og tydelig frekvens. Den svarte enheten har en størrelse på 11-1 / 2 x 11-1 / 2 x 13-3 / 8 tommer.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Enheten er ideell for de som ønsker en stilig subwoofer til rommet sitt på grunn av det strukturerte finish.
 • En subwoofer er definitivt et flott alternativ for folk som ønsker å høre klar, realistisk og tett bass uavhengig av lydtype.

Se det på Amazon

Beste subwoofer med dual Voice Coil

Rockford Fosgate R2SD2-10

Den 10-tommers ultra-grunne subwooferen fra Rockford Fosgate har to stemmespoler og kommer montert i en stemplet støpt kurv med integrert lineær edderkoppventilasjon laget av 16 AWG glitterledninger. Den har også en klasse D-forsterker og push-kontakter for kabling. Kjeglen er laget av glimmerinjisert injeksjon av polypropylen.

Enheten kan arbeide med en maksimal effektgrad på 400W og har en impedans på to ohm. Subwooferen har en størrelse på 12 x 12 x 5, 4 tommer og en monteringsdybde på 3, 4 tommer. Den har et solid design mens den svarte fargen gir et elegant utseende.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Subwooferen er ideell for de som ønsker å bruke den sammen med billydsystemene sine på grunn av fleksibiliteten i kablingen.
 • Enheten er verdt å vurdere om rughet er din primære bekymring.

Se det på Amazon

Beste subwoofer med kraftig motor

Kicker Comps 40CWS84

Kicker-bilens subwoofer kommer med en sprøytestøpt lett polypropylen-kjegle med en ribbestrøket og tøff polyuretanlyd. Den tunge motoren har en rip-resistent edderkoppventil med stor diameter med spiralglødeledninger med høy styrke. Enheten på 8 ”i diameter omfatter også en spiraltråd med høy temperatur som omgir en ventilert stolpe og 1/4-tommers spadetilkoblinger. Den har også en maksimal effekt på 400 W og 200 W RMS. T-sporene med firutlufting holder wooferen kjølig og holdbar.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Subwooferen er sterkt anbefalt for de som ikke ønsker at enheten skal produsere noen form for forvrengning.
 • Enheten er ideell for folk som er interessert i å bruke subwooferen i friluftapplikasjoner og forseglede eller avluftede kabinetter.
 • Evnen til de firluftede T-sporene for å holde enheten holdbar og kjølig, gjør det verdt å gi subwooferen en tanke hvis du er opptatt av å varme den opp ved langvarig bruk.

Se det på Amazon

Beste subwoofer med Dolby-innganger

BIC America F12

Denne frontdrevne enheten leveres med en 12-tommers lang innsprøytningsstøpt woofer og en BASH designet forsterker sammen med Dolby Digital / DTS og Dolby Pro Logic-innganger. Subwooferen har også RCA-innganger på høyt nivå, gullbelagte terminaler, en magnetisk skjerming og en patentert Venturi-ventil som holder støy i sjakk. Den støtter automatisk signalmåling, justerbar volumkontroll og justerbare crossover-evner.

Enheten har en dynamisk toppeffektvurdering på 475W, en impedans på 8 ohm og en frekvensrespons på 25 til 200 Hz. Den svarte subwooferen er nesten firkantet og har en størrelse på 21 x 19 x 12 tommer.

Hvem skal kjøpe dette?

 • BIC America-systemet er en god idé for folk som ønsker fullstendig støy eliminering når de ser på favorittfilmen sin eller lytter til musikk.
 • Subwooferen er et must-have tilbehør hvis du er spesielt interessert i rik, tydelig og kraftig lydgjengivelse.

Se det på Amazon

Beste subwoofer med stereo- og linjenivåinnganger

Sony SACS9

Den aktive Sony-forsterkede subwooferen består av en 10-tommers forsterket og cellulær skum-glimmer-woofer, linjenivå og høyttalerinnganger, en kegelmembran og en RCA-ledning. Kegelmembranen gir lavendeløs resonans for å berike bassopplevelsen. Enheten leveres pakket i en trefinérhylle som er i stand til å beholde sin form og har en svart overflate som passer til de fleste interiører.

Den har 115 W effekt, 28 til 200 Hz frekvensrespons og 6 Ohm impedans. Enheten har en størrelse på 11-5 / 8 x 13-5 / 8 x 15-3 / 4 tommer.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Sony-systemet er et godt valg for festelskere som vil ha litt ekstra glede med bastung musikk.
 • Enheten er ideell hvis du leter etter en subwoofer som kan dempe vibrasjonen i skapet.
 • Den kompakte enheten er verdt å vurdere av folk som har begrenset plass og likevel ønsker kraftige lyder fra subwooferen.

Se det på Amazon

Beste subwoofer med Mahogany Finish

Teaterløsninger SUB8SM

Den slanke subwooferen omfatter en 8-tommers lavfrekvens, nedoverfyring og høyeffektiv transduser, en høyeffektiv digital frekvensomformer, krysningsfrekvens- og volumknapper, høynivå- og RCA L / R-innganger og utgangsfjærterminaler. Theatre Solutions-enheten har også forsterknings- og variabelfrekvensstyringsknapper, en bunnslisset bassport, en 180- eller 0-graders fasebryter, en innebygd automatisk avstengningsmekanisme, en Y-adapter, en 115 AC-ledning og to 9-tommers og 10 -tank RCA-kabler. Den automatiske avstengningsmekanismen slår enheten til ventemodus og sparer strøm hvis den ikke mottar noe signal på to minutter. Porten lar luft flyte jevnt gjennom skapet, noe som resulterer i mindre portstøy og turbulens.

Systemet har 24 dB per oktav crossover og 8 Ohm impedans. Det kommer omgitt av en MDF-kabinett med høy tetthet som har avansert RFL-bassrefleksdesign. Subwooferen har en størrelse på 4, 75 x 24, 625 x 15, 75 tommer og har en mahognyfinish som gir den et stilig utseende.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Y-adapteren gjør Theatre Solutions-systemet til et flott alternativ for de som vil montere subwooferen på enten veggen eller taket.
 • Den slanke strukturen er verdt å vurdere av folk som ønsker å holde enheten under møblene sine.
 • Subwooferen kan anbefales for musikk- eller filmelskere som ønsker kraftig ekstra bass med hjemmekinoopplevelsen.

Se det på Amazon

Beste subwoofer med støpt aluminiumskurv

JBL GT-Bass Pro12

Den JBL-drevne subwooferen har en slipstream-port som kutter av portstøy og gjør bass fri for forvrengning ved høye utgangsnivåer. Den 12-tommers polypropylen kjeglen er innelukket i en støpt aluminiumskurv med en 150W effektforsterker, linjenivå og høyttalerinnganger og store høyttalerskytterstenger og dobbeltstablede magneter. Den har en signalføler påstandsevne som slår enheten av og på automatisk når den mottar signaler fra hovedenheten. Systemet omfatter også separate kontroller for å justere fase, bassforsterkning med lav pass og inngangsnivåer bortsett fra en fjernkontroll som hjelper deg med å gjøre justeringer av kjøretiden.

Den svarte enheten har en ventilasjonsmotor som gir termisk beskyttelse og en progresjons edderkopp for maksimal mekanisk pålitelighet. Den har en størrelse på 22-7 / 16 x 14-1 / 2 x 12 inches.

Hvem skal kjøpe dette?

 • De fleksible tilkoblingene som støttes av subwooferen gjør den ideell for folk som vil koble enheten i forskjellige biler på forskjellige tidspunkter.
 • Fjernkontrollen som følger med gjør enheten til et godt valg for de som ønsker å gjøre bassjusteringer uten å måtte slutte å kjøre bilen.

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Beste subwoofer under $ 200 med en flott lydkvalitet

Polk Audio PSW505

Alt fra ekte trefinish til den fantastiske MDF-konstruksjonen som gjør lydkvaliteten mye bedre ved å redusere forvrengning og gjøre den høres mer nøyaktig og presis. Subwooferen er perfekt designet for god lyd på 12 tommer. Ventilasjonen på sporet last gir basen som er produsert av denne subwooferen en rik lyd. Den kan enkelt blandes med hvilken som helst hovedhøyttaler, slik at du kan nyte en flott lydopplevelse. Enten du ser på film eller spiller spill, hvis du trenger en realistisk opplevelse, kan PSW505 gjøre akkurat det for deg og det også til en overkommelig pris.

Se det på Amazon

En av de beste subwoofere under $ 150 for å produsere fantastisk lyd

Monopris 109723

Denne 1150 wattstyrke subwooferen er flott hvis du håper å kunne glede deg over filmer og spill sammen med fantastisk lyd. Den har en impedans-matchingkrets, og den inkluderer sin egen kraft. Dette betyr at effekten til fronthøyttalerne ikke reduseres når du har den koblet til høyttalersystemet. Den har muligheten til å gå inn i sstandbymode hvis den ikke mottar noe signal på 2 minutter. Monoprice gir deg muligheten til å holde subwooferen på så lenge du vil, hvis du ikke vil at den skal gå i ventemodus.

Se det på Amazon

Beste subwoofer under $ 200 med et fantastisk utseende

BIC America v1020

Utførelsen av v1020 er strålende. Det ser fantastisk ut og høres like fantastisk ut. Den polerte askegrå finishen sammen med de skrå kantene gir den et rikt utseende og det solide utseendet får deg til å føle at det definitivt kommer til å vare lenge nok. Så med design og holdbarhet ikke noe problem, er det eneste som er igjen lydkvaliteten som også er veldig bra. Gjengivelsen av bass er nøyaktig, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for den uønskede blomstringen som kan fjerne lydens sanne natur.

Se det på Amazon

Beste lille subwoofer under $ 200

Kanto SUB6MG

Denne 5-tommers subwooferen er liten, men kraftig. Det leverer et kvalitetsdesign og en flott lydopplevelse. Når du husker størrelsen, kan det hende at du ikke kan bruke den i store rom, og hvis du er glad i blomstrende basslyder, kan det hende at denne subwooferen ikke passer. Det er flott hvis du liker presis gjengivelse av lyder og hvis du bruker det i et lite rom eller hvis du bruker det på en datamaskin. Den har et justerbart lavpassfilter, full inngang på L / R-linjenivået og ventemodus. Den er liten, noe som betyr at den enkelt kan plasseres uten å ta for mye plass, og kvaliteten på musikken er anstendig, noe som gjør den til en av de beste billige subwooferene du kan kjøpe.

Se det på Amazon

Beste subwoofer under $ 200 med et flott design

Pioneer SW-8MK2

Pioneer gjør kvalitetsbas så mye rimeligere med SW-8MK2. Den er kraftig, har en flott lydkvalitet og bruker et minimalistisk design. Det kan gi deg muligheten til fleksibel installasjon med høye såvel som lave nivåer. Forsterkeren på 100 watt sørger for at du liker en rik bass med denne 8 tommers subwooferen. Den har et ventilert kabinett som hjelper deg med å legge til kvalitet til bassen og gi lydene en mer realistisk følelse. Hvis du håper å kunne nyte lyd av god kvalitet, er dette verdt prisen du vil betale for den.

Se det på Amazon

Beste subwoofer under $ 200 for å ha fantastisk bass

JBL Sub 100

Denne 10-tommers drevne subwooferen er et stilig tillegg til lydsystemet ditt. Med JBL som er synonymt med lydenheter av høy kvalitet, lever Sub 100 opp til navnet sitt. Den er designet for å minimere forvrengning og reprodusere en fantastisk bass. Det integreres sømløst i lydsystemet ditt og forbedrer lydsystemet og øker lydkvaliteten. Effekten er tilstrekkelig for et vanlig soverom eller et lite oppholdsrom. Det er ikke sikkert at du har et større rom. Du må kanskje investere i en større subwoofer for et større område.

Se det på Amazon

Konklusjon

I dag forbedrer musikkelskere som vil glede seg over mer bass for musikken eller filmknappen lydkvaliteten for filmene de ser på, og har begynt å stole veldig på subwoofere. Avhengig av hvor du vil plassere disse enhetene, kan du velge en subwoofer for gulv, vegg eller tak. Dessuten er det subwoofere ment for bruk i biler slik at du kan glede deg over favorittbaseffekten din mens du er på farten. Ulike produsenter tilbyr flere subwoofere i forskjellige effektverdier for å oppfylle forskjellige krav. Kenwood, Pioneer, Yamaha og Sony er noen store aktører i denne forbindelse. Listen over er basert på forskjellige parametere som monteringsstil, effektvurdering, størrelse og designstil. Mens de fleste subwoofere har svart farge, kan de ha forskjellige strukturer som endrer utseendet. Noen produsenter som Theatre Solutions tilbyr imidlertid subwoofere med innkapslinger i forskjellige farger som gir dem et tydelig utseende.