De beste appene for iPhone X

iPhone X er en virkelig fantastisk telefon fra Apple, og de har sørget for å gjøre den virkelig unik ved å integrere utmerkede funksjoner i den. Men en telefon blir aldri fullført uten de perfekte appene. Og dette gjelder også den svært dyre iPhone X. App-butikken er fylt med mange apper for iPhone X, men dessverre er ikke alle optimalisert skikkelig for denne spesifikke telefonen. Så, vi har laget en liste her over de beste appene for iPhone X. Alle appene som er nevnt her vil se bra ut på telefonen din, så gå videre og skaff dem akkurat nå.

Se også: De beste appene for iPhone 8 og iPhone 8 Plus

10 beste appene for iPhone X

Mørk himmel Vær

En værsøknad er et must-have. Dark Sky Weather er designet for å informere deg om værforholdene en time før. For eksempel, hvis det er en mulighet for kraftig regn eller snøfall, vil brukerne vite det en time før. Det vil definitivt hjelpe deg å ta en beslutning i tilfelle du har en plan om å gå ut. Du vil også kunne utforske den vakreste væranimasjonen i denne appen. Igjen integrerer denne appen GPSen og varsler deg om værforholdene til den nøyaktige plasseringen din i hvert minutt. Værvarsel for neste time, neste dag og neste uke tilbys, og det hele er problemfritt.

Last ned Dark sky Weather

YouTube

YouTube er definitivt et godt tillegg til listen over apper på iPhone X. Det vil underholde deg på alle mulige måter. Du kan se filmer, videoer, høre på musikk osv. Denne appen er oppdatert for å fungere på iPhone X på den beste måten. Så ingen sprekker og alt, snarere vil du kunne glede deg over favorittvideoene dine. Hvis ting ser bredere og større ut på iPhone X-skjermen, er det bare en klype på skjermen, og ting blir hakkfast og litt mindre.

Last ned YouTube

Netflix

En annen flott app er Netflix. Dette er en veldig underholdende app for iPhone X som lar deg streame all slags innhold med letthet. Du kan se på videoer, TV-serier og filmer overalt. I tillegg lagrer den all kontoinformasjonen din og visningshistorikken slik at du kan begynne å se der du slapp.

Last ned Netflix

Google Kart

iPhone kommer med Apples eget kart, men hvis du leter etter det beste kartet som din ledsager til alle tider, er Google Maps det beste av alle. Google Maps hjelper deg på alle mulige måter ved å tilby de nøyaktige forslagene. Enten det er en lokal restaurant eller en park i nærheten eller noe i en avsidesliggende by, kan Google Maps ta deg med overalt ved å tilby den beste navigasjonen. Når det gjelder å tilby de beste forslagene til kollektivtransport, kan ingenting være like bra som Google Maps. Så få denne appen på iPhone X sammen med andre apper.

Last ned Google Maps

halogen

Dette er en flott kamera-app som er redesignet fra bunnen av for å passe perfekt til iPhone X. Kameraet ser ut og fungerer bra på iPhone X. Det er designet for å tilby en flott fotograferingsopplevelse. Halide har også full evne til å transformere hvordan du tar bilder med iPhone X. Denne appen er imidlertid ikke gratis som de fleste appene som er nevnt her. Du må betale $ 4, 99 for å få det på iPhone. Så hvis du er en fotoentusiast og hvis du er klar til å bruke det lille beløpet, kan du få denne appen på telefonen din og nyt opplevelsen.

Last ned Halide

Mint

Mint er en veldig nyttig finans-app som hjelper deg å holde deg innenfor budsjettet. Bare skriv inn all din bankinformasjon, kredittkortdetaljer, og denne appen vil spore investeringsvanene, forbruksvanene osv. Igjen kan du opprette en påminnelse om regningen om betaling i denne Mint-appen. Med alle disse, hvis du synes det er vanskelig å administrere inntektene dine, er tips og råd tilgjengelig på denne appen for å hjelpe deg. Med denne appen på iPhone X din, vil du bli en god kontoadministrator.

Last ned Mint

Housecraft

Housecraft er en augmented reality-app som lar deg ha det moro ved å utforme hjemmet med virtuelle møbler. Det du trenger å gjøre er å ta din iPhone med i et rom som har tilstrekkelig plass. Appen vil raskt skanne gulvet og deretter tillate deg å pryde rommet ved å plassere virtuelle møbler. Møblene kan endres på størrelse og fargelegges som du vil. Et bredt spekter av møbler er tilgjengelig i Housecraft-appen, så bare velg det, fargelegg det og legg det på gulvet for å få noen gode ideer om interiørdesign.

Last ned Housecraft

Snapseed

Dette er en strålende fotoredigerer som er enkel og enkel, men som har stor kraft til det. I utgangspunktet kan du bruke den til å laste inn bilder og til å velge filtre. Men den sanne kraften til denne appen ligger i verktøymenyen. Du kan beskjære, redigere, justere perspektiv og kurver og legge til alle slags effekter og filtre for å gjøre bildene fantastiske. Med ett ord, hvis du er ute etter fleksibilitet, er dette den beste bilderedigeringsappen du kan laste ned på iPhone X. Hovedkomponenten i denne appen er Stack som lar deg redigere med letthet. Deretter kan hver av dem lastes opp. Lagre også redigeringen du gjør, og bruk deretter bunken til å dekonstruere de forhåndsinnlastede bildene.

Last ned Snapseed

1Password

Vi har flere kontoer, og alle er beskyttet med et passord. Så det er virkelig vanskelig å huske alle passordene for hver enkelt konto. Og ting blir mer sammensatt hvis passordene er kombinasjonen av tall, alfabet og andre tegn. 1Password er den beste løsningen på det. Dette er en flott app for iPhone X som lagrer alle passordene for deg. Ikke bare passordet, heller ikke kredittkortinformasjonen og andre viktige data kan lagres sikkert i denne appen. Det eneste passordet du trenger å huske er passordet til denne appen. Og det er det.

Last ned 1Password

Google Earth

En annen interessant app for iPhone X å nevne på listen vår. Denne appen er en flott virtuell reiseguide som bringer hele verden på håndflaten. Du kan utforske hele verden gjennom den med letthet. Søk etter et bestemt sted, zoom det, roter det og få den beste opplevelsen noensinne. Den visuelle prakt av Google Earth er stavebundet, og den kant-til-kant-skjermen på iPhone X vil gjøre opplevelsen enda bedre.

Last ned Google Earth

Dette er de 10 beste appene for iPhone X. De fleste appene som er nevnt her, er helt gratis i App store. Få disse og nyt!

Se også: De beste appene for sporing av barn