Fordeler og ulemper ved Samsung Galaxy S8 og S8 Plus

Samsung Galaxy S8 og S8 Plus er blant de vakreste og kraftigste smarttelefonene du kan kjøpe i dag. Hvis du vurderer muligheten til å kjøpe et av Samsungs nyeste flaggskip, må du vite alle fordeler og ulemper, ettersom disse telefonene er alt annet enn billige. Det er akkurat det vi skal snakke om her.

Forskjellen mellom Galaxy S8 og S8 Plus er størrelsen. Dimensjonene til Galaxy S8 er 149 x 68, 1 x 8 millimeter, og S8 Plus 159, 5 x 73, 4 x 8, 1 millimeter. Når det gjelder design og funksjoner, er disse telefonene praktisk talt identiske. Så hvis du er en fan av større telefoner, kan du gå til S8 Plus.

Disse smarttelefonene er kjempebra på mange måter, men det er noen ting som kunne vært gjort bedre. Uten videre, la oss se fordeler og ulemper ved Samsung Galaxy S8 og S8 Plus.

Se også: De første 10 tingene du kan gjøre på Samsung Galaxy S8

Fordeler med Samsung Galaxy S8 og S8 Plus

Først skal vi liste over fordelene med Samsung Galaxy S8 og S8 Plus.

Fantastisk design

Som vi har nevnt i begynnelsen, er Galaxy S8 og S8 Plus blant de vakreste telefonene. Telefonene ser fantastiske ut, og de er slanke rundt. Vi er vant til det flotte designet fra Samsung, og denne gangen, som alltid, gjorde selskapet en fantastisk jobb. Telefonene har et stort vakkert display, og størrelsen på skjermen ødela ikke designen da telefonene ikke er for store og klumpete. Tvert imot, alt er pakket pent og med stil.

Telefonen føles behagelig å holde. Du kan velge mellom to størrelser og noen få fargealternativer. Hvis du vil eie en stilig og ganske enkelt vakker telefon som har alle funksjonene du trenger, kan en av disse være et perfekt valg for deg.

Engaget

Utmerket display

Det ypperste displayet gjør virkelig en forskjell. Hvis du vil ha telefonen som kommer med en flott skjerm, er Samsung Galaxy S8 telefonen du kan kjøpe. Den kommer med såkalt “Infinity display” som som selskapet sier, setter en ny standard for oppslukende opplevelser. Det 5, 8-tommers AMOLED-displayet er lyst, skarpt og ganske enkelt fantastisk. Det tilbyr også fantastisk kontrast.

Ut av boksen er ikke oppløsningen satt til den beste QHD +, 2960 x 1440 piksler. Du må gjøre det på egen hånd. For å endre skjermoppløsningen som er angitt som standard, bare gå til Innstillinger> Skjerm> Skjermoppløsning. Når du har gjort endringene, vil du merke forskjellen - du vil få en fantastisk opplevelse. Det regnes for å være den beste skjermen du kan finne på en smarttelefon i dag.

Topp maskinvare og spesifikasjoner

Som alltid kom Samsung flaggskip med utmerket maskinvare og spesifikasjoner generelt. Telefonene har et Qualcomm Snapdragon 835 brikkesett (i USA), og Samsung Exynos 8895 (i Europa og Asia). Hva annet? 4 GB RAM og 64 GB intern lagring. Når det gjelder intern lagring, hvis du synes 64 GB ikke er nok, kan du utvide den opp til 256 GB.

Flaggskipene har den nyeste Bluetooth 5.0 og WiGiG. Det er også GIGABIT LTE som tillater mye raskere surfing og muliggjør noen nye tjenester. Telefonene har Android 7.0 Nougat som kommer med mange fantastiske nye funksjoner. De har også trådløs lademulighet. Alt dette gjør Samsung Galaxy S8 og S8 Plus til noen av de beste smarttelefonene du kan kjøpe for øyeblikket.

Flott kamera

Noe av det viktigste er kameraet, og Samsung har all grunn til å skryte av seg med den på S8 og S8 Plus. Ikke la antall megapiksler lure deg. Du tror kanskje det ikke er nok, men når det kommer til kameraet handler det ikke om tallene, det handler om kvaliteten.

Flaggskipene har 12 MP kamera med f 1, 7 blenderåpning og 8 MP frontkamera også med f 1, 7 blenderåpning. Det er 8x digital zoom, bildebehandling i flere bilder, pro-modus og mer. Du vil lage mange fantastiske bilder og videoer - du kan stole på den eksepsjonelle opplevelsen.

Funksjoner og sikkerhet

Samsung Galaxy S8 og S8 Plus har så mange fantastiske funksjoner. Du kan aktivere og deaktivere dem i henhold til dine behov og ønsker, for eksempel Alltid på skjerm, Enhåndsmodus, Blått lysfilter og mer. Alle disse funksjonene gjør opplevelsen morsom og morsom.

Når det gjelder sikkerhet, er S8 et godt valg. Du kan låse opp enheten din på mange måter, inkludert fingeravtrykket og Iris-skanneren. Hvis du vil sikre at alle filene, bildene og andre tingene du ikke vil dele med andre, er beskyttet, kan du sette opp en sikker mappe . Alle disse tingene gjør S8 og S8 Plus verdt å ha.

Vanntett

Blant mange andre kule ting disse telefonene har, må vi nevne det faktum at de er vannavstøtende. De er også støvbestandige. Telefonene har IP68-rangering. IP-en står for den internasjonale beskyttelsesmarkeringen, og sifrene viser motstanden mot støv og vann. Det første sifferet er for støv, og det andre er for vann. For eksempel er iPhone 7 IP67-sertifisert. Når det gjelder støvmotstand, er iPhone 7 og Galaxy S8 de samme. Når det gjelder vannmotstand, vinner Samsung S8. Det kan være i det opptil 1, 5 m dypt vannet i 30 minutter.

Gadget Hop

Ulemper ved Samsung Galaxy S8 og S8 Plus

La oss nå gå til de tingene som kunne vært gjort bedre. Her er ulempene med Samsung Galaxy S8 og S8 Plus.

Batteri

Samsung Galaxy S8 kommer med 3000 mAh batteri, og S8 Plus kommer med 3500 mAh batteri. Spørsmålet er, kan dette være nok for en så kraftig telefon? Måten du bruker telefonen på har en enorm innvirkning på batteriets levetid. Hvis du spiller spill, surfer på nettet hele dagen, kan du ikke bortsett fra at batteriet vil vare like lenge. Med andre ord, hvis du er strømbruker, må du lade telefonen oftere.

Det er mange ting du kan gjøre for å forbedre batterilevetiden på Samsung Galaxy S8. Likevel kunne Samsung gjøre dette bedre. Men ikke bekymre deg for mye, da S8 kommer med hurtiglading. Og ja, det lader veldig fort.

Fingeravtrykkleserposisjon

Når vi snakker om Samsung Galaxy S8 ulemper, må vi nevne fingeravtrykkleserens posisjon. Det er ganske rart. Samsung bestemte seg for å plassere fingeravtrykksleser rett ved siden av telefonens bakkamera. Du vil finne at fingeravtrykksleser er vanskelig å nå.

Produsenter plasserer vanligvis fingeravtrykket under kameramodulen, ikke ved siden av. Samsung bestemte seg imidlertid for å gjøre ting annerledes, og mange brukere er ikke glade for denne beslutningen. Det er hovedsakelig fordi de plasserer fingeren på kameraet, og tenker at det er fingeravtrykksleseren.

Forbes

bloatware

Rota på telefonen er noe ingen liker. Både Samsung Galaxy S8 og S8 Plus har massevis av bloatware. Mens noen av de forhåndsinstallerte appene kan være nyttige, er mange andre bare bortkastet plass. Det virker som om søppelprogramvare er overalt. Det er Samsung-apper som de fleste bare ikke bruker. I tillegg til dette kan du forvente å se mange forhåndsinstallerte apper fra operatøren.

Du kan enten fjerne eller deaktivere bloatware på Galaxy S8. Det kommer an på appen det gjelder. Men vi kan alle være enige om at slike apper ikke er annet enn sløsing med plass. I tillegg kan de løpe i bakgrunnen og ha innvirkning på batteriets levetid.

Konklusjon

Vi har listet fordeler og ulemper med Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en av disse modellene, kan du ikke gå galt. Ja, de er kostbare, men skjønnhet og kvalitet er aldri billig. Selv om det er noen ulemper, er disse telefonene nesten perfekte. Vi er sikre på at du vil ha glede av å bruke det!

 

Legg Igjen Din Kommentar