Slik deaktiverer du påloggingsskjerm i Windows 10

I likhet med Windows 8 og 8.1, fortsetter Windows 10 kompromissløst å insistere på at du før hver start av arbeidet må identifisere deg ved å oppgi et passord. Hvis du reiser mye eller forlater den bærbare datamaskinen uten permanent kontroll på jobben, er det absolutt en god idé å forsikre deg om at du bruker passordet for å autentisere. Imidlertid, hvis det er en stasjonær datamaskin eller en bærbar PC som ikke forlater huset, og den bare brukes av familiemedlemmer, vil du kvitte deg med påloggingsskjermen.

www.howtogeek.com

Dette alternativet er praktisk hvis du bruker en virtuell Windows-maskin som bare kan nås via den fysiske hoveddatamaskinen som før du starter arbeidet krever godkjenning av seg selv. Hvis du avbryter obligatorisk oppføring av passord, vil du kunne starte datamaskinen som i "gode gamle dager" når alle disse farene som nå lurer på hvert trinn ikke var der. Imidlertid er vår anbefaling å beholde passordet, men hvis du insisterer, har vi løsningen. Bruk det selvfølgelig på egen risiko, og ikke klag hvis du er blitt overlistet av noen. Denne lille guiden vil vise deg hvordan du deaktiverer påloggingsskjerm i Windows 10.

Du kan også lese: Slik konfigurerer du ikke forstyrr modus i Windows 10

Slik deaktiverer du påloggingsskjerm i Windows 10

techjourney.net

Skriv Netplwiz i søkefeltet nederst til venstre på skrivebordet, til høyre for Windows Start-ikonet. Bare når du skriver inn hele det offisielle navnet, vises et ikon som du må klikke på, og vinduet Brukerkontoer vises. Klikk på brukernavnet du vil "slippe løs" når du logger og fjern deretter merkingen. Etter det, start datamaskinen på nytt, eller bare logg deg ut. I fremtiden vil Windows ignorere og hoppe over påloggingsskjermen og låseskjermen, dvs. at den automatisk logger seg på etter at du har startet datamaskinen eller slått av skjermspareren.

Bildekilde: wccftech.com

Se også: Slik tilbakestiller du Microsoft Edge i Windows 10