5 måter å fikse IPhone 6 svart-hvitt-skjerm

Hvis den vakre og fargerike skjermen på iPhone 6 din ble svart og hvit, er det ikke så komplisert problem som du kanskje tror, ​​og i de fleste tilfeller løser brukere dette på egen hånd. Du finner flere enkle og effektive feilsøkingstrinn du bør prøve, og en av 5 måter å fikse iPhone 6 svart og hvit skjerm vil gjøre susen. Her er de.

Se også: Slik fikser du iPhone 6-sprukket skjerm

5 måter å fikse iPhone 6 svart / hvitt-skjerm på

5 måter å fikse iPhone 6 svart / hvitt-skjerm på

Løsning nr. 1: Gråtoner

Hvor mange ganger har du tilfeldigvis slått på noe på iPhone 6? I det minste et par, og denne gangen kan det være Gråtoner. Hva du skal gjøre er dette:

  • Gå til Innstillinger-appen, og trykk på Generelt
  • Velg tilgjengelighet
  • Sett gråtoner på.

Løsning nr. 2: Zoom

Dette er en av 5 måter å fikse iPhone 6 svart og hvit skjerm som løste problemet for mange brukere, så sørg for å prøve det. Det er to alternativer her, begge like effektive. Den første er dette: gå til Innstillinger> Generelt> Tilgjengelighet> og slå på Zoom, og slå deretter av igjen. Den andre er denne: du må trykke på Hjem-knappen tre ganger, og deretter fjerne merket for zoom. Fargen vil være tilbake.

Løsning nr. 3: Start iPhone på nytt

Vanligvis er en av de forrige løsningene nok, men i tilfelle du ikke synes at de var nyttige, start iPhone 6 på nytt. For å gjøre det, trykk bare på og hold inne strømknappen og flytt glidebryteren for å slå av telefonen. Når den er helt av, trykk og hold inne strømknappen igjen for å slå den på igjen.

Løsning nr. 4: Tilbakestill

Hvis du i noen tilfeller ikke kan starte iPhone på nytt, trykker du på og holder inne Hjem-knappen og deretter på strømmen (hvilemodus / våkne-knappen), og slipp knappene når Apple-logoen vises på skjermen. Forhåpentligvis vil problemet med iPhone 6 svart / hvitt-skjermen være borte.

Løsning nr. 5: Slett alt innhold og innstillinger

Du har sannsynligvis slettet innstillinger og innhold før, og du vet at det kan være ganske effektiv løsning. Bare for å minne deg på, før du begynner, ta sikkerhetskopi av iPhone 6 til iCloud eller iTunes. Dette er hva du trenger å gjøre:

  • Gå til Innstillinger-appen, og trykk på Generelt
  • Bla ned og trykk på Tilbakestill
  • Velg Slett alt innhold og innstillinger
  • Når du velger det, dukker det opp et lite vindu, så du må bekrefte handlingen.
  • Telefonen starter på nytt, og vanligvis om et par minutter og noen ganger mer, vil innhold og innstillinger bli slettet.

Vi er ganske sikre på at en av fem måter å fikse iPhone 6 svart og hvit skjerm vil løse problemet, og skjermen på iPhone 6 vil være normal. I tilfelle det ikke skjer, bør du besøke en av Apple Stores og be om ytterligere hjelp.