Hvordan fikse Galaxy Note 4 GPS tapt konstant

Hvis du holder en Galaxy Note 4 og lider av dårlig GPS-signal eller konstant tapt signal, kan problemet løses på forskjellige måter. Her vil jeg dele noen måter å fikse Galaxy Note 4 GPS-signal tapt konstant.

Galaxy Note 4 GPS-signal

Se også: Slik fikser du Galaxy Note 4 som slås av av seg selv

Slik kan du fikse Galaxy Note 4 GPS-signal tapt konstant

Metode 1:

Sjekk GPS-funksjonaliteten din om den fungerer som den skal eller ikke. For det må du installere GPS Test-appen fra Google play på aksjesoperativsystemet for å teste GPS-funksjonen.

Last ned GPS-testapp

Metode 2:

Dette er en annen metode for å fikse Galaxy Note 4 GPS-signal tapt konstant. Du kan gå for denne metoden hvis andre metoder ikke klarer å løse problemet.

 • Last først GPSfix ved å klikke på lenken.
 • Dette er en zip-fil. Så pakker ut filen gpsfx.zip
 • Nå må du kopiere filene til det tilsvarende stedet.
 • Tillatelsen til filene bør endres til rw-rr-
 • Start telefonen på nytt etter å ha bekreftet at eier av filene er root.

Men før du starter prosessen, må du ta en sikkerhetskopi av noen viktige filer, og disse er:

 1. /system/lib/hw/gps.default.so
 2. /system/lib/hw/gps.goldfish.so
 3. /system/lib/libloc_adapter.so
 4. /system/lib/libloc_api_v02.so
 5. /system/lib/libloc_eng.so
 6. / System / etc / GPS. conf

Metode 3:

En annen løsning er å tømme Google Maps-hurtigbuffer og data. For å gjøre det, naviger til Innstillinger, trykk på Application Manager og finn Google Maps. Trykk på den, og trykk deretter på Tøm hurtigbuffer. Se om dette løste problemet. Hvis ikke, naviger til Innstillinger igjen, trykk på Application Manager> Google Maps og trykk på Clear data.

Metode 4:

Hver gang du har problemer med enheten din, bør du starte den på nytt fordi en enkel omstart kan løse mange problemer, inkludert denne.

Metode 5:

Leserne våre deler ofte løsningene som fungerte for dem.

Dette er hva en av leserne sa:

“Å stramme skruene løste det for meg !!”

Og dette er løsningen som deles av en annen bruker:

“Jeg kom over et forslag om å stramme skruene på telefonen, men jeg gjorde det litt annerledes fordi skruene allerede var tette. Her er hva jeg gjorde for å fikse det:

-Kraft av

- Fjern bakdekselet

- Fjern batteriet

- Fjern SIM

-Fjerne SD-kort

-Fjern alle skruer

-Hold øverst på telefonen i venstre og bunnen av telefonen i høyre hånd og motroter hendene i en vridende bevegelse for å bøye telefonen forsiktig. Ikke for mye, men akkurat nok til å få ting til å bevege seg litt. Gjør dette noen ganger.

-Sett ut SD-kortet

- Bytt ut SIM

-Legg telefonen med forsiden ned på en ren myk overflate og trykk forsiktig ned med tommel på alle overflater, bortsett fra SIM, SD og batteriområdet. Bruk fast trykk, men ikke overdriv - akkurat nok til å plassere det som er under. Gjør dette også på de utsatte områdene der metallkontaktene viser gjennom plastutskjæringer.

-Trykk forsiktig på SIM- og SD-områdene, men ikke knus metalldekslene - akkurat nok trykk til å bøye metallet uten å bøye dem, så vil du høre SIM-kontaktene lage noen få lyder - dette er ok.

-Sett ut alle skruene

-Bytt batteri

-Sett på plass dekselet

-Kraft på telefonen

-Hvis du ikke allerede har GPS-test fra Chartcross Limited, kan du installere den (du kan bruke hvilken som helst GPS-app du liker, men denne er gratis og vil vise deg signalstyrke).

-Kjør GPS-test og vent på en GPS-FIX. Du bør se satellittene på et søylediagram med farger, som skal være minst gule eller grønne. Da skal statusen endres til 3D Fix.

Helt siden jeg gjorde dette, fungerer Google Maps nå (i motsetning til at posisjonsindikatoren blinker hele eller mesteparten av tiden og tygger gjennom batteriet). Jeg kan kjøre igjen! ”

Metode 6:

Hvis ingenting annet ser ut til å fungere, kan du utføre en tilbakestilling til fabrikkdata. Det vil slette alle dataene på enheten din, så lag først en sikkerhetskopi, og fortsett deretter med fabrikkinnstillingen.

 • Først går du til app-skuffen
 • Finn ut Innstillinger og velg det alternativet
 • Gå ned for å finne fanen Generelt og trykk på den
 • Velg Sikkerhetskopier og tilbakestill
 • Velg deretter tilbakestilling av fabrikkdata.
 • Velg tilbakestill enheten etter å ha gått gjennom advarslene
 • Velg nå 'Delete All' for å tilbakestille enheten
 • Telefonen vil starte på nytt

Nå kan du legge til Google-kontoen du bruker. Du kan få tilbake alle dataene derfra.