Topp beste batterisparende apper Android - Fix Slow Charging

Vi har alle problemer med treg lading og tilfeldige batteriavløp på vår Samsung galakse. Dette skjer med alle Android-modeller, og brukerne leter etter noen enkle og effektive måter å spare mer batterilevetid og forlenge bruken av batteriet. Det er få apper som enkelt og sømløst kan øke batteriets levetid, og det er akkurat det vi skal snakke om - beste batterisparende apper for Android.

Topp 10 beste batterisparende apper Android

Batteritid

Batteritid fra Liquidium presenterer enkelheten til en app for å hjelpe deg med alt som er relatert til batteritiden på smarttelefonen din. Denne appen fokuserer på to ting, for å "utvide" og "optimalisere" batteriets levetid. Liquidium gjør disse to tingene til en enkel prosedyre, med en tappeløsning. Når du åpner denne appen, vil du bare se én hovedsides løsning med en enkel og intuitiv design. For det første bruker ikke batteritid for mange ornamenter og ikoner, og det som brukeren trenger å vite er laget perfekt: batteriets levetidestimering.

Batteridoktor

play.google.com

Navnet sier alt. Legen i levende farger.Jeg kan huske første gang jeg brukte denne appen, og jeg ble sjokkert over å se at telefonen min fikk ytterligere 2 dager uten å lade. Ja, jeg optimaliserte Samsung Galaxy S3 ved å bruke den automatiske batterisparefunksjonen som søker etter det som tapper batteriet mitt intenst, og på kort tid bevarte det 45% mer batterilevetid.

Jeg har mye positive tilbakemeldinger for denne appen. Hvis du vil at denne appen skal utnytte sin funksjon fullt ut, bør du vurdere å installere dette programmet også: Clean Master

Hvorfor bruke batterilege? og hvorfor er det den beste batteribesparende appen for Android?

OK, jeg vil ikke diskutere det er 50 000 000 installasjoner, vi vet alle hvorfor det er så høyt.

Deaktiver meningsløse apper som tapper batteriet!

 • Jobb Killer dreper plikter med ett klikk på!
 • Drep apper når skjermen er av!
 • Riktig batteri gjenværende tid!
 • Riktig lading gjenværende tid!
 • Planlegg energisparemodus for arbeid / klasse / søvn og ekstra!
 • Karakteristisk ladesystem for tre etapper!
 • Wifi / informasjon / Bluetooth-veksling!
 • Styring av lysstyrke!
 • CPU-administrasjon (for forankrede telefoner)!
 • Batteritemperatur! - Ladeideer!
 • 15 språk støttes! - Enkelt brukervennlig grensesnitt!

DU Batterisparing og widget

www.androidpit.com

En annen flott batterisparende app for Android-telefonen er DU-batterispareren og widgeten. Dette er også en gratis batterisparende app som kommer med en widget for å maksimere mer enn 50% av batteriet. Det beste med denne appen er at du gjør det den sier og har lite eller ingen ressurser på systemet. Det fungerer uavhengig. Smart pre-batteri funksjoner er i stand til å optimalisere batteriet i sanntid og i bakgrunnsmodus.

Min nest beste Android-batterisparende app. Den finnes på mange nettsteder for sine frittstående funksjoner som gir deg sjansen til å forlenge mer batterilevetid og identifisere hvilken app som hogger systemet ditt. Forskjellen med denne appen er at det kan maksimere batteriets spennvidde uten å deaktivere de fleste av tjenestene og bakgrunnsappene dine som kjører. Den bruker en smart teknologi og en-klikk optimaliseringsteknikk som forlenger batteriets levetid med mer enn 50%.

Greenify

Bildekilde - lifehacker.com

Greenify er en fantastisk app for å forlenge batterilevetiden til din Android Smartphone på en smart måte. Dette er ikke et app killer-program, det følger heller konseptet med dvalemodus som heller enn å stoppe en ubrukt app fullstendig automatisere dvalemodus. Når det er behov for å vekke den sovende appen, bruker telefonen mye mindre batteri enn å starte en stoppet app.

Det er et alternativ å velge appen som skal ta seg en lur mens hverdagen bruker apper som alarm eller melding-app kan ekskluderes fra den funksjonen. Hvis du bruker Android 6.0, er det noe du kan glede deg over, for eksempel en aggressiv funksjon som sender appen til dvalemodus på bare noen få minutter når du sluttet å bruke den mens funksjonen Grunt dvalemodus suspenderer alle bakgrunnsfunksjonene uten å stoppe dem helt.

JuiceDefender

Bildekilde -spille.google.com

Fullpakket med et intuitivt grensesnitt er dette en annen beste strømsparende app for Android for å administrere strømmen i henhold til dine preferanser. De mest kraftdrenerende funksjonene som Wi-Fi, 3G og 4G-tilkobling, mobildata, etc. administreres automatisk og transparent av JuiceDefender for å sette tilbake saften til enheten. Appen kan tilpasses, konfigurer den bare en gang etter behov, og den kjøres på egen hånd for å forlenge batterilevetiden til din Android Smartphone.

Android Booster

Bildekilde -digital.guide

Ikke bare strøm, heller ikke hvis du ønsker å forbedre den generelle ytelsen til håndsettet ditt, kan du vurdere å installere Android Booster som er utstyrt med en oppgavemorder, appbehandler, filarrangør og nettverksadministrator. Grensesnittet er mye enkelt å kontrollere som lar deg bestemme hvordan alt skal fungere på backend. Android booster forbedrer telefonens hastighet merkbart mens den også tar tilbake telefonminnet samtidig bortsett fra å spare stort batteri.

Batteri-batteri Saver

Bildekilde - play.google.com

Denne batterisparingsappen forlenger smarttiden batteriets levetid på din Android-enhet ved å administrere mobildata. Fordelen er ikke bare strøm, heller ikke mobildataene brukes effektivt når denne appen er installert på enheten din. Denne appen slår av mobildatatilkoblingen når du ikke bruker den aktivt, og reduserer dermed både batteridrenering og mobildatabruk.

Imidlertid slår denne appen også på mobildatatilkoblingen med jevne mellomrom for å holde bakgrunnsdataene synkronisert. Grensesnittet er enkelt og gir problemfri drift.

Grønn batterisparing & Manager

Bildekilde - www.cnet.com

Denne gratis appen slår automatisk av de mest strømførende funksjonene som Wi-Fi, mobildata og Bluetooth når de ikke er i bruk. Selv du kan også gjøre endringer i innstillingene for synkronisering av apper som e-post, musikk, bilder, bøker og mer, slik at telefonen ikke prøver å synkronisere kontinuerlig til disse kontoene som spiser mye batteri. Denne appen ble tidligere kjent som Battery Aid. Gratisversjonen tilbyr snarveier for operasjoner som lysstyrke på skjermen, innstillinger for bil dock og tidsavbrudd på skjermen.

Premium-versjon er også tilgjengelig som er fri for annonsen og lar deg låse opp mange flere funksjoner.

Battery Defender

Bildekilde - www.verizonwireless.com

Batteriforsvarer er lastet med forskjellige nyttige funksjoner for å forlenge batterilevetiden til Android-håndsettet ditt, og en av de mest nyttige er rolig søvn. Informer appen når du sover, og den vil slå av Wi-Fi-tilkoblingen og annen nettverkstilkobling når batteriet er for lite.